> NASLOVNA STR. > RATARSTVO > GOVEDARSTVO > SVINJOGOJSTVO > PERADARSTVO > VOĆE I POVRĆE > ZAŠTITA BILJA > EKOLOŠKA POLJ. > MEHANIZACIJA > ZAKONI I PROPISI > Knjige (Literatura) > Analiza tla > Veterina > Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova > Poslovna baza podataka > Agro marketing > Web poljoprivreda > OPG u Hrvatskoj > Info prilozi > Adresar i imenik > Poslovni web katalog > Posebne ponude i akcije > Kontakt adrese IZRADA WEB STRANICA Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing... Ažurirano: 13. 10. 2024.
|
MLJEKARSTVO - LITERATURA Mužnja koza. Mali stočar, popularni poljoprivredni časopis za peradarstvo i sitno stočarstvo, god. 4, br. 11-12, str. 443-447, Zagreb. Mljekarstvo u Engleskoj. Mljekarstvo br. 2, str. 17. Uticaj mužnje na količinu i kvalitetu mlijeka. Mljekarstvo 2 (3) 8-12, Zagreb. Uzroci i spriječavanje nadimanja sireva. Mljekarstvo 2 (5) 15-20, Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i svrha pasterizacije. Mljekarstvo 2 (12) 14-17, Zagreb. Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i direktne mjere protiv reinfekcije. Mljekarstvo 3 (1) 5-10, Zagreb. Starter ili čista kultura u maslarstvu. Mljekarstvo 3 (2) 25-35, Zagreb. Laktodenzimetar u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (10) 226-232, Zagreb. Laktodenzimetri u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (11) 245-256, Zagreb. Prilog poznavanju uzgoja ementalskih čistih kultura: Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticum, Zagreb. Mehanizacija u sirarstvu. Mljekarstvo 6 (1) 1-8, Zagreb. Ocjena kvalitete našeg sira u inozemstvu. Mljekarstvo 6 (2) , Zagreb.: Zgotovljač sira - mehanizirani sirarski kotao. Mljekarstvo 6 (3) 49, Zagreb. Uloga termofilnih bakterija u ementalskom sirarstvu. Mljekarstvo 6 (6) 126-129, Zagreb. Faktori koji utječu na prinos, sastavi kvalitet mlijeka. Referat na Međunarodnom tečaju iz mljekarstva, Zagreb, str. 7. Kultivacioni supstrati za čiste kulture Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticus. Mljekarstvo 9, 209-215, Zagreb. Problem kvalitete mliječnih proizvoda i produkcije čistog mlijeka. Mljekarstvo 11, 258-264, Zagreb. Tehnika mužnje. Mljekarstvo 3, 55-61, Zagreb. Ice cream. Mljekarstvo 7 (4) 73-78, Zagreb. Tehnološki principi proizvodnje ice creama. Mljekarstvo 7 (6) 121-127, Zagreb. Biogurt. Mljekarstvo 7, 145-147, Zagreb. Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 7 (12) 265-269, Zagreb. Uzgoj bivalentne ementalske laktacidogene kulture. Habilitacija, Zagreb 1957. Kefir. Mljekarstvo 8 (2) 25-34, Zagreb. Količina matičnih kultura kod cijepljenja čistih kultura kao faktor njihovog zrenja. Mljekarstvo 8 (3) 49-53, Zagreb. Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka I. Mljekarstvo 9 (9) 193-196, Zagreb. Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka II. Mljekarstvo 9 (10) 217-220, Zagreb. Prilog poznavanju proizvodnje Grobničkog sira. Mljekarstvo 9 (11) 241-248, Zagreb. Grobnički sir. Mljekarstvo 9 (12) 265-271, Zagreb. Dimitrije Sabadoš M. Černe, S. Živković.: Dnevne varijacije sadržine masti u mlijeku. Mljekarstvo 10 (5) 100-108, Zagreb. Problemi planinskog sirarstva. Mljekarstvo 10 (10) 217-221, Zagreb. Utjecaj peptona na aktivnost termofilnih bakterija mliječno kiselog vrenja. Veterinaria II. 207-211 (Sa) Čiste kulture-aktuelni faktori kvalitete mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 13 (5) 98-102, Zagreb. Glavne vrste mljekarskih čistih kultura. Mljekarstvo 13 (6) 121, Zagreb. Principi primjene čistih kultura u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 14 (4) 73, Zagreb. Aktivnost nekih kultura za tvrde sireve kao funkcija količine kazeinskog dušika. Poljoprivredno znanstvena smotra 4 47-53, Zagreb. Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi I. Mljekarstvo 14 (9) 193-208, Zagreb. Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi II. Mljekarstvo 14 (10) 220-227 Zagreb. Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi III. Mljekarstvo 14 (11-12) 244-247, Zagreb. Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi. Brošura. Materijal dopunjen. Str. 1-31., Zagreb. Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda opći dio: Kemija, fizika, mikrobiologija, pogreške mlijeka. Rukopis za predavanja. Literatura 1-35, Zagreb. Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda specijalni dio: mlijeko, konzumno mlijeko, fermentirana mlijeka, kondenzirano mlijeko, Zagreb. Ispitivanje jačine sirila. Mljekarstvo 16 (9) 193-200, Zagreb. Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Mljekarstvo 16 (10) 217-225, Zagreb. Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Brošura, Zagreb. Kvaliteta i ekonomičnost u sirarstvu. Mljekarstvo 16 (12) 265-270, Zagreb. Otkupna cijena i kvaliteta mlijeka. Mljekarski list br 12, 2, Zagreb. Komparacija metoda reprodukcije tehničkih kultura za maslac. Mljekarstvo 17 (2) 49-54, Zagreb. Bovški sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (10) 1, Separat, Zagreb. Tounjski sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (15) 1, Separat, Zagreb Organoleptička kvaliteta Paškog sira: II. JKoP., 81, Zagreb. Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb Kontrola, ocjenjivanje kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić, V. Hrabak.: Kvaliteta domaćeg svježeg sira. Mljekarstvo 23 (3) 50-54, Zagreb. Dimitrije Sabadoš(1975): Utjecaj inkubacionih temperatura na organoleptička svojstva autohtonih jogurtnih kultura, Seminar za mljekarsku industriju, Tehnološki f., Zagreb Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Komparacija organoleptičke kvalitete Paških sireva. Mljekarstvo 25 (11) 244-250, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvalitet jogurtnih kultura, maksimalna trajnost. Mljekarstvo 25 (12) 268-272, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Organoleptička kvaliteta sira trapista kao ekonomski problem. Mljekarstvo 26 (4) 74-78, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju kvalitete naših mliječnih proizvoda s gledišta fermentacije. Mljekarstvo 27 (1) 2-7, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Vrhnje domaće -organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 27 (10) 218-233, Zagreb. Domaće vrhnje - sadržina masti kao kriterij kvalitete. Mljekarstvo 28 (1) 2-5, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvaliteta naših konzumnih mlijeka. Mljekarstvo 29 (3) 50-56, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju aktualnog asortimana i kvalitete brdsko-planinskih mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 29 (12) 271-282, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist I. Sastav. Mljekarstvo 30 (10) 291-297, Zagreb. Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist II. Organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 30 (11) 323-330, Zagreb. Dimitrije Sabadoš: Trapist III. Vizuelne varijacije presjeka. Mljekarstvo 30 (4) 99-107. Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima I. dio. Mljekarstvo 34 (8) 227-235, Zagreb. Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima II. dio. Mljekarstvo 34 (9) 259-267, Zagreb.
|
Govedarstvo Vođenje podataka u govedarstvu i proizvodnji mlijeka Aktualno stanje u govedarstvu Najniža dopuštena razina laktacijske proizvodnje mlijeka Literatura Kravlje ludilo Suvremeno hranjenje stoke Mastitis Pravilnik o kakvoći svježeg sirovog mlijeka Mikrobiološka kvaliteta mlijeka Utjecaj hranidbe krava s dodatkom sojine sačme i ljuske Mužnja kod krava Muzilice Zbog novih otkupnih cijena seljaci prodaju krave Simmental / Holstein Istarsko govedo Higjenski uvjeti na farmama mliječnih krava Zarazne bolesti Bruceloza Bedrenica TEST NA TOVNE OSOBINE I KAKVOĆU MESA TEST NA VANJŠTINU GOVEDA TEST NA MLIJEČNE OSOBINE IZRAČUN UZGOJNE VRIJEDNOSTI KRAVA Evidencija o reprodukcijskom i zdravstvenom stanju stada Vođenje podataka o prihodima i troškovima Vođenje podataka za proizvodnju ratarskih kultura Pračenje kolićine mlijeka u stadu Evidencija rasplodne proizvodnje Evidencija proizvodnje mlijeka po laktaciji Opširnije o evidencijama... Mlijeko, dobivanje, čuvanje i kontrola Dodaci stočnoj hrani na bazi gline Utjecaj hranidbe životinja na okoliš Mljekarstvo - literatura Mlijeko - iz tiska Stočarstvo - iz tiska Silaža Ovčarstvo Zakoni i propisi
|
Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje Kontakt e-mail adrese i telefoni |