Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU




KAKVOĆA PAŠTETA U OVITKU NA ZAGREBAČKOM TRŽIŠTU

S. Majić , B. Mioković, L. Kozačinski, Ž. Cvrtila

Sažetak

U okvirima ovog rada ocijenjena je kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu, a obuhvatila je organoleptičku, bakteriološku i kemijsku pretragu. Ukupno je, metodom slučajnog odabira, uzorkovano 30 uzoraka pašteta različitih proizvođača. Ocjenom organoleptičkih svojstava utvrđeno je da su boja, miris i okus pašteta specifični u svim pretraženim uzorcima. Konzistencija je bila nespecifična i nemaziva u 4 pretražena uzorka pašteta proizvedenih u okvirima obrtničke proizvodnje. Bakteriološkom pretragom su u 14 uzoraka pašteta (46,7%) utvrđene bakterije S. aureus, E. coli i C. perfringens. Ukupni broj aerobnih mezofilnih bakterija kretao se od 1,0x102/g do 4,6x104/g. Količina masti se u uzorcima pašteta kretala od 18% do najviše 45% i iznosila prosječno 28,7%.
Ključne riječi: pašteta, pašteta u ovitku, kuhana kobasica

Summary

Quality of the warped patties on the Zagreb market

In this work correctness of the warped patties on the Zagreb market has been evaluated and included organoleptical, bacteriological and chemical analysis. In the organoleptical examination it was found that colour, smell and taste of the patties were specific in the searched samples. Consistencies were not specific and greasible in 4 samples produced in small manufactories. In the bacteriological examination in 14 samples (46,7%) bacteria S. aureus, E. coli abd C. perfringens were found. Total number of bacteria was 1,0x102/g to 4,6x104/g. Total fat was from 18% to 45% with average value of 28,7%.
Key words: patties, warped patties, boiled sausages


Mr.sc. Slava Majić, dr.vet.med., Veterinarska stanica grada Zagreba,
Dr.sc. Branimir Mioković, dr.vet.med., izvanredni profesor Dr.sc. Lidija Kozačinski, dr.vet.med., docent, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica Veterinarski fakultet Zagreb., Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica Veterinarski fakultet Zagreb, mr.sc. Željka Cvrtila, dipl.ing., mlađi asistent, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica Veterinarski fakultet Zagreb



Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju









Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Veterinarsko-sanitarni uvjeti za obradu, preradu i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla

TEHNLOGIJA

Uloga stroja za mljevenje mesa u preradi

IZ LITERATURE I PRAKSE

Standardni sanitacijski operativni program (SSOP’s)

Salamureno meso i zdravlje ljudi
ODABRANE STRANICE

Inspekcijske kontrole u prometu mesom i mesnim prerađevinama

TRŽIŠTE MESA

Tržište goveda

Tržište svinja

TRŽIŠTE RIBA

Slatkovodna riba u ribogojilištima

Morska riba u ribogojilištima

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu

STRUČNI RAD

Bakteriološka ispravnost pačjih jaja

STRUČNI RAD

Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa

REVIJALNI PRIKAZ

Histamin u mesu i mesnim proizvodima

AUTORSKI PREGLED

Boja mesa - važan parametar kakvoće

Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima




Ažurirano: 10. 7. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb