POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


PREGLED SVIH USLUGA

Novosti

EUROPSKE INTEGRACIJE

Nacionalni program RH za pridruživanje Europskoj uniji

> Popis kratica i pojmova

> Odnos RH i EU

> Interesi i prioriteti

> Pristup i metodologija

> Politički kriteriji

> Gospodarske prilagodbe

> Gospodarski trendovi

> Strukturne reforme

> Usklađivanje zakonodavstva

> Sloboda kretanja roba

> Sloboda kretanja radnika

> Sloboda pružanja usluga

> Sloboda kretanja kapitala

> Pravo trgovačkih društava

> Tržišno natjecanje i potpore

> Promet

> Carine

> Socijalna politika i zapošlja.

> Malo i srednje poduzetništvo

> Telekomunikacije i informac.

> Zaštita potrošača i zdravlja

> Pravosuđe, unutarnji poslovi

> Javna administracija

> Državna samouprava

> Komunikacijska strategija

> EU Dodatak A

> EU Dodatak B

 

> Sporazum o stabilizaciji

> Protokoli SSP

> Kronologija EU

> Institucije EU

> Izvori prava EU

> Pravni akti EU

> Financijske institucije

> Ministarstvo (MEI)

> Međunarodni ugovori

> Informacijski releji

> Baze podataka o EU

> EURO

 

Klikni za pregled priloga
> Pregled najvažnijih zakona

> Poslovni WEB katalog

> Trgovačko pravo

> EU Baza podataka

> Izrada Internet stranica


Google


WWW Poslovni Forum
KONTAKT PODACI ZA
Poslovni forum d.o.o.

Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima
Pitanja, narudžbe, savjeti...IZRADA WEB STRANICA

Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate sa svim postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne mogućnosti.

CMS su internet stranice sa administracijom putem koje možete uvijek samostalno dodavati i ažurirati sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Što je to administracija? Administracija znači da uz pomoć lozinke imate pristup u te stranice, kao što imate i pristup na Facebook ili Gmail. CMS plaćate samo jednom, cijena CMS-a ne ovisi o tome koliko ćete objaviti članaka. Možete objaviti na stotine i tisuće članaka, sve bez ikakvog dodatnog plaćanja kao što bi vam naplaćivali po broju stranica (članaka) da vam rade stranice onako kako su se nekada radile, a što nažalost većina i još danas nudi.

CMS Web Express odlikuje jednostavna promjena ili dorada dizajna, jednostavnost unosa i ažuriranja sadržaja. Na svojim CMS web stranicama možete imati i više tematskih cjelina i svakoj toj tematskoj cjelini možete zadati drugačiji dizajn. Dakle, niti sve pojedinačne web stranice unutar vašeg web portala ne moraju izgledati isto. Različitom slikom u zaglavlju web stranica, drugačijom bojom pozadine ili drugačijom bojom fonta možete vaše tematske cjeline učiniti prepoznatljivijima i olakšava snalaženje korisnika.POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


INFORMACIJSKI RELEJI


Informacijski releji predstavljaju mreže lokalnih centara koje pružaju informacije o EU i njezinim politikama, a dostupni su široj javnosti. Nastali su kao lokalne jedinice unutar različitih organizacija, a danas čine važan instrument Unije u približavanju Europe njezinim građanima. Informacije pružaju putem mreža Europskih dokumentacijskih centara, Euro info centara, Informacijskih centara o Europi, Europskih info-točaka, Ruralnih informacijskih i promotivnih središta, Gradskih foruma za održivi rast i Europskih potrošačkih info centara.Europski dokumentacijski centri

http://www.europa.eu.int/comm/dg10/relays/en/cde.html

Europski dokumentacijski centri – EDC (European Documentation Centres) smješteni su uglavnom na sveučilištima. Iako su prvenstveno okrenuti akademskoj publici, otvoreni su i široj javnosti (ima ih oko 300 u državama članicama i 110 izvan EU). Svrha im je pomoć u podučavanju o EU, upoznavanje akademske javnosti o europskim integracijama i pružanje izvornih dokumenata potrebnih za njihova istraživanja. Centri raspolažu dokumentacijom Parlamenta, Komisije i institucija EU te odabranim publikacijama ovisno o potrebama korisnika. Centri su u nadležnosti Opće uprave Obrazovanje i kultura. Za sada jedini Europski dokumentacijski centar u Hrvatskoj djeluje u Institutu za međunarodne odnose u Zagrebu.

Internet stranica EDC-a daje podatke o centrima u pojedinim državama članicama Unije (npr. http://www.uni-mannheim.de/users/ddz/edz/edz_info/eedz1.html adresa je EDC-a Sveučilišta u Mannheimu, čije Internet stranice sadrže velik broj službenih dokumenata EU u elektroničkom obliku), veze na vlastite Internet stranice pojedinih centara kao i na Internet stranicu Knjižnice (Libraries) , koja se nalazi u sklopu opće uprave Obrazovanje i kultura.

Europa na Internetu, http://www.uni-mannheim.de/users/ddz/edz/eedz.html, usmjerivač je Europskoga dokumentacijskog centra u Mannheimu u Njemačkoj koji daje informacije o institucijama EU, njihovim programima, publikacijama i slično.
Euro info centri


http://europa.eu.int/comm/dg23/bus_info/eic/eic.html

Euro info centri – EIC (EURO Info Centres) imaju savjetodavnu ulogu za pitanja malih i srednjih poduzeća. Smješteni su u ustanovama koje se bave poslovnim organizacijama i udrugama, a osnovani su radi njihova povezivanja i informiranja o mogućnostima koje im pružaju EU, slobodno tržište i internacionalizacija poslovanja. Djeluju kao 233 EIC-a i 20 korespondentnih centara (Euro Info Correspondence Centres, EICCs) u čitavoj Europi. U info centrima dostupna je i dokumentacija OOPEC-a, DG-a i Komisije, a moguć je i pristup raznim bazama podataka (EUROBASES i sl.).

Internet stranica Euro info centara predstavlja centre u pojedinim državama članicama, centre prema zemljopisnoj zastupljenosti (EU, EFTA, zemlje srednje i istočne Europe i Mediterana), kao i one sa vlastitim Internet stranicama.
Informacijski centri o Europi


http://www.europa.eu.int/comm/dg10/relays/en/gdcentr.html

Informacijski centri o Europi (Information Centres on Europe) zajednička su inicijativa Komisije i vlada država članica u nastojanju da se suradnja u pružanju informacija potiče putem različitih javnih i privatnih organizacija. Centri su smješteni u Parizu, Berlinu i Lisabonu, a informacije, osim široj javnost, pružaju i različitim interesnim grupama. Mrežom upravlja opća uprava Obrazovanje i kultura.
Europske info točke


http://europa.eu.int/comm/dg10/relays/en/ipe.html

Europske info točke (Info Points Europe) odgovaraju na upite široj javnosti i stručnjacima, a veliku pozornost posvećuju i mladim ljudima. Sadrže dokumentaciju o europskim institucijama i njihovim politikama, časopise i publikacije o aktivnostima EU, a pružaju i mogućnost korištenja audiovizualnih sadržaja. Aktivnosti mreže sastavni su dio usluga ostalih informacijskih mreža. Mreža danas broji više od 80 članica, a njome upravlja opća uprava Obrazovanje i kultura.

Ruralna informacijska i promotivna središta


http://www.europa.eu.int/comm/dg10/relays/en/rural.html

Mreža ruralnih informacijskih i promotivnih središta (Rural Information and Promotion Carrefours) obuhvaća 114 centara, koji su osnovani u sklopu organizacija s iskustvom u unapređenju poljoprivrednog rasta i razvoja, s ciljem pružanja informacija o politikama i programima koje Unija provodi i koji su važni za to područje. Informacije su dostupne pojedincima, lokalnim i regionalnim vlastima, neprofitnim organizacijama i organizacijama od javnog interesa. Centri ujedno aktivno sudjeluju u raznim projektima značajnim za unapređenje suradnje u tom području, organiziraju seminare, surađuju s lokalnim medijima, razmjenjuju informacije s drugim članicama mreže, a rezultate objavljuju u stručnim časopisima. Mrežom upravlja opća uprava Obrazovanje i kultura.


Gradski forumi za održivi razvoj

http://www.europa.eu.int/comm/dg10/relays/en/forums.html

Mreža gradskih foruma za održivi razvoj (Urban Forums for Sustainable Development) pruža informacije o politici zaštite okoliša koju Unija provodi u zemljama članicama te o mjerama koje mogu utjecati na zaštitu okoliša u gradovima, a koje su ujedno bitan čimbenik strategije EU održivoga rasta i razvoja. Forumi su usmjereni na ljude koji žive u gradovima, gdje se Forumi obično nalaze, na vlast, neprofitna društva i organizacije od javnoga interesa. Kako bi informirali o načinima boljeg rukovođenja zaštite okoliša u gradovima, Forumi ne pružaju samo savjetodavne usluge već aktivno sudjeluju u projektima od značaja za zaštitu okoliša, organiziraju seminare, konferencije, a svoja zapažanja i rezultate objavljuju. Mrežom upravlja opća uprava Obrazovanje i kultura.

Europski potrošački info centri

http://www.europa.eu.int/comm/dg24/policy/euroguichets/index_en.html

Europski potrošački info centri (European Consumer Infocentres) daju informacije o zakonodavstvu na razini EU i svake države članice, o pravu precedenata te obavijesti o rezultatima istraživanja prekogranične suradnje kako bi se osiguralo slobodno kretanje robe, usluga i kapitala, nalaže u slobodno kretanje ljudi. Financijska sredstva osigurava Komisija u suradnji s privatnim i javnim organizacijama. Mrežom upravlja opća uprava Obrazovanje i kultura. Eurointernet

http://fgr.wu-wien.ac.at/nentwich/euroint.htm

Eurointernet je vodič koji usmjerava na institucije Europske unije, sveučilišta i istraživačke ustanove koje se bave europskim studijima, stručne časopise posvećene EU, europske dokumentacijske centre i slično.Europska unija

http://cwis.kub.nl/~dbi/english/instruct/eu/

Vodič za institucije EU. Publikacije i slično pripremaju djelatnici Europskoga dokumentacijskog centra na Sveučilištu u Tilburgu u Nizozemskoj na nizozemskom i engleskom jeziku.Eurochannel

http://www.eurochannel.de/

Eurochannel je jedan od obuhvatnijih usmjerivača za Europsku uniju, kulturu, glazbu, umjetnost, medije, zaštitu okoliša i slično.Know Europe

http://www.knoweurope.net

Know Europe usmjerava na izvore informacija o Europi, npr. na European Access Plus, European Voice Archive, Penguin Companion to European Union i dr.Polis Net

http://www.polis.net

Polis Net je agencija specijalizirana za vijesti o političkim događajima u Europi. Dnevno donosi najnovije vijesti i upućuje na druge izvore informacija (BBC, Yahoo News, Der Standard, Le Monde i druge).Europska informacijska služba

http://www.eis.be

Europska informacijska služba (Europe Information Service – E.I.S.) osnovana je 1972. godine. Prati raznovrsne događaje u Uniji. Najpoznatija je po biltenu European Report, koji izlazi dva puta na tjedan i pokriva većinu zbivanja u Uniji.Agra Europe

http://www.agra-europe.com/

Agencija specijalizirana za vijesti iz poljoprivrede, ribarstva i proizvodnje hrane.
Adresa AGRA Europe:
AGRA Europe
25, Frant Road
Tunbridge Wells
Kent TN2 5JT  EnglandInformacijska služba Butterworths

http://www.butterworths.co.uk

Informacijska služba Butterworths (Butterworths European Information Services) specijalizirana je za europsko pravo i nove pravne propise Unije te za slučajeve pri Europskome sudu. Usto, objavljuje rječnike i vodiče o EU.
Adresa Informacijske službe Butterworths:
Butterworths European Information Services
35 Chancery Lane
UK-WC2A 1EL London
United KingdomUjedinjena gospodarska služba

http://www.vwd.de

Ujedinjena gospodarska služba (Vereinigte Wirtschaftsdienste) njemačka je agencija za poslovne vijesti, osnovana 1955. godine koja priprema vijesti iz EU namijenjene prvenstveno poslovnim ljudima.
Adresa Ujedinjene gospodarske službe:
VWD-Vereinigte Wirtschaftsdienste GmbH
Niederurseler Allee 8-10
Postfach 61 05
D-65735 Eschborn
GermanyEUROCONFIDENTIEL

Specijaliziran za vodiče i direktorije o europskim institucijama, udrugama, lobistima, konzultantima, fakultetima, stručnim skupinama vezanim za EU i diplomatskim misijama u Bruxellesu.

Adresa:
EUROCONFIDENTIEL
Rue de Rixensart 18 - BP 54
B-1332 Genval
Belgium
BAZE PODATAKA O EUROPSKOJ UNIJI