Poslovni forum d.o.o.
  > IZRADA WEB STRANICA / CMS / WEB DIZAJN


Menu - Najave...

Što su to CMS web stranice


CMS su moderne web stranice koje možete samostalno uređivati


Tvrtka Poslovni forum d.o.o. već preko deset godina izrađuje i razvija vlastite CMS sustave.
Naši CMS sustavi omogućuju tvrtkama, obrtnicima, udrugama i građanima kvalitetne web stranice.

CMS ili Content Management System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućuje da samostalno i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam je dovoljan samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ili neki drugi program sa kojim upravo i sada gledate ovu web stranicu.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS web stranice.

Pročitajte i ostala objašnjenja ili odmah pogledajte ponudu CMS web stranica! Ponuda

Da pojednostavimo: CMS stranice su slične Facebooku; mi sve pripremimo na Vašoj domeni, dobivate svoje korisničko ime i lozinku kako bi mogli ući u administraciju, a potom, kao i na Facebooku, u CMS stranicama možete jednostavno objavljivati sve svoje tekstove i slike.
S tim da CMS stranice su i puno bolje od Facebooka, jer u svojim CMS stranicama možete objavljivati više slika i teksta, cijele članke, a tekst možete i dodatno oblikovati kao npr. u Wordu.

Ako znate raditi u Word-u ili ste koristili Facebook ili Gmail, znat ćete koristiti i naš CMS WEB EXPRESS. Ne morate imati niti puno novaca; napravili smo akciju i spustili cijene. Sve je naša briga i uključeno je u cijenu. Kompletno rješenje po sistemu "ključ u ruke". Već danas možete početi.

CMS ili Content Management System je oznaka za moderne web stranice kod kojih možete samostalno i besplatno objavljivati sve što želite. Kao što pišete u Wordu ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem CMS-u, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS stranice. Nema skupih troškova održavanja stranica, nema čekanja i dodatnog plaćanja za svaki novi članak. U CMS stranice unosite sve samostalno i bez ikakvih troškova. Možete unositi neograničeni broj tekstova, fotografija, filmova, oglasa, vijesti, ponuda...

Link na ponudu CMS web stranica - Naručite odmah i iskoristite pospuste PonudaVažno je znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.
Zašto morate imati kvalitetne CMS web stranice? Pročitajte objašnjanja u nastavku.


USPOREDBA CMS STRANICA I OBIČNIH STRANICA

CMS STRANICE:
Odmah po Vašoj narudžbi, u roku nekoliko sati, možete početi koristiti CMS stranice. Cms

Obične web stranice:
Nakon što dogovorite izradu običnih stranica, morate prikupiti odmah sve fotografije i tekstove koje želite objaviti, sve to dostaviti webmasteru i potom čekati danima dok ne dođete na red za izradu stranica, a iako će Vam obećati brzu izradu, proći će dani i tjedni dok ne dovrši posao...

CMS STRANICE:
Veliki izbor unaprijed pripremljenih dizajna, točno znate kako će Vam stranice izgledati. Cms stranice

Obične web stranice:
Najčešće se izrada prepusti webmasteru, da on izradi stranice kako on misli da bi to najbolje izgledalo, jer Vi stranice izrađujete prvi puta i zapravo niti ne znate napraviti točnu specifikaciju izgleda, sadržaja i funkcionalnosti web stranica.
U pravilu, nećete dobiti ono što ste očekivali, već sasvim nešto drugo. Pokušat ćete tražiti izmjene, odgovorit će Vam se da to nije bilo predviđeno po prvoj ponudi... Pomirit ćete se sa time što ste dobili ili će Vas na kraju izrada stranica koštati duplo od predviđenog.

CMS STRANICE:
Brza i besplatna promjena dizajna, samo odaberete u administraciji CMS-a drugi template.

Obične web stranice:
Da bi se bilo što promijenilo u dizajnu, mora se ručno izmijeniti svaka stranica, jedna po jedna...
Naravno da je cijena takvih izmjena kao i cijena izrade potpuno novih stranica.

CMS STRANICE:
Možete sami i potpuno besplatno objavljivati neograničeni broj članaka (tekstova) i slika.

Obične web stranice:
Za bilo kakvu izmjenu na običnim stranicama, morate ponovo angažirati webmastera. Webmasteri nisu voljni besplatno objavljivati tekstove ili slike, već za svaku izmjenu morate ponovo plaćati.
I ne samo što morate plaćati da bi bilo što novoga objavili, već morate i čekati webmastera da se on smiluje pa Vam napravi izmjene, a u pravilu više vole raditi nove projekte jer je tu veća zarada nego na naknadnim manjim izmjenama. Sada znate zašto obične stranice nikada nisu ažurirane!

CMS STRANICE:
Kvalitetne CMS stranice su uvijek među prvim rezultatima na Googleu i drugim tražilicama.

Obične web stranice:
Google redovito obilazi Vaše stranice i točno zna da li su na vašim stranicama aktualne informacije ili informacije koje ste objavili prije više mjeseci ili čak prije više godina. Svima nama treba aktualna informacija, a ne obavijest o rasprodaji ili sniženju koje je bilo prije 3 godine... S obzirom da kod običnih web stranica uvijek morate čekati na webmastera i stalno plaćati za bilo kakvu izmjenu teksta, u praksi to rezultira time da se obične stranice rijetko ili nikada ne ažuriraju, a time svakim danom su i sve slabije u rezultatima pretraživanja.
I onda se neki pitaju, kako to da im web stranice nisu pomogle u poslovanju...

CMS STRANICE:
Mogućnost nadogradnje CMS stranica u web shop, katalog, imenik, oglasnik...

Obične web stranice:
Obične web stranice nije moguće jednostavno nadograditi kao što je to kod CMS-a gdje se samo uključi dodatni modul. Bilo kakva nadogradnja zahtjeva potpunu novu izradu web stranica...

Možemo nabrojiti još cijeli niz prednosti CMS stranica no zaključak je jasan. Obične web stranice koje nemaju administraciju (Control panel) i koje Vam ne omogućuju samostalno i besplatno održavanje dizajna, unos tekstova i slika, kao i ažuriranje; takve web stranice su neisplative.
Zašto onda ipak ima raznih web dizajn agencija koje nude i izradu običnih web stranica?
Vjerojatno iz istog razloga kao što ima i proizvođača loših aparata i strojeva. Zašto da vam prodaju jednom neki aparat koji će vam trajati 10 ili 15 godina, kad Vam mogu prodati i aparat koji će se pokvariti već za 6 mjeseci, pa ćete plaćati popravke i svako malo ponovo kupiti novi stroj...

Usluga izrade web stranicaIzrada CMS stranica

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na obične (klasične) stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. Naš CMS Vam sada omogućuje da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

CMS stranice omogućuju samostalno uređivanje sadržaja web stranice (samostalno dodavanje, mijenjanje ili brisanje teksta, fotografija, linkova, vijesti...). Sadržaj možete dodavati i nakon što je CMS web stranica izrađena. Osnovna prednost CMS stranica je smanjenje troškova dodavanja i izmjene postojećih sadržaja na web stranici. Ukoliko želite dodati novi ili mijenjati postojeći sadržaj na Vašoj web stranici, imate mogućnost to učiniti sami na vrlo jednostavan, brz i besplatan način.
CMS sustavi su popularni jer vlasniku web stranica pružaju mogućnost da sam održava i osvježava sadržaj stranica prema svojim potrebama. CMS ovisno o svojim mogućnostima može biti namijenjen malim tvrtkama s nekoliko zaposlenika ili velikim poslovnim subjektima, udrugama...

CMS sustav funkcionira vrlo jednostavno. Svojem sučelju za administriranje pristupate uz pomoć korisničkog imena i lozinke, baš kao što ste se navikli logirati i u Facebook, Gmail, Yahoo...
Bez ikakvih posebnih znanja ili tečaja web dizajna, u mogućnosti ste kreirati sadržaje na Vašoj web stranici potpuno jednostavno i lako. Unos podataka je maksimalno pojednostavljen, a svodi se na ispunjavanje unaprijed definiranih stavki (za slike i tekst) koje želite mijenjati na Vašoj stranici i u osnovi izgleda jednako kao unos podataka u običan Word dokument ili Facebook.
Nema naknadnog prenošenja stranica na web server već jednim klikom na "Spremi" Vi na svoje CMS stranice postavljate novi sadržaj. Nema čekanja na webmastera i nema nikakvih dodatnih plaćanja za ažuriranja. Dovoljno je da se u svoje CMS sučelje logirate kao administrator i mijenjate sadržaje na vašoj web stranici. Potpuno samostalno možete dodavati nove tekstove, nove vijesti, stavljati nove fotografije... i sve se to u realnom vremenu pojavljuje na vašoj CMS web stranici.  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

3. 12. 2023.