POSLOVNI FORUM Internet stranice sa pregledom usluga

Izrada web stranica

Izrada web stranica - CMS internet stranice - Izrada poslovnih web stranica - Web dizajn


Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno sa svim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. I kad Vi spavate, vaše internet stranice rade za Vas.


Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate sa svim postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne mogućnosti za Vašu tvrtku.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima od vlastitih internet (web) stranica?
Izrada web stranica

U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.


PONUDA - 23. 5. 2024.

Važno je znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.

Tvrtka Poslovni forum d.o.o. još od 2002. godine izrađuje web stranice za trgovačka društva, obrtnike, udruge, građane...
Nekada su se web stranice izrađivale na način da je naručitelj dostavljao webmasteru tekstove i slike, a potom bi web master izrađivao web stranice, jednu po jednu... Izrada je tekla sporo, naplaćivalo se je po broju pojedinačnih stranica, po broju fotografija... Naručitelji su štedjeli, naručivali su što manje stranice, web stranice su im nalikovale više na neke prospekte nego na prave web portale, bilo je malo teksta, a samim time su i slabo bili pozicionirani na tražilicama, za ažuriranje se je moralo čekati...

Nemojte pogriješiti i naručiti izradu običnih web stranica, web stranica u koje vi ne možete samostalno unositi tekstove i slike.
Želite li da korisnici Interneta dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične obične stranice kakve su se radile prošlih godina. Nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.

CMS - Što je to CMS?

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst na ovim web stranicama.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS web stranice.

POGLEDAJTE "U ŽIVO" KAKO IZGLADAJU CMS WEB STRANICE

http://hr.cmswebexpress.com/ - Najnovije CMS stranice - Cms Web Express Izrada stranica
http://www.poslovniforum.hr/cms/ - Pregled svih verzija CMS web stranica Izrada web stranica
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/ - Pregled za web model CMS 4000
Izrada CMS web stranica

Napomena: Ukoliko naručite odmah CMS web stranice, možete iskoristiti promotivnu cijenu!


PREDNOSTI CMS WEB STRANICA

Podaci se u CMS web stranice mogu unositi, pregledavati, mijenjati ili nadopunjavati od bilo gdje postoji pristup Internetu,
a to može napraviti bilo tko tko ima dopuštenje vlasnika CMS web stranica (korisničko ime i lozinku). Novi sadržaji se unose u obliku članaka i to putem web sučelja. Svaki CMS ima administracijsko i korisničko web sučelje. Administratorsko sučelje je programirano i zaštićeno lozinkom i ono Vam omogućava jednostavno i brzo editiranje i kreiranje željenog sadržaja.
Tekst se možete unositi i uređivati sa svim osnovnim funkcija, npr. naslov (u željenoj boji), izdvojeni podnaslov, bold tekst, novi paragraf, umetanje linka, ubacivanje i upload slika te sve ostale potrebne funkcije. Unesene promjene su vidljive na web stranici odmah nakon unosa, a po potrebi, ukoliko nismo zadovoljni prvim rezultatom, sadržaj na web stranicama možemo ažurirati ili popravljati, kao i kad pripremamo bilo koji drugi tekst u npr. Wordu. Kao što Vam je omogućeno stalno, brzo i jednostavno održavanje i ažuriranje sadržaja web stranica putem Vašeg administracijskog sučelja, tako možete omogućiti npr. registraciju posjetitelja na Vašim web stranicama sa različitim mogućnostima unosa npr. komentara posjetitelja na određene članke, podršku
za RSS ili print verziju web stranice, statistiku, kontakt obrasce na web stranicama i sl.

Članci se mogu jednostavno kreirati, objavljivati i promijeniti uz pomoć jednog klika. Nema više čekanja na webmastera i dodatnih plaćanja da bi objavili neku novu informaciju ili ponudu. Također, možete kreirati stranicu ili članak koji će se aktivirati u točno određeno vrijeme ili da se u točno određeno vrijeme prestane prikazivati, npr. ako je završila akcijska ponuda. Kategorije vijesti, proizvoda ili usluga možete podijeliti na teme ili kategorije. Možete otvarati koliko god želite tema ili kategorija, nema limita.
S obzirom da CMS web stranice koriste bazu, podržan je modul za pretragu objavljenih tekstova, pa je cjelokupan sadržaj objavljen kroz CMS-a jednostavan za pretraživanje. U CMS-u je podržana višejezičnost, što je potrebno ako neka tvrtka posluje na više tržišta i ima sadržaja na više jezika. CMS web stranice se uvijek mogu proširivati, pa se time mogu i postepeno uvoditi prijevodi na strane jezike ili drugi CMS moduli ukoliko odmah nisu naručeni ili se tek naknadno ukaže potreba za njima.

CMS web portali mogu se proširivati sa raznim dodatnim modulima koji pokrivaju specijalizirane stvari koji su Vam potrebne za Vašu poslovnu web stranicu. Tako je moguće CMS stranice proširiti sa npr. fotogalerijama, forumima, kalendarima, anketama, rezervacijskim sustavima za putničke ili turističke agencije, web shopovima za internet trgovine, detaljnim opisima za agencije koje se bave prodajom nekretnina...

Opširnije informacije o CMS web stranicama, možete vidjeti na ovom primjeru hrvatskih CMS web stranica.

Linkovi:

http://hr.cmswebexpress.com/ - Najnovije CMS stranice - Cms Web Express
Izrada stranica
http://www.poslovniforum.hr/cms/ - Pregled svih verzija CMS web stranica
Izrada stranica
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/ - Pregled za web model CMS 4000
Izrada internet stranica

Kontakt za dodatne informacije:  info@poslovniforum.hr (prvo pregledajte primjere)JOŠ O CMS WEB STRANICAMA

Pored svih mnogobrojnih prednosti CMS web stranica, posebna prednost je svakako i izuzetno jednostavna promjena dizajna.
Za razliku od običnih web stranica kakve su se ranije uglavnom izrađivale, kakav bi dizajn web stranica bio kod prve izrade, takav bi i trajno ostao. Promjena dizajna kod takvih stranica značilo je narudžbu nove izrade web stranica.
U Vašoj administraciji koja ide uz Vaše CMS stranice, samo selektirate željeni dizajn i kliknete za potvrditi promjenu i Vaše stranice su u potpuno novom ruhu. Dok si drugi ne mogu godinama priuštiti ažuriranje svojih web stranica, Vi svoje stranice možete ažurirati potpuno besplatno neograničeni broj puta. Možete mijenjati potpuno besplatno baš sve, uključujući i sam dizajn web stranica.

CMS web stranice omogućavaju postavljanje zastavica kao linkova prema verzijama na stranim jezicima, mogućnost samostalnog unosa dodatnog teksta i slike ispod sadržaja, mogućnost dodavanja pokretnog teksta koji se prikazuje na svim stranicama...

CMS web stranice omogućavaju i pregled statistike ukupnog broja objavljenih vijesti ili članaka, ugrađena statistika za pregled iskorištenosti (zauzetost) hosting prostora, detaljna statistika posjeta, pregledanih stranica, pretraživanja i sl. (preko 100 stavki), web aplikacija za brzi pregled svih uploadanih fotografija (vrlo korisno kod velikog broja fotografija), web explorer ugrađen u CMS aplikaciju za dodatno ažuriranje svih sadržaja i datoteka, ugrađena opcija za brisanje npr. slika koje Vam više nisu potrebne kako ne bi zauzimale prostor, linkovi za prijave na sve relevantne domaće i strane tražilice...

CMS web stranice koje izrađuje tvrtka Poslovni forum d.o.o. optimizirane su za web tražilice. Optimizacija za tražilice omogućava da Vaša web stranica zauzme bolju poziciju u rezultatima pretraživanja na tražilicama kao što je Google, Alatavista, MSN, Pogodak... Dobra pozicija za ciljane ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost znači da će Vaše web stranice posjetiti više zainteresiranih korisnika interneta koji traže baš ono što Vi želite ponuditi ili prodati.
Google je trenutno najkvalitetnija i najvažnija tražilica na svijetu i u Hrvatskoj, putem koje će vam doći većina upita s tražilica, te je stoga CMS koji izrađuje tvrtka Poslovni forum d.o.o. posebno prilagođen upravo toj tražilici, ali i svim ostalim bitnim tražilicama.

U današnje vrijeme, elektroničke uređaje kao što su mobitel, telefaks ili telefon uzimamo zdravo za gotovo. Već naši roditelji se sjećaju vremena kada su samo rijetki imali radio ili televiziju. Isto je i sa web trgovinama i drugim uslužnim i informacijskim web  servisima. U vrlo skoroj budućnosti, koja se više ne mjeri godinama, već mjesecima ili danima, postat će nepisano pravilo i standard da svako poduzeće ili obrtnik ima i na Internetu ponudu svojih proizvoda i usluga. Pod time ne mislimo na "web stranice" na kojima se nalazi tek naziv tvrtke i broj telefona i nekoliko kratkih rečenica opisa djelatnosti, već pregled kompletne ponude i potražnje, sa mogučnošću direktnog pregledavanja, naručivanja, plaćanja i isporuke. Važno je znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice. CMS web stranice su najbrži put za vaše uspješno poslovanje.
Sa CMS-om je jednostavno kreiranje i održavanje web stranica, jer omogućava korisniku samostalni unos ili mijenjanje sadržaja u realnom vremenu tako da su promjene odmah vidljive na web stranicama.


Web shop na Internetu
Otvorite web shop koji će raditi umjesto Vas. Internet trgovina je pogodna za bilo koji proizvod. Vaši proizvodi i usluge bit će stalno dostupni, 24 sata dnevno. Kupci vam mogu plaćati kreditnim karticama, uplatnicama ili pouzećem.
Opširnije: Link za opširnije informacije o Web shopovima

Turističke agencije - iznajmljivači apartmana
Turistička univerzalna web stranica za apartmane i rezervacijski sustav. Turističko tržište na Internetu razvija se izuzetno brzo i postoji sve veća potreba da se potencijalni gosti privuku i direktno, a ne samo putem posrednika. Sa vlastitim turističkim web stranicama vlasnici apartmana povećavaju svoju konkurentnost i zaradu.
Opširnije: Link za opširnije informacije o ponudi


HOSTING NA WINDOWS SERVERIMA
Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju kao i za e-mail i druge usluge. Web hosting na vlastitim serverima. Zakup web hosting paketa na Windows serverima.

DODATNE INTERNET USLUGE
Izrada internet aplikacija za prodaju i naplatu putem interneta (web shop), izrada rezervacijskih sustava i drugih web aplikacija, Internet marketing, usluge prijava na internet tražilice, pozicioniranje na tražilicama, registracija domena, monitoring web stranica

INTERNET MARKETING

Informacijske tehnologije su iz temelja promijenile prirodu marketinga. Promjene u informacijskoj tehnologiji ujedno potiču sposobnosti gospodarskog subjekta da razvije dugoročne odnose sa svojim kupcima. Internet omogućuje kupcu izravan kontakt s poslovnim subjektom u bilo koje doba dana i noći, s bilo koje lokacije u svijetu, kako bi kupac mogao prikupiti željene informacije i obaviti kupnju. U svakome slučaju, utjecaji informatičkih tehnologija vidljivi su na tradicijskim metodama marketinga, ali je također moguće govoriti i o potpuno novoj vrsti marketinga; elektroničkom marketingu. Elektronički poslovni sustavi podupiru brojne promjene marketinškog sustava (standardizirani proizvodi, niže cijene zbog većeg pritiska konkurencije, kraći kanali distribucije, nelinearna promocija, elektronički transfer svih dobara, informacijski upravljački sustavi u bazama podataka i sl.) i unapređuju poboljšanje odnosa samim poslovnim subjektima kako bi se fokusirali na svoje kupce na individualiziranom globalnom tržištu.
Tvrtka na Internetu postaje stvarno globalno konkurentna, u svim proizvodnom ili uslužnim poslovima. Internet nudi širok izbor novih tehnologija za intenziviranje marketinških aktivnosti kao pretpostavke učinkovitog poslovanja. Izvorište svih marketinških aktivnosti su internet stranice tvrtke, s poveznicama na ostale internetske aplikacije. Internet stranice su i sredstvo oglašavanja, informiranja i promocije. Poput letka ili prospekta njihova je osnovna svrha oglašavanje proizvoda i usluga kupcima i klijentima.

Danas imamo fenomen Interneta, iako još uvijek veliki broj tvrtki ne zna iskoristiti sve prednosti Interneta.
Da li je neka tvrtka zastupljena na Internetu, u Hrvatskoj ovisi prvenstveno o informatičkoj pismenosti / nepismenosti direktora.
U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima. Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće. Internet stranice su danas postale već tako jeftine (niski troškovi), da se niti najmanje tvrtke ne mogu pravdati da nemaju sredstva zašto nisu pokrenule vlastite internet stranice. Ako neka tvrtka nema vlastite internet stranice, to vam je jasan signal da tu tvrtku vodi direktor koji je krajnje nesposoban i neodgovoran.

MARKETING - OGLAŠAVANJE
 


Kontakt informacijeAžurirano: 23. 5. 2024.