Poslovni forum d.o.o.
  > PRAVI POKLON ZA VAS ILI VAŠE POSLOVNE PARTNERE > BESPLATNO

POKLON BON u vrijednosti 500,00 kuna

 Kako do poklon bona?
Jednostavno! Klikom na ovaj link preuzmite na svoje računalo poklon bon u PDF formatu.
Ili, javite se na naš e-mail info@poslovniforum.hr, poslat ćemo Vam poklon bon na Vaš email, u privitku e-maila, u PDF formatu.

 Mogu li poklon bon pokloniti drugoj osobi?
Da. Putem e-maila poklon bon možeš proslijediti osobi kojoj ga poklanjaš. Poklon bon se ne kupuje, poklanjamo ga besplatno u PDF-u.

 Kako se koristi bon?
Poklon bon može se upotrijebiti za popust kod izrade web stranica. Prilikom narudžbe izrade web stranica dostavit ćete nam šifru sa poklon bona te će cijena izrade web stranica u našoj ponudi biti umanjena dodatno za vrijednost poklon bona (500 kuna + PDV).
Poklon bon vrijedi i za ponude (cijene) kod kojih već postoji popust po nekoj drugoj osnovi (npr. popust za narudžbe do određenog datuma), ali se odnosi isključivo na cijenu izrade poslovnih web stranica.

 Do kada vrijedi bon?
Bon vrijedi u roku sedam dana od dana preuzimanja za ovih web stranica ili u roku sedam dana od kada smo Vam poklon bon poslali na Vaš e-mail. U tom periodu treba biti izvršena narudžba izrade web stranica (zatražena informativna ponuda).

 ISKORISTITE PRILIKU
Pogledajte našu ponudu i napravite narudžbu (zatražite ponudu). Narudžba ili ponuda Vas ne obvezuje i besplatna je. Nakon što odgovorimo na Vašu narudžbu (zaprimite ponudu), imat ćete točan pregled cijena svih usluga koje naručujete i tek tada ćete se odlučiti za plaćanje ako želite realizirati naručeno.


POGLEDAJTE PONUDU
Pratite ovaj link na pregled svih informacija, ponuda i cijena   PonudaTvrtka Poslovni forum d.o.o. već preko deset godina izrađuje i razvija vlastite CMS sustave.
CMS su moderne web stranice koje možete samostalno uređivati, besplatno, bez dodatnih troškova.
Naši CMS sustavi omogućuju tvrtkama, obrtnicima, udrugama i građanima kvalitetne web stranice.

CMS ili Content Management System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućuje da samostalno i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam je dovoljan samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ili neki drugi program sa kojim upravo i sada gledate ovu web stranicu.

Ako Vas nema na Internetu, Vi ne postojite!

Iznenadili biste se koliko tvrtki uopće nema internet stranice. Iznenadili bi se i koliko tvrtki ima loše internet stranice sa kojima im je kao i da ih i nemaju, te su im samo trošak i negativna reklama! To je loše za njih, ali za Vas je to dobra vijest, dobra prilika.

U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku.
Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Imate u planu izraditi nove web stranice, ali ne odmah i sada. Koliko smo puta čuli planove onih koji će uskoro na dijetu, koji će uskoro prestati pušiti... To uskoro za većinu bude; nikada. A u Hrvatskoj je registrirano preko 100.000 trgovačkih društava i isto toliko još obrtnika. Naravno da veliki broj tvrtki i obrtnika propada, a samo zato što ne djeluju odmah i sada, već ostavljaju poslove za sutra.
Nove web stranice trebali ste imati još jučer, a ne tek od sutra. Pravi poduzetnici djeluju još danas.


13. 7. 2024.