POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI




PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese




IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 13. 10. 2024.












POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica i pregled i drugih poslovnih usluga!
 




MLJEKARSTVO - LITERATURA


Mužnja koza. Mali stočar, popularni poljoprivredni časopis za peradarstvo i sitno stočarstvo, god. 4, br. 11-12, str. 443-447, Zagreb.

Mljekarstvo u Engleskoj. Mljekarstvo br. 2, str. 17.

Uticaj mužnje na količinu i kvalitetu mlijeka. Mljekarstvo 2 (3) 8-12, Zagreb.

Uzroci i spriječavanje nadimanja sireva. Mljekarstvo 2 (5) 15-20,

Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i svrha pasterizacije. Mljekarstvo 2 (12) 14-17, Zagreb.

Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i direktne mjere protiv reinfekcije. Mljekarstvo 3 (1) 5-10, Zagreb.

Starter ili čista kultura u maslarstvu. Mljekarstvo 3 (2) 25-35, Zagreb.

Laktodenzimetar u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (10) 226-232, Zagreb.

Laktodenzimetri u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (11) 245-256, Zagreb.

Prilog poznavanju uzgoja ementalskih čistih kultura: Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticum, Zagreb.

Mehanizacija u sirarstvu. Mljekarstvo 6 (1) 1-8, Zagreb.

Ocjena kvalitete našeg sira u inozemstvu. Mljekarstvo 6 (2) , Zagreb.: Zgotovljač sira - mehanizirani sirarski kotao. Mljekarstvo 6 (3) 49, Zagreb.

Uloga termofilnih bakterija u ementalskom sirarstvu. Mljekarstvo 6 (6) 126-129, Zagreb.

Faktori koji utječu na prinos, sastavi kvalitet mlijeka. Referat na Međunarodnom tečaju iz mljekarstva, Zagreb, str. 7.

Kultivacioni supstrati za čiste kulture Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticus. Mljekarstvo 9, 209-215, Zagreb.

Problem kvalitete mliječnih proizvoda i produkcije čistog mlijeka. Mljekarstvo 11, 258-264, Zagreb.

Tehnika mužnje. Mljekarstvo 3, 55-61, Zagreb.

Ice cream. Mljekarstvo 7 (4) 73-78, Zagreb.

Tehnološki principi proizvodnje ice creama. Mljekarstvo 7 (6) 121-127, Zagreb.

Biogurt. Mljekarstvo 7, 145-147, Zagreb.

Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 7 (12) 265-269, Zagreb.

Uzgoj bivalentne ementalske laktacidogene kulture. Habilitacija, Zagreb 1957.

Kefir. Mljekarstvo 8 (2) 25-34, Zagreb.

Količina matičnih kultura kod cijepljenja čistih kultura kao faktor njihovog zrenja. Mljekarstvo 8 (3) 49-53, Zagreb.

Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka I. Mljekarstvo 9 (9) 193-196, Zagreb.

Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka II. Mljekarstvo 9 (10) 217-220, Zagreb.

Prilog poznavanju proizvodnje Grobničkog sira. Mljekarstvo 9 (11) 241-248, Zagreb.

Grobnički sir. Mljekarstvo 9 (12) 265-271, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš M. Černe, S. Živković.: Dnevne varijacije sadržine masti u mlijeku. Mljekarstvo 10 (5) 100-108, Zagreb.

Problemi planinskog sirarstva. Mljekarstvo 10 (10) 217-221, Zagreb.

Utjecaj peptona na aktivnost termofilnih bakterija mliječno kiselog vrenja. Veterinaria II. 207-211 (Sa)

Čiste kulture-aktuelni faktori kvalitete mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 13 (5) 98-102, Zagreb.

Glavne vrste mljekarskih čistih kultura. Mljekarstvo 13 (6) 121, Zagreb.

Principi primjene čistih kultura u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 14 (4) 73, Zagreb.

Aktivnost nekih kultura za tvrde sireve kao funkcija količine kazeinskog dušika. Poljoprivredno znanstvena smotra 4 47-53, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi I. Mljekarstvo 14 (9) 193-208, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi II. Mljekarstvo 14 (10) 220-227 Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi III. Mljekarstvo 14 (11-12) 244-247, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi. Brošura. Materijal dopunjen. Str. 1-31., Zagreb.


Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda opći dio: Kemija, fizika, mikrobiologija, pogreške mlijeka. Rukopis za predavanja. Literatura 1-35, Zagreb.

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda specijalni dio: mlijeko, konzumno mlijeko, fermentirana mlijeka, kondenzirano mlijeko, Zagreb.

Ispitivanje jačine sirila. Mljekarstvo 16 (9) 193-200, Zagreb.

Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Mljekarstvo 16 (10) 217-225, Zagreb.

Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Brošura, Zagreb.

Kvaliteta i ekonomičnost u sirarstvu. Mljekarstvo 16 (12) 265-270, Zagreb.

Otkupna cijena i kvaliteta mlijeka. Mljekarski list br 12, 2, Zagreb.

Komparacija metoda reprodukcije tehničkih kultura za maslac. Mljekarstvo 17 (2) 49-54, Zagreb.

Bovški sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (10) 1, Separat, Zagreb.

Tounjski sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (15) 1, Separat, Zagreb

Organoleptička kvaliteta Paškog sira: II. JKoP., 81, Zagreb.

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb

Kontrola, ocjenjivanje kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić, V. Hrabak.: Kvaliteta domaćeg svježeg sira. Mljekarstvo 23 (3) 50-54, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš(1975): Utjecaj inkubacionih temperatura na organoleptička svojstva autohtonih jogurtnih kultura, Seminar za mljekarsku industriju, Tehnološki f., Zagreb

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Komparacija organoleptičke kvalitete Paških sireva. Mljekarstvo 25 (11) 244-250, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvalitet jogurtnih kultura, maksimalna trajnost. Mljekarstvo 25 (12) 268-272, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Organoleptička kvaliteta sira trapista kao ekonomski problem. Mljekarstvo 26 (4) 74-78, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju kvalitete naših mliječnih proizvoda s gledišta fermentacije. Mljekarstvo 27 (1) 2-7, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Vrhnje domaće -organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 27 (10) 218-233, Zagreb.

Domaće vrhnje - sadržina masti kao kriterij kvalitete. Mljekarstvo 28 (1) 2-5, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvaliteta naših konzumnih mlijeka. Mljekarstvo 29 (3) 50-56, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju aktualnog asortimana i kvalitete brdsko-planinskih mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 29 (12) 271-282, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist I. Sastav. Mljekarstvo 30 (10) 291-297, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist II. Organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 30 (11) 323-330, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš: Trapist III. Vizuelne varijacije presjeka. Mljekarstvo 30 (4) 99-107.

Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima I. dio. Mljekarstvo 34 (8) 227-235, Zagreb.

Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima II. dio. Mljekarstvo 34 (9) 259-267, Zagreb.
 

Poljoprivredna literatura...
 



Govedarstvo

Vođenje podataka u govedarstvu i proizvodnji mlijeka

Aktualno stanje u govedarstvu

Najniža dopuštena razina laktacijske proizvodnje mlijeka

Literatura

Kravlje ludilo

Suvremeno hranjenje stoke

Mastitis

Pravilnik o kakvoći svježeg sirovog mlijeka

Mikrobiološka kvaliteta mlijeka

Utjecaj hranidbe krava s dodatkom sojine sačme i ljuske

Mužnja kod krava

Muzilice

Zbog novih otkupnih cijena seljaci prodaju krave

Simmental / Holstein

Istarsko govedo

Higjenski uvjeti na farmama mliječnih krava

Zarazne bolesti

Bruceloza

Bedrenica 

TEST NA TOVNE OSOBINE I KAKVOĆU MESA

TEST NA VANJŠTINU GOVEDA

TEST NA MLIJEČNE OSOBINE

IZRAČUN UZGOJNE VRIJEDNOSTI KRAVA

Evidencija o reprodukcijskom i zdravstvenom stanju stada

Vođenje podataka o prihodima i troškovima

Vođenje podataka za proizvodnju ratarskih kultura

Pračenje kolićine mlijeka u stadu

Evidencija rasplodne proizvodnje

Evidencija proizvodnje mlijeka po laktaciji

Opširnije o evidencijama...

Mlijeko, dobivanje, čuvanje i kontrola

Dodaci stočnoj hrani na bazi gline

Utjecaj hranidbe životinja na okoliš

Mljekarstvo - literatura

Mlijeko - iz tiska

Stočarstvo - iz tiska

Silaža

Ovčarstvo

Zakoni i propisi
 
 


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog





Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni