Poduzetnički centar POSLOVNI CENTAR

Poslovni forum d.o.o. - Pregled usluga

Izrada CMS web stranica IZRADA WEB STRANICA - CMS WEB STRANICE
Izrada CMS web stranica po izuzetno povoljnim cijenama, internet stranica koje možete uvjek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Predstavite Vašu tvrtku, objavite sve ponude, akcije, detaljni pregled svih proizvoda...
Hosting na Windows serverima HOSTING PONUDA
Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila. Najpovoljnije cijene web hostinga. (Windows hosting)
POSLOVNI FORUM 1000 EXTRA STRANICA
Želite li biti pronađeni, nužno je da imate veliki broj pojedinačnih stranica, a na svakoj da se što je više moguće spominju ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost ili usluge.
POSLOVNI FORUM WEB SHOP - TRGOVINA
Izrada aplikacija za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Uključena offline plaćanja kao ponuda, ček, pouzećem. Potpuna podrška za online plaćanja karticom (2CheckOut, WorldPay)
Besplatna registracija domena BESPLATNE HR DOMENE
Želite li kratku i lako pamtljivu web adresu ili ćete jednog dana uzeti ostatke ostataka, domene koje uopće nije lako zapamtiti niti napisati?! Besplatna registracija domena i parking stranica.
POSLOVNI FORUM - Izrada poslovnih planova POSLOVNI PLANOVI I ELABORATI (KREDITI)
Povoljno izrađujemo kvalitetne investicijske projekte i poslovne planove za kredite kako bi poduzetnik kvalitetno sagledao sve aspekte ulaganja i postigao najveći profit u realizaciji.
Marketing MARKETING - REKLAME
Marketing zahtjeva kontinuiranu analizu, istraživanje, planiranje i praćenje rezultata uporabom standardnih i alternativnih metoda. Nisu najvažnija velika novčana ulaganja, već znanje i ideje.
Istraživanje tržišta ISTRAŽIVANJE NOVOG TRŽIŠTA I PRILIKA
Istraživanja tržišta za potrebe: segmentacije tržišta (image proizvoda i marke, poznavanje i korištenje, zadovoljstvo potrošača), razvoja proizvoda, prodaje, promidžbene kampanje...
Stalni ugovorni korisnici STALNI KORISNICI
Upis korisnika (tgovačkog društva ili obrta) u poslovnu bazu podataka i kreiranje napredne web prezentacije na našem sustavu sa mogućnošću predstavljanja.
Trgovačko posredovanje TRG. POSREDOVANJE
Trgovačkim posredovanjem Poslovni forum nastoji naći i dovesti u vezu s nalogodavcem tvrtku ili osobu, koja bi s njim pregovarala o sklapanju određenog ugovora za proizvode ili usluge.
POSLOVNI FORUM - PRESS CLIPPING PRESS CLIPPING
Press clipping je selektivno i kontinuirano praćenje, razvrstavanje i spremanje informacija iz medija prema unaprijed zadanim kriterijima. Praćenje konkurencije, pregled vijesti, medija...
UGOVORI PRIMJERI UGOVORA
Gotovi primjeri ugovora prilagođeni konkretnim potrebama; kupoprodajni ugovori, ugovori o poslovnoj suradnji, ugovori o radu, ugovori o prijevozu, najmu, kreditu, gradnji...
Adresari i imenici ADRESARI - IMENICI
Poslovni imenici (adresari) sadrže ažurirane podatke o svim poslovnim subjektima u Hrvatskoj (trgovačka društva, obrtnici, državna uprava, udruge, sindikati i zaklade i dr.). Web imenik.
Primjeri poslovnih planova PRIMJERI ELABORATA
Upute za samostalnu izradu poslovnih planova (krediti, elaborati) sastavljene od stručnog tima Poslovnog foruma. Gotovi primjeri poslovnih planova za traženje kredita za različite poslovne namjene i iznose.Ažurirano: 13. 6. 2024.
Da li ste znali?

Internet danas prestiže tiskani medij, a u Hrvatskoj se 64 % stanovništva koristi internetom za svakodnevne informacije. Internet je globalni medij koji je dostupan 24 sata, 365 dana u godini. Njime se koriste gotovo sve generacije i neizbježno je sredstvo u svakodnevnom životu. Jako veliki broj ljudi svakodnevno pretražuje internetom informacije koje ih zanimaju, usluge i proizvode o kojima se žele još više informirati i na kraju ih kupiti. Samo jedan klik mišem dovoljan je da kupac sazna sve o vašim uslugama i postane vaš korisnik, a kasnije vas preporuči i svojim prijateljima.


Informacije za poduzetnike - PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH WEB STRANICA

Poslovne informacije POSLOVNE INFORMACIJE - PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH WEB STRANICA

POSLOVNI FORUM d.o.o.

.
Poslovni forum d.o.o. - Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih poslovnih informacija.
CMS - Content Menagment System (CMS) je naziv za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Iskoristite mogućnost da svoju tvrtku predstavite na pravi način u Hrvatskoj i inozemstvu.
Ugovori - Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni. Primjeri svih vrsta ugovora.
Zakoni - Pregled najvažnijih zakona i drugih propisa. Pravilnici, uredbe, odluke, rješenja...
Trgovačko posredovanje - Ponuda i potražnja proizvoda i usluga. Objavite svoju ponudu.
Imenici - Poslovni imenici (adresari) sadrže aktualne podatke o svim poslovnim subjektima.
Poslovni planovi - Izrada poslovnih planova ili investicijskih projekata. Upute za izradu.
Istraživanje tržišta - Istraživanja tržišta za potrebe analize tržišta, plasiranje novih usluga.
Poslovni web katalog - Pregled tvrtki koji imaju internet stranice i koriste Internet u HR.
Hosting - Usluge hostinga za hrvatske tvrtke, besplatna registracija .hr domena, e-mail...
Pretraživanje - Pretraživanje svih objavljenih i javno dostupnih tekstova i objava.
 
Izvod iz "Poslovnog Web Kataloga" Poslovnog foruma d.o.o.

Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji. Sony Hrvatska

Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji.

Sony Hrvatska Domena: http://www.sony.hr Sony Hrvatska Poslovni web katalog; kategorija 220 Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji. ID: 12408
Sorko d.o.o. Karlovac za trgovinu i usluge, privatna je tvrtka, nastala 1991. godine, u tijeku Domovinskog rata u Hrvatskoj sa ciljem da unaprijedi i osigura kvalitetnu i promptnu opskrbu svim vrstama roba za područje jugoistočne Europe, kao i brzi i efikasan izvoz svih vrsta roba diljem svijeta iz Hrvatske. Sorko d.o.o.

Sorko d.o.o. Karlovac za trgovinu i usluge, privatna je tvrtka, nastala 1991. godine, u tijeku Domovinskog rata u Hrvatskoj sa ciljem da unaprijedi i osigura kvalitetnu i promptnu opskrbu svim vrstama roba za područje jugoistočne Europe, kao i brzi i efikasan izvoz svih vrsta roba diljem svijeta iz Hrvatske.

Sorko d.o.o. Domena: http://www.sorko.hr Sorko d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Sorko d.o.o. Karlovac za trgovinu i usluge, privatna je tvrtka, nastala 1991. godine, u tijeku Domovinskog rata u Hrvatskoj sa ciljem da unaprijedi i osigura kvalitetnu i promptnu opskrbu svim vrstama roba za područje jugoistočne Europe, kao i brzi i efikasan izvoz svih vrsta roba diljem svijeta iz Hrvatske. ID: 12409
Soroptimist International (SI) dobrotvorna je organizacija zaposlenih žena, osnovana 1921. u Kaliforniji. Danas djeluje u više od sto zemalja diljem svijeta udruženih u pet federacija. Prvi SI klub u Hrvatskoj utemeljen je 1997. u Zagrebu. Očuvanje visokih etičkih vrijednosti u profesionalnom i poslovnom životu te na drugim područjima života. Soroptimist

Soroptimist International (SI) dobrotvorna je organizacija zaposlenih žena, osnovana 1921. u Kaliforniji. Danas djeluje u više od sto zemalja diljem svijeta udruženih u pet federacija. Prvi SI klub u Hrvatskoj utemeljen je 1997. u Zagrebu. Očuvanje visokih etičkih vrijednosti u profesionalnom i poslovnom životu te na drugim područjima života.

Soroptimist Domena: http://www.soroptimist.hr Soroptimist Poslovni web katalog; kategorija 289 Soroptimist International (SI) dobrotvorna je organizacija zaposlenih žena, osnovana 1921. u Kaliforniji. Danas djeluje u više od sto zemalja diljem svijeta udruženih u pet federacija. Prvi SI klub u Hrvatskoj utemeljen je 1997. u Zagrebu. Očuvanje visokih etičkih vrijednosti u profesionalnom i poslovnom životu te na drugim područjima života. ID: 12410
Sova - Zagreb, prva i najveća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Sova je tijekom svih ovih godina kontinuirano razvijala vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Surađuje s poznatim svjetskim jezičnim centrima, kulturnim ustanovama i diplomatskim predstavništvima, a u suradnji s nekom od njih provodi međunarodno priznate ispite. Sova, škola

Sova - Zagreb, prva i najveća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Sova je tijekom svih ovih godina kontinuirano razvijala vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Surađuje s poznatim svjetskim jezičnim centrima, kulturnim ustanovama i diplomatskim predstavništvima, a u suradnji s nekom od njih provodi međunarodno priznate ispite.

Sova, škola Domena: http://www.sova.hr Sova, škola Poslovni web katalog; kategorija 283 Sova - Zagreb, prva i najveća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Sova je tijekom svih ovih godina kontinuirano razvijala vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Surađuje s poznatim svjetskim jezičnim centrima, kulturnim ustanovama i diplomatskim predstavništvima, a u suradnji s nekom od njih provodi međunarodno priznate ispite. ID: 12411
Spa Laurus predstavlja oazu mira i opuštenosti. To je prostor za sva Vaša osjetila, Vaše tijelo i Vaš um. To je mjesto gdje priroda, znanost i iskustvo čine harmoničnu mješavinu nudeći duboke osjećaje zadovoljstva i ljepote. Tretmani pružaju odgovor na sve potrebe kože lica, vraćajući joj ravnotežu i uvijek poštujući njenu nježnu strukturu. Spa Laurus

Spa Laurus predstavlja oazu mira i opuštenosti. To je prostor za sva Vaša osjetila, Vaše tijelo i Vaš um. To je mjesto gdje priroda, znanost i iskustvo čine harmoničnu mješavinu nudeći duboke osjećaje zadovoljstva i ljepote. Tretmani pružaju odgovor na sve potrebe kože lica, vraćajući joj ravnotežu i uvijek poštujući njenu nježnu strukturu.

Spa Laurus Domena: http://www.spa-laurus.hr Spa Laurus Poslovni web katalog; kategorija 300 Spa Laurus predstavlja oazu mira i opuštenosti. To je prostor za sva Vaša osjetila, Vaše tijelo i Vaš um. To je mjesto gdje priroda, znanost i iskustvo čine harmoničnu mješavinu nudeći duboke osjećaje zadovoljstva i ljepote. Tretmani pružaju odgovor na sve potrebe kože lica, vraćajući joj ravnotežu i uvijek poštujući njenu nježnu strukturu. ID: 12412
Spalato - agencija za promet nekretninama - Agencija za promet nekretninama iz Splita. Ponuda kuća, stanova, zemljišta. Spalato nekretnine

Spalato - agencija za promet nekretninama - Agencija za promet nekretninama iz Splita. Ponuda kuća, stanova, zemljišta.

Spalato nekretnine Domena: http://www.spalato.hr Spalato nekretnine Poslovni web katalog; kategorija 248 Spalato - agencija za promet nekretninama - Agencija za promet nekretninama iz Splita. Ponuda kuća, stanova, zemljišta. ID: 12413
Spalldi d.o.o., Zadar za projektni menadžment i konzalting, te u svojim poslovanjima smo prvenstveno usmjereni na upravljanje investicijama i vođenjem građevinskih projekata. Spalldi d.o.o.

Spalldi d.o.o., Zadar za projektni menadžment i konzalting, te u svojim poslovanjima smo prvenstveno usmjereni na upravljanje investicijama i vođenjem građevinskih projekata.

Spalldi d.o.o. Domena: http://www.spalldi.com Spalldi d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 266 Spalldi d.o.o., Zadar za projektni menadžment i konzalting, te u svojim poslovanjima smo prvenstveno usmjereni na upravljanje investicijama i vođenjem građevinskih projekata. ID: 12414
Špancirfest - festival grada. Grad Varaždin će i ove godine na svojim ulicama i trgovima ugostiti izvođače s pet kontinenata. Špancirfest

Špancirfest - festival grada. Grad Varaždin će i ove godine na svojim ulicama i trgovima ugostiti izvođače s pet kontinenata.

Špancirfest Domena: http://www.spancirfest.com Špancirfest Poslovni web katalog; kategorija 296 Špancirfest - festival grada. Grad Varaždin će i ove godine na svojim ulicama i trgovima ugostiti izvođače s pet kontinenata. ID: 12415
Špar d.o.o. iz Bjelovara je poduzeće za trgovinu, proizvodnju, ugostiteljstvo i usluge. U sklopu poduzeća djeluje i konjički klub i ergela. Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini. Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama. Špar d.o.o.

Špar d.o.o. iz Bjelovara je poduzeće za trgovinu, proizvodnju, ugostiteljstvo i usluge. U sklopu poduzeća djeluje i konjički klub i ergela. Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini. Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama.

Špar d.o.o. Domena: http://www.spar.com.hr Špar d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Špar d.o.o. iz Bjelovara je poduzeće za trgovinu, proizvodnju, ugostiteljstvo i usluge. U sklopu poduzeća djeluje i konjički klub i ergela. Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini. Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama. ID: 12416
Spartak d.o.o., Mala Kosnica 3, Velika Gorica. Web shop sa prodajom predmea za kućanstvo; audio i vedao tehnika, posuđe, čaše, posude za hranu, plastični stolići, police, oprema... Spartak d.o.o.

Spartak d.o.o., Mala Kosnica 3, Velika Gorica. Web shop sa prodajom predmea za kućanstvo; audio i vedao tehnika, posuđe, čaše, posude za hranu, plastični stolići, police, oprema...

Spartak d.o.o. Domena: http://www.spartak.hr Spartak d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 221 Spartak d.o.o., Mala Kosnica 3, Velika Gorica. Web shop sa prodajom predmea za kućanstvo; audio i vedao tehnika, posuđe, čaše, posude za hranu, plastični stolići, police, oprema... ID: 12417
SPAS, udruga za zaštitu životinja, Varaždin. Lobiranje i promoviranje Udruge pri lokalnim i nacionalnim institucijama radi prikupljanja financijske i druge pomoći. Temeljne djelatnosti: promicanje i unapređivanje kvalitete zaštite životinja, borba protiv svih oblika zlostavljanja i napuštanja životinja. Privremeno i stalno zbrinjavanje. Poticanje udomljavanja životinja. SPAS, udruga

SPAS, udruga za zaštitu životinja, Varaždin. Lobiranje i promoviranje Udruge pri lokalnim i nacionalnim institucijama radi prikupljanja financijske i druge pomoći. Temeljne djelatnosti: promicanje i unapređivanje kvalitete zaštite životinja, borba protiv svih oblika zlostavljanja i napuštanja životinja. Privremeno i stalno zbrinjavanje. Poticanje udomljavanja životinja.

SPAS, udruga Domena: http://www.spas.hr SPAS, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 SPAS, udruga za zaštitu životinja, Varaždin. Lobiranje i promoviranje Udruge pri lokalnim i nacionalnim institucijama radi prikupljanja financijske i druge pomoći. Temeljne djelatnosti: promicanje i unapređivanje kvalitete zaštite životinja, borba protiv svih oblika zlostavljanja i napuštanja životinja. Privremeno i stalno zbrinjavanje. Poticanje udomljavanja životinja. ID: 12418
Spašavanje podataka sa uništenih ili oštećenih medija. HelpDisc Data Recovery, u suradnji s Ontrack, ovlašten je za otvaranje i popravak hard diskova od gotovo svih dobro poznatih proizvođača, bez uništavanja garancije. HelpDisc d.o.o.

Spašavanje podataka sa uništenih ili oštećenih medija. HelpDisc Data Recovery, u suradnji s Ontrack, ovlašten je za otvaranje i popravak hard diskova od gotovo svih dobro poznatih proizvođača, bez uništavanja garancije.

HelpDisc d.o.o. Domena: http://www.helpdisc-croatia.com HelpDisc d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 258 Spašavanje podataka sa uništenih ili oštećenih medija. HelpDisc Data Recovery, u suradnji s Ontrack, ovlašten je za otvaranje i popravak hard diskova od gotovo svih dobro poznatih proizvođača, bez uništavanja garancije. ID: 12419
Spa-wellness.com.hr prvi je hrvatski wellness portal. Dva su primarna cilja portala: prvi je objediniti sve wellness centre, beauty centre, terme i toplice, klinike i nutricioniste te svu opremu i proizvode vezane uz prije navedene kategorije na jednom mjestu, drugi je ponuditi svim posjetiteljima portala uvid u novitete i teme iz svijeta spa & wellness-a, koji ce se nalaziti na naslovnoj stranici pod kategorijom novosti. Spa Wellness

Spa-wellness.com.hr prvi je hrvatski wellness portal. Dva su primarna cilja portala: prvi je objediniti sve wellness centre, beauty centre, terme i toplice, klinike i nutricioniste te svu opremu i proizvode vezane uz prije navedene kategorije na jednom mjestu, drugi je ponuditi svim posjetiteljima portala uvid u novitete i teme iz svijeta spa & wellness-a, koji ce se nalaziti na naslovnoj stranici pod kategorijom novosti.

Spa Wellness Domena: http://www.spa-wellness.com.hr Spa Wellness Poslovni web katalog; kategorija 301 Spa-wellness.com.hr prvi je hrvatski wellness portal. Dva su primarna cilja portala: prvi je objediniti sve wellness centre, beauty centre, terme i toplice, klinike i nutricioniste te svu opremu i proizvode vezane uz prije navedene kategorije na jednom mjestu, drugi je ponuditi svim posjetiteljima portala uvid u novitete i teme iz svijeta spa & wellness-a, koji ce se nalaziti na naslovnoj stranici pod kategorijom novosti. ID: 12420
Spaz d.o.o., Trg Loža 1, 53 291 Novalja, CAMPING STRAŠKO 53 291 Novalja, HOTEL LOŽA, Trg Loža 1, 53 291 Novalja, HOTEL LIBURNIJA, Šetalište hrvatskih mornara bb, 53 291 Novalja Spaz d.o.o.

Spaz d.o.o., Trg Loža 1, 53 291 Novalja, CAMPING STRAŠKO 53 291 Novalja, HOTEL LOŽA, Trg Loža 1, 53 291 Novalja, HOTEL LIBURNIJA, Šetalište hrvatskih mornara bb, 53 291 Novalja

Spaz d.o.o. Domena: http://www.turno.hr Spaz d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 227 Spaz d.o.o., Trg Loža 1, 53 291 Novalja, CAMPING STRAŠKO 53 291 Novalja, HOTEL LOŽA, Trg Loža 1, 53 291 Novalja, HOTEL LIBURNIJA, Šetalište hrvatskih mornara bb, 53 291 Novalja ID: 12421
SPC - Eparhija dalmatinska - Crkva Hristova u Dalmaciji počinje u apostolsko doba, dakle već u prvom hrišćanskom vijeku. Eparhija dalmatinska

SPC - Eparhija dalmatinska - Crkva Hristova u Dalmaciji počinje u apostolsko doba, dakle već u prvom hrišćanskom vijeku.

Eparhija dalmatinska Domena: http://www.eparhija-dalmatinska.hr Eparhija dalmatinska Poslovni web katalog; kategorija 278 SPC - Eparhija dalmatinska - Crkva Hristova u Dalmaciji počinje u apostolsko doba, dakle već u prvom hrišćanskom vijeku. ID: 12422
SP-DentalLab je laboratorij specijaliziran za izradu fiksnih protetskih nadomjestaka i izradu frezanih matrica za prihvat metalnih proteza kao i za rad sa svim vrstama zglobnih veza. Nudimo Vam sve najmodernije materijale i načine izrade fiksne protetike. Laboratorij se nalazi u Podsusedu u Zagrebu. Privatna praksa zubotehničkog laboratorija Saša Petreković, zubni tehničar. SP-DentalLab

SP-DentalLab je laboratorij specijaliziran za izradu fiksnih protetskih nadomjestaka i izradu frezanih matrica za prihvat metalnih proteza kao i za rad sa svim vrstama zglobnih veza. Nudimo Vam sve najmodernije materijale i načine izrade fiksne protetike. Laboratorij se nalazi u Podsusedu u Zagrebu. Privatna praksa zubotehničkog laboratorija Saša Petreković, zubni tehničar.

SP-DentalLab Domena: http://www.sp-dentallab.hr SP-DentalLab Poslovni web katalog; kategorija 184 SP-DentalLab je laboratorij specijaliziran za izradu fiksnih protetskih nadomjestaka i izradu frezanih matrica za prihvat metalnih proteza kao i za rad sa svim vrstama zglobnih veza. Nudimo Vam sve najmodernije materijale i načine izrade fiksne protetike. Laboratorij se nalazi u Podsusedu u Zagrebu. Privatna praksa zubotehničkog laboratorija Saša Petreković, zubni tehničar. ID: 12423
Special svoje mjesto nalazi nadomak Pazinu na adresi Maršeti 14/h. Tvrtka prethodnica bavila se isključivo uvozom i veleprodajom športske opreme što nije u potpunosti zadovoljavalo same tržišne potrebe, pa je njena nasljednica uvela i segment vlastite proizvodnje. Ski servis. Special d.o.o.

Special svoje mjesto nalazi nadomak Pazinu na adresi Maršeti 14/h. Tvrtka prethodnica bavila se isključivo uvozom i veleprodajom športske opreme što nije u potpunosti zadovoljavalo same tržišne potrebe, pa je njena nasljednica uvela i segment vlastite proizvodnje. Ski servis.

Special d.o.o. Domena: http://www.special.hr Special d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Special svoje mjesto nalazi nadomak Pazinu na adresi Maršeti 14/h. Tvrtka prethodnica bavila se isključivo uvozom i veleprodajom športske opreme što nije u potpunosti zadovoljavalo same tržišne potrebe, pa je njena nasljednica uvela i segment vlastite proizvodnje. Ski servis. ID: 12424
Specijalistička ambulanta za male životinje dr. Pezo, otvorena je 1993. godine. Zamišljena je kao visoko specijalizirana ambulanta u kojoj će biti moguće stvoriti cjelinu i zatvoreni krug dijagnostike pri čemu će potreba za vanjskom suradnjom biti svedena na minimum, osim kad to priroda problema zahtjeva, a sve u cilju brze, točne i djelotvorne pomoći bolesnoj životinji pri čemu nužno vodimo računa o vlasnikovim potrebama. Veterinarska ambulanta dr. Pezo

Specijalistička ambulanta za male životinje dr. Pezo, otvorena je 1993. godine. Zamišljena je kao visoko specijalizirana ambulanta u kojoj će biti moguće stvoriti cjelinu i zatvoreni krug dijagnostike pri čemu će potreba za vanjskom suradnjom biti svedena na minimum, osim kad to priroda problema zahtjeva, a sve u cilju brze, točne i djelotvorne pomoći bolesnoj životinji pri čemu nužno vodimo računa o vlasnikovim potrebama.

Veterinarska ambulanta dr. Pezo Domena: http://www.dr-pezo.hr Veterinarska ambulanta dr. Pezo Poslovni web katalog; kategorija 285 Specijalistička ambulanta za male životinje dr. Pezo, otvorena je 1993. godine. Zamišljena je kao visoko specijalizirana ambulanta u kojoj će biti moguće stvoriti cjelinu i zatvoreni krug dijagnostike pri čemu će potreba za vanjskom suradnjom biti svedena na minimum, osim kad to priroda problema zahtjeva, a sve u cilju brze, točne i djelotvorne pomoći bolesnoj životinji pri čemu nužno vodimo računa o vlasnikovim potrebama. ID: 12425
Specijalistička dermatovenerološka ordinacija - dr. Sanja Gregurić-Mateša, Dermolab d.o.o. Zagreb. Uklanjanje neželjenih kožnih izraslina te krvožilnih promjena Nd-YAG kirurškim laserom. Tretmani ožiljaka diodnim laserima male snage te kirurškim laserom. Medicinska kozmetika; čišćenje i njega kože lica, dekoltea i leđa, iontoforeza, tretmani intenzivne hidratacije, tretmani izbjeljivanja... Dermolab d.o.o.

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija - dr. Sanja Gregurić-Mateša, Dermolab d.o.o. Zagreb. Uklanjanje neželjenih kožnih izraslina te krvožilnih promjena Nd-YAG kirurškim laserom. Tretmani ožiljaka diodnim laserima male snage te kirurškim laserom. Medicinska kozmetika; čišćenje i njega kože lica, dekoltea i leđa, iontoforeza, tretmani intenzivne hidratacije, tretmani izbjeljivanja...

Dermolab d.o.o. Domena: http://www.dermolab.hr Dermolab d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 284 Specijalistička dermatovenerološka ordinacija - dr. Sanja Gregurić-Mateša, Dermolab d.o.o. Zagreb. Uklanjanje neželjenih kožnih izraslina te krvožilnih promjena Nd-YAG kirurškim laserom. Tretmani ožiljaka diodnim laserima male snage te kirurškim laserom. Medicinska kozmetika; čišćenje i njega kože lica, dekoltea i leđa, iontoforeza, tretmani intenzivne hidratacije, tretmani izbjeljivanja... ID: 12426

Prethodna stranica | 13. 6. 2024. | Slijedeća stranicaIzrada internet stranica POSLOVNI SAVJETI

Internet usluge Važno: Neke tvrtke, iako imaju web stranice, neadekvatno predstavljaju sebe i svoju ponudu.
Internet marketing i reklame Proučite pregled i linkove date u nastavku, saznajte kako da povečate broj klijenata i zaradu.

Oglasi PREGLED WEB USLUGA ZA PODUZETNIKE - ISKORISTITE MOGUĆNOSTI INTERNETA
U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.
Dok putem reklame na TV-u ili u novinama o svojem proizvodu možete samo ukratko obavijestiti kupce, na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, omogućujete potencijalnim klijentima da dođu do mnogo detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Tiskali ste klasične papirnate brošure, kataloge, oglase i sl., ali prodaja nije povećana. Umjesto odaziva građana, jedino što dobivate je njihov bijes što im zatrpavate poštanske sandučiće.
U čemu je greška? Pogrešna boja, cijena ili ponuda? Zapravo, greška je što ne koristite internet.

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto ili sredstvo za Vas.
Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine. Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite.
Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama. Predstavite svoju ponudu i potražnju.
Pregled ponuda usluga LINK NA STRANICE SA KVALITETNIM POSLOVNIM WEB RJEŠENJIMA - POGLEDAJTE!

Najave i preporuke NAJAVE I PREPORUKE Vijesti i oglasi
U pripremi je CD izdanje Kataloga hrvatskih proizvoda


N1 N2 N3 N4 N5 N6 N7 N8 N9 N10 N11 N12 N13 N14 N15 N16 N17 N18 N19 N20 N21 N22 N23 N24 N25 N26 N27 N28 N29 N30 N31 N32 N33 N34 N35 N36 N37 N38 N39 N40 N41 N42 N43 N44 N45 N46 N47 N48 N49 N50 N51 N52 N53 N54 N55 N56 N57 N58 N59 N60 N61 N62 N63 N64 N65 N66 N67 N68 N69 N70 N71 N72 N73 N74 N75 N76 N77 N78 N79 N80 N81 N82 N83 N84 N85 N86 N87 N88 N89 N90 N91 N92 N93 N94 N95 N96 N97 N98 N99 N100 N101 N102 N103 N104 N105 N106 N107 N108 N109 N110 N111 N112 N113 N114 N115 N116 N117 N118 N119 N120 N121 N122 N123 N124 N125 N126 N127 N128 N129 N130 N131 N132 N133 N134 N135 N136 N137 N138 N139 N140 N141 N142 N143 N144 N145 N146 N147 N148 N149 N150 N151 N152 N153 N154 N155 N156 N157 N158 N159 N160 N161 N162 N163 N164 N165 N166 N167 N168 N169 N170 N171 N172 N173 N174 N175 N176 N177 N178 N179 N180 N181 N182 N183 N184 N185 N186 N187 N188 N189 N190 N191 N192 N193 N194 N195 N196 N197 N198 N199 N200 N201 N202 N203 N204 N205 N206 N207 N208 N209 N210 N211 N212 N213 N214 N215 N216 N217 N218 N219 N220 N221 N222 N223 N224 N225 N226 N227 N228 N229 N230 N231 N232 N233 N234 N235 N236 N237 N238 N239 N240 N241 N242 N243 N244 N245 N246 N247 N248 N249 N250 N251 N252 N253 N254 N255 N256 N257 N258 N259 N260 N261 N262 N263 N264 N265 N266 N267 N268 N269 N270 N271 N272 N273 N274 N275 N276 N277 N278 N279 N280 N281 N282 N283 N284 N285 N286 N287 N288 N289 N290 N291 N292 N293 N294 N295 N296 N297 N298 N299 N300 N301 N302 N303 N304 N305 N306 N307 N308 N309 N310 N311 N312 N313 N314 N315 N316 N317 N318 N319 N320 N321 N322 N323 N324 N325 N326 N327 N328 N329 N330 N331 N332 N333 N334 N335 N336 N337 N338 N339 N340 N341 N342 N343 N344 N345 N346 N347 N348 N349 N350 N351 N352 N353 N354 N355 N356 N357 N358 N359 N360 N361 N362 N363 N364 N365 N366 N367 N368 N369 N370 N371 N372 N373 N374 N375 N376 N377 N378 N379 N380 N381 N382 N383 N384 N385 N386 N387 N388 N389 N390 N391 N392 N393 N394 N395 N396 N397 N398 N399 N400 N401 N402 N403 N404 N405 N406 N407 N408 N409 N410 N411 N412 N413 N414 N415 N416 N417 N418 N419 N420 N421 N422 N423 N424 N425 N426 N427 N428 N429 N430 N431 N432 N433 N434 N435 N436 N437 N438 N439 N440 N441 N442 N443 N444 N445 N446 N447 N448 N449 N450 N451 N452 N453 N454 N455 N456 N457 N458 N459 N460 N461 N462 N463 N464 N465 N466 N467 N468 N469 N470 N471 N472 N473 N474 N475 N476 N477 N478 N479 N480 N481 N482 N483 N484 N485 N486 N487 N488 N489 N490 N491 N492 N493 N494 N495 N496 N497 N498 N499 N500 N501 N502 N503 N504 N505 N506 N507 N508 N509 N510 N511 N512 N513 N514 N515 N516 N517 N518 N519 N520 N521 N522 N523 N524 N525 N526 N527 N528 N529 N530 N531 N532 N533 N534 N535 N536 N537 N538 N539 N540 N541 N542 N543 N544 N545 N546 N547 N548 N549 N550 N551 N552 N553 N554 N555 N556 N557 N558 N559 N560 N561 N562 N563 N564 N565 N566 N567 N568 N569 N570 N571 N572 N573 N574 N575 N576 N577 N578 N579 N580 N581 N582 N583 N584 N585 N586 N587 N588 N589 N590 N591 N592 N593 N594 N595 N596 N597 N598 N599 N600 N601 N602 N603 N604 N605 N606 N607 N608 N609 N610 N611 N612 N613 N614 N615 N616 N617 N618 N619 N620 N621 N622 N623 N624 N625 N626 N627 N628 N629 N630 N631 N632 N633 N634 N635 N636 N637 N638 N639 N640 N641 N642 N643 N644 N645 N646 N647 N648 N649 N650 N651 N652 N653 N654 N655 N656 N657 N658 N659 N660 N661 N662 N663 N664 N665 N666 N667 N668 N669 N670 N671 N672 N673 N674 N675 N676 N677 N678 N679 N680 N681 N682 N683 N684 N685 N686 N687 N688 N689 N690 N691 N692 N693 N694 N695 N696 N697 N698 N699 N700 N701 N702 N703 N704 N705 N706 N707 N708 N709 N710 N711 N712 N713 N714 N715 N716 N717 N718 N719 N720 N721 N722 N723 N724 N725 N726 N727 N728 N729 N730 N731 N732 N733 N734 N735 N736 N737 N738 N739 N740 N741 N742 N743 N744 N745 N746 N747 N748 N749 N750 N751 N752 N753 N754 N755 N756 N757 N758 N759 N760 N761 N762 N763 N764 N765 N766 N767 N768 N769 N770 N771 N772 N773 N774 N775 N776 N777 N778 N779 N780 N781 N782 N783 N784 N785 N786 N787 N788 N789 N790 N791 N792 N793 N794 N795 N796 N797 N798 N799 N800 N801 N802 N803 N804 N805 N806 N807 N808 N809 N810 N811 N812 N813 N814 N815 N816 N817 N818 N819 N820 N821 N822 N823 N824 N825 N826 N827 N828 N829 N830 N831 N832 N833 N834 N835 N836 N837 N838 N839 N840 N841 N842 N843 N844 N845 N846 N847 N848 N849 N850 N851 N852 N853 N854 N855 N856 N857 N858 N859 N860 N861 N862 N863 N864 N865 N866 N867 N868 N869 N870 N871 N872 N873 N874 N875 N876 N877 N878 N879 N880 N881 N882 N883 N884 N885 N886 N887 N888 N889 N890 N891 N892 N893 N894 N895 N896 N897 N898 N899 N900 N901 N902 N903 N904 N905 N906 N907 N908 N909 N910 N911 N912 N913

Ažurirano: 13. 6. 2024.