BUSINESS FORUM BUSINESS FORUM
Objašnjenje primjera!

Ovo je samo stranica sa primjerom, a na Vašim stranicama koristimo Vaš postojeći dizajn.

Bitno je uočiti, da se na prvom, gornjem, dijelu Vaše web stranice postavlja Vaša konkretna ponuda za proizvode ili usluge,
a ispod toga, postavljamo odlomke iz zakona i pravilnika koji se odnose na Vašu djelatnost, koji dakle, sadrže ključne riječi koje su upravo Vama potrebne.

Vaša ponuda je na prvom mjestu i to je ono što posjetitelj prvo i registrira po dolasku na stranice. Prilog je u nastavku, ne odvlači pozornost od ponude, ali njegov tekst je itekako bitan za pretraživače.

Na svakoj od 1000 stranica, prvi dio sa ponudom Vaših proizvoda ili usluga ostaje isti, a samo se mijenja prilog u žutom okviru.

Na taj način se postiže da je svaka stranica za pretraživače drugačija i sadrži različiti broj ključnih riječi ili njihove varijante.


1000 stranica za 1000 kuna

Primjer 2.


















 
HTML designs, website graphics and web page backgrounds

 PRIMJER 1

XY d.o.o. je tvrtka s velikim iskustvom i bogatom tradicijom. Danas zapošljavamo 20 zaposlenika s dokazanim iskustvom i stručnošću. Za naš rad i kvalitetu dobili smo niz priznanja i pohvala. Trenutno radimo u 2 pogona za proizvodnju: u Zagrebu, i u Samoboru, s velikim kapacitetima i visokom talijanskom tehnologijom.

XY d.o.o. raspolaže s kapacitetom od 9000 komada raznih kruha i s kapacitetom do 15000 raznih peciva i sličnih proizvoda dnevno. Uz uspješan rad i povjerenje daljnji ciljevi u poslovanju su nam kontinuirani razvoj, školovanje kadrova u pekarskoj struci, u skladu s standardima u Europi.

Uzimamo nove lokacije u trgovačkim lancima (odjel pekarskih proizvoda) koje opremamo u suvremenom stilu. Za naše proizvode odobravamo velike rabate (15 do 22%), ovisno o količini i potrošnji, dajemo odgodu plaćanja do 30 dana, uz mogućnost kompenzacije.

Na našim stranicama predstavljamo Vam detaljini opis i slike naše ponude pekarskih proizvoda:
 
Bijeli kruh - 700 g - Opširnije
Mali bijeli - 500 g - Opširnije
Domaći veliki - 700 g - Opširnije
Mini kruh - 300 g - Opširnije
Crni kruh - 500 g - Opširnije
Tost - 600 g - Opširnije
Francuz veliki - 700 g - Opširnije
Francuz mali - 500 g - Opširnije
Miješani francuz veliki - 700 g - Opširnije
Miješani francuz mali - 500 g - Opširnije
Pogača - 900 g - Opširnije
Raženi kruh - 500 g - Opširnije
Kukuruzni kruh - 500 g - Opširnije
Alpski kruh - 500 g - Opširnije
Sovital kruh - 500 g - Opširnije
Njemački francuz - 700 g - Opširnije
Austrijski bijeli kruh - 500 g - Opširnije
Pivski kruh - 700 g - Opširnije
Slanac - Opširnije
Pletenica - Opširnije
Žemlja - Opširnije
Perec - Opširnije
Panino - Opširnije
Lepinja - Opširnije
Puter štangica - Opširnije
Burek sir - Opširnije
Burek jabuka - Opširnije
Burek meso - Opširnije
Burek špinat - Opširnije
Ružica sir - Opširnije
Ružica pekmez - Opširnije
Ružica čokolada - Opširnije
Klipić sir - Opširnije
Buhtla - Opširnije
Orehnjača - Opširnije
Makovnjača - Opširnije

Pregled naše ponude pekarskih proizvoda


Da li ste znali?

.
Da se u "Pravilniku o žitaricama, mlinskim i pekarskim proizvodima, tjestenini, tijestu i proizvodima od tijesta" navodi i slijedeće:

Članak 1.

Ovim se Pravilnikom propisuju opći zahtjevi kakvoće za žitarice, mlinske i pekarske proizvode, tjestenine, tijesta i proizvode od tijesta (u daljnjem tekstu: proizvodi), koji se stavljaju na tržište, a odnose se na:
– tehnološke postupke koji se primjenjuju u proizvodnji i preradi;
– senzorska svojstva i sastav;
– dodatne ili specifične zahtjeve deklariranja ili označavanja;
– vrstu i količinu sirovina, dodataka i drugih tvari koji se koriste u proizvodnji i preradi;
– kategorizaciju i nazivlje.

Članak 2.

Izrazi u ovom Pravilniku imaju sljedeće značenje:
– žitarice su plodovi (zrnje) uzgojenih biljnih vrsta iz porodice trava (Poaceae) uključujući heljdu pogodno za neposrednu prehranu ljudi i preradu u mlinske, pekarske, tjesteničarske i slične proizvode.
– proizvodnja je priprema, obrada, prerada, dorada i pakiranje proizvoda za skladištenje, čuvanje i isporuku kupcima;
– proizvodi od žitarica (mlinski proizvodi, oljuštene žitarice, gotovi proizvodi od žitarica) su proizvodi dobiveni preradom očišćenih žitarica namijenjeni krajnjem potrošaču za direktnu potrošnju i/ili za daljnju proizvodnju;
– proizvodi od brašna (pekarski proizvodi, tjestenine, tijesta i proizvodi od tijesta) su proizvodi namijenjeni krajnjem potrošaču za direktnu potrošnju ili potrošnju nakon pripreme (toplinska obrada) i dorade.

Članak 3.

Deklariranje ili označavanje zapakiranih i nezapakiranih proizvoda namijenjenih krajnjem potrošaču kao i njihovo prezentiranje i reklamiranje propisano je propisom o općem deklariranju ili označavanju hrane, propisom o navođenju hranjivih vrijednosti hrane te odredbama ovog Pravilnika.
Nezapakirani proizvodi koji se stavljaju na tržište moraju na prodajnom mjestu vidljivom za potrošača biti označeni najmanje nazivom i masom proizvoda te nazivom proizvođača.

Članak 4.

Proizvodima se mogu u proizvodnji dodavati aditivi u skladu s posebnim propisom koji uređuje prehrambene aditive koji se mogu nalaziti u hrani.

Članak 5.

Sastojci koji se upotrebljavaju u proizvodnji proizvoda, moraju odgovarati propisima o općim zahtjevima kakvoće i propisima o zdravstvenoj ispravnosti hrane.

Pregled cijelog pravilnika



  Primjer 2.




 

 

 


















POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga