BUSINESS FORUM BUSINESS FORUM

 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


PREGLED SVIH USLUGA

Novosti


Naslovna

Cjenik i narudžbe

Predlošci web dizajna

Upute za pripremu materijala za web stranice

Izrada dodatnih stranica

Novo! - CMS 

Hosting (smještaj)

KONTAKT PODACI ZA
Poslovni forum d.o.o.

Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima, fax
Upiti, narudžbe, savjeti...
Izrada web stranica za tvrtke, obrte i privatne osobe. Kvalitetna izrada web stranica prilagođenih mobilnim uređajima. Privucite korisnike suvremenim web stranicama. Iskoristite priliku! Pregledajte recenzije naših klijenata i uvjerite se zašto smo mi Vaš pravi izbor. Izrada web trgovina. Web shop i web stranice prilagođene vašem poslovanju i budžetu. Savjetovanje i Podrška. Napredne funkcionalnosti. Vrhunska usluga. Povoljne cijene. SEO Optimizacija. Suvremen dizajn i visoka tehnička kvaliteta izrade internet stranica. Besplatna izrada web stranica u sklopu naših promotivnih akcija. Besplatne stranice za poduzetnike i udruge. Besplatne stranice za obrtnike i male poduzetnike.

PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova


Klikni za pregled priloga
Poslovni web katalog Poslovni web imenik Poslovni web katalog
Ažurirano: 19. 3. 2024.












POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
HTML designs, website graphics and web page backgrounds

POSLOVNI FORUM - INTERNET USLUGE - IZRADA INTERNET STRANICA I APLIKACIJA
 
 1000 STRANICA, DODATNIH!                      Posebna ponuda!

Izrađujemo za Vas 1000 stranica dodatnih!

Zašto Vam je hitno potrebano 1000 stranica?


Uvod - Analiza problema i potrebe


Platili ste skupu izradu web stranica, napravili ste web site Vaše tvrtke od desetak stranica (naslovna, o nama, djelatnosti, proizvodi, kontakt i sl.), nadali ste se da će Vam se promet i zarada povećati, da ćete prodati više proizvoda ili usluga, ali do toga nije došlo.

Gledate svoju statistiku posjeta i čudite se zašto imate mjesečno samo 50, 100 ili 200 posjeta?

Čudite se, zašto ako upišete neku riječ koja opisuju Vašu djelatnost, niste na prvom mjestu na pretraživačima, već na dvadesetom, pedesetom ili devedesetom mjestu?

Razlog tome je vrlo jednostavan.

Svi internet pretraživači (Google, Yahoo, AltaVista, Pogodak...) imaju pravila prikazivanja rezultata, koja se u kratko mogu svesti na slijedeće najbitnije:

- ako na Vašim stranicama postoji riječ koja se traži, ili fraza, ulazite u rezultate pretraživanja,
- na kojem mjestu u prikazu rezultata će biti Vaša pozicija, ovisi i od učestalosti tražene riječi ili
  fraze, i to ne samo na pojedinoj Vašoj stranici, već i na cijelom Vašem web siteu.

Trebate znati i da je u Hrvatskoj registrirano već preko 100.000 domena! (Detaljna statistika)
Dakle, konkurencija je vrlo jaka!

Npr. Poslovni forum objavljuje i preglede najvažnijih zakona. Ako tražite npr. Zakon o radu i upište na Google izraz "zakon o radu", Poslovni forum će biti na prvom mjestu u rezultatima.
Bit ćemo i prije Narodnih novina, i prije svih čak 123.000 hrvatskih web stranica koje imaju u sebi izraz "zakon o radu".

Pretpostavimo da je djelatnost Vaše tvrtke proizvodnja i/ili prodaja hrane.
Zadnja solucija je da će prosjećni posjetitelj koji se interesira o hrani upisati točan naziv Vaše tvrtke. Ne, analizirali smo na velikom uzorku što i kako posjetitelji traže.

Prvo će upisati riječ "hrana" i dobiti preko 1.380.000 rezultata. Oni malo vještiji, odabrat će na Google-u opciju "pretraži samo stranice na hrvatskom jeiku" i dobit će "samo" 335.000 rezultata.
Traži li posjetitelj nešto određenije, i upiše li npr. "hrana meso", dobit će 71.000 rezultata, a ako odabere opciju za prikaz samo stranica na hrvatskom jeziku, dobit će "samo" 33.000 rezultata!

Naravno da će posjetitelj završiti na prvim rezultatima pretraživanja i vjerojatno neće doći nikada na Vaše stranice. Zašto? Zato što ste Vi, kada ste dali da Vam se izrade web stranice, jedva sastavili desetak rečenica o "Vašoj djelatnosti", i sa tih desetak rečenica očekujete da pokrijete sve moguće varijacije upita?! (meso, mesni, mesna, mesnih, mesa, suhomesnati, kupnja mesa, svinjsko meso, teleće meso, svinjetina, junetina, svježe meso, cijena mesa, meso Zagreb... )
Mogli bi naredati tisuće varijanti što se sve upisuje na tražilice, no shvatili ste poantu.


Rješenje problema

Rješenje problema je zapravo očito:
Nisu Vam dovoljne 5 - 6 stranica, sa po nekoliko rečenica, nužno je da imate veliki broj pojedinačnih stranica, a na svakoj da se što je više moguće spominju ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost, proizvode ili usluge.
U to ste se imali već prilike uvjeriti ukoliko imate web stranice, ili oni koji rade stranice po prvi puta; uvjerit će se u to.

Dakle, što Vam je za činiti?

Sjesti i pisati dodatne tekstove. Da, ali nemate vremena, a i ne pada Vam na pamet o čemu da pište na stotinjak ili tisuću novih web stranica. Stavite li kopije istih stranica, ili napišete li samo ključne riječi na web stranice, a da to nisu regularni članci, pretraživači će Vas još i isključiti iz svojih rezultata, tako da nemojte niti pomišljati na varanje.

Naravno, imamo rješenje za Vas, Poslovni forum d.o.o. Vam nudi 1000 novih web stranica, sa člancima koji se odnose na Vas i na Vašu konkretnu djelatnost.

Rješenje dolazi u obliku zakona, pravilnika i drugih propisa.

Vjerojatno će se neki zapitati, kako ja koji imam npr. pekaru ili auto-salon ili turističku agenciju mogu iskoristiti zakone i propise, i kako će mi to koristiti.

Pošto Poslovni forum ne izrađuje samo web stranice, nismo samo web studio, već pokrivamo i druge poslovne djelatnosti, i pošto se naši pravnici bave zakonima i propisima, znamo da je svaka djelatnost regulirana zakonima i propisima.

Vratimo se ponovo na našu pekaru iz primjera, koju smo ovdje slučajno odabrali za primjer.

Web stranicama jedne pekare, trebaju riječi i tesktovi u kojima se spominje brašno, kruh, pekarski proizvodi, peciva, kolači, krupica i sl.

Pogledajmo npr. Pravilnik o žitaricama, mlinskim i pekarskim proizvodima, tjestenini, tijestu i proizvodima od tijesta. Slobodno kliknite na link, pravilnik će Vam se otvoriti u novom prozoru, te će te se moći vratiti čitati ovaj pregled.
U mogućnosti smo Vas savjetovati za svaku djelatnost koji su odgovarajući tekstovi, objavljeno je na tisuće zakona i propisa, ovdje donosimo ilustrativno kratki pregled samo za 2004. godinu.

Dakle, sada je sve već puno jasnije. Postavit ćemo na Vaše stranice kao zasebnu tematsku cjelinu, izvode iz zakona i proisa, i sve to ukomponirati sa najavom Vaše glavne ponude, kako bi to posjetitelju bilo dopadljivo.

Naravno, nije poanta u tome, da posjetiteljima nudite zakone i propise, jer Vi zapravo želite prodati svoje proizvode i usluge, već je poanta u tome, da će takvu web stranicu, zbog bogatstva ključnih riječi tražilica izbaciti visko na vrhu rezultata, što Vam osigurava uopće posjetu i uopće  mogućnost da predstavite stvarnu Vašu ponudu, jer naravno Vi zapravo želite prodati svoje proizvode ili usluge.


Kako to zapravo izgleda u praksi?

Na slijedećem linku:

Klikni za primjer (otvorit će se u novom prozoru) 

vidjet ćete samo jednu od mogućih varijanti kako ukomponirati zakon i Vašu ponudu.  Primjer 2.

Na gornjem dijelu web stranice, prikazuje se Vaša ponuda, a ispod toga zanimljiv, kao usputni prilog. Posjetitelj će baciti oko i na Vaš prilog iz zakona, no naravno, prvo će uočit baš upravo najavu Vaše ponude, a to je zapravo i ono što ste i Vi, i posjetitelj željeli!

Posjetitelj (Vaš budući kupac ili klijent) je konačno došao upravo na baš Vaše web stranice!

Vi ste dobili posjetitelja, Vašeg novog kupca ili klijenta, a posjetitelj je pronašao upravo Vas, a ne Vašu konkurenciju.

Sve je regularno, jer objava zakona i propisa nije zaštićena autorskim pravima (opširnije),
posjetiteljima pružate korisnu informaciju, pretraživači Vas "vole" jer imate tekstove sa ključnim riječima, ne stvarate "šum" ili "spam" jer objavljujete smisleni koristan sadržaj povezan sa Vašom djelatnostima na što imate potpuno pravo...

I naravno, ako Vi ne iskoristite priliku, netko od Vaše brojne konkurencije hoće. (Konkurencija)


Naš posao

Savjetovat ćemo Vas koje tekstove da objavite na Vašim stranicama.
U mogućnosti smo pokriti sve djelatnosti u Hrvatskoj, s obzirom da raspolažemo sa nekoliko desetaka tisuća zakona i drugih propisa, spremnih za objavu na web stranicama i Internetu.

Izradit ćemo 1000 web stranica, a ako želite i 2000 ili više.

Postaviti izrađene web stranice na Vašu domenu, sve ih provjeriti i prijaviti na sve relevantne hrvatske i inozemne pretraživače. Pratiti statistiku posjeta i efekte postignute Vašim ulaganjem u e-marketing.
U mogućnosti smo Vam ponuditi i druge internet usluge opisane na našim web stranicama.



Što trebate učiniti?

Obratite nam se sa narudžbom putem web obrasca pripremljenog ovdje:
http://www.poslovniforum.hr/pf/ponuda.asp
 

U narudžbi detaljno opišite Vaše potrebe.

Dostavit ćemo Vam ponudu (predračun) i po izvršenom plaćanju u roku do 7 dana izraditi naručenih 1000 web stranica, postaviti ih na Vašu domenu i prijaviti na pretraživače.

Pripremite tekst koji se objavljuje u prvom dijelu novih web stranica, u kojemu najavljujete Vašu ponudu ili uslugu. Ukoliko niste sigurni što i kako objaviti, mi ćemo Vas savjetovati.





Napomene:

Ponuda "1000 stranica" podrazumijeva izradu dodatnih 1000 web stranica na način opisan u ovom članku. Morate imati već postojeće stranice na registriranoj domeni, a ukoliko nemate web stranice, tada je nužno da naručite i izradu osnovnih web stranica, registraciju domene i web hosting, što je opisano
ovdje, a na raspolaganju Vam je više modela izrade web stranica.
Vaš hosting mora biti na Windows serveru. Potrebno je minimalno 5 MB prostora na hostingu.
PDV je uračunat u cijenu. S obzirom na izuzetno veliki interes naručitelja, molimo da izradu naručite pravovremeno.

Pitanja:

Mogu li naručiti izradu manjeg broja dodatnih web stranica, npr. 500 stranica?

Možete naručiti i izradu npr. 500 stranica. Naime, same stranice smo u mogućnosti izraditi pomoću posebnih programa vrlo brzo, no ono što uzrokuje najveći utrošak vremena je razmatranje postojeće strukture i dizajna web stranica, razmatranje i odabir propisa, postavljanje na server, prijavu na pretraživače i slično.
1000 web stranica nije "prepuno" s obzirom da u Hrvatskoj postoje i tvrtke koje imaju i preko
750.000 web stranica.
Opširnije...

Mogu li se u prilogu objavljivati i neki drugi tekstovi, osim zakona i propisa?

Naravno da mogu. No potrebno je da nam ili Vi pripremite tekst, a ako ćemo mi pripremati, tada to zahtjeva dodatni utrošak vremena i posebno ugovarnje cijene. Možete pripremiti ili naručiti pripremu bilo kojih drugih tekstova: vijesti, recepti, izvještaji, rječnici, leksikoni, fotografije...

 

  Pregled ostalih internet usluga i cijena 

Jednostavno najbolja i najpovoljnija ponuda internet usluga - Poslovni forum d.o.o.
 

HOSTING

Koliko plaćate hosting (prostor za smještaj web stranica)?

Poslovni forum nudi hosting na Windows serverima
http://www.poslovniforum.hr/pf/ponuda.asp
(cijena za cijelu godinu, 12 mjeseci od dana zakupa)


Opširnije...