Poslovni forum d.o.o.
  > HOSTING / ZAKUP DOMENA


Menu - Najave...

HOSTING / DOMENE


Ponuda hostinga i usluge registracije domena


Web HOSTING je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila.

Ukoliko želite imati vlastite web stranice, potrebno Vam je:
- odabrati domenu (adresu Vaših stranica)
- zakupiti prostor za smještaj web stranica
- izraditi i postaviti web stranice
ili
samo kontaktirajte POSLOVNI FORUM d.o.o.
i recite nam svoje želje i mi sve obavljamo za Vas!

Link na pregled ponude HOSTING paketa Hosting


Web hosting. Zvuči komplicirano? Zapravo može biti krajnje jednostavno!

Ne morate apsolutno ništa znati o Internetu, domenama i hostingu. Ako želite novo odijelo, ne morate sami znati šivati. Vi ćete reći što želite, a posao ćete prepustiti krojaču profesionalcu.
Isto tako, ako želite web stranice, web trgovinu, vlastitu adresu na internetu i druge internet usluge, Vaše je da kažete što želite, a cijeli posao će za Vas odraditi brzo, kvalitetno i povoljno Poslovni forum, jer mi smo profesionalci upravo za te poslove. Dovoljno je da nas kontaktirate putem obrasca na ovim stranicama, e-mailom ili telefonom.

Milijuni ljudi svakodnevno koriste Internet za zabavu, posao, komunikaciju, reklamiranje, trgovinu, bankarstvo, istraživanje, itd. Budući da je Internet postao nezaobilazan u svakodnevici, biti on-line više nije luksuz već potreba bez koje se u 21. stoljeću jednostavno ne može.

Internet je sredstvo poslovne komunikacije koje donosi dodatnu efikasnost i konkurentnost. U svijetu zasnovanom na računalnim mrežama, od ključne je važnosti da tvrtka ima vlastite web stranice. Stalna komunikacija unutar tvrtke i prema svijetu neophodna je za ozbiljno poslovanje.

Ako niste ponudu i potražnju, proizvode i usluge svojeg poduzeća ili obrta predstavili na Internetu, veliki dio potencijalnih kupaca i poslovnih partnera će Vas svakako zaobići. Putem interneta možete pružati podršku klijentima, primati komentare od posjetitelja vezane uz Vaš rad, usluge ili proizvode, istraživati tržište, prodavati proizvode i usluge posjetiteljima iz cijelog svijeta, 24 sata dnevno, brzo i jednostavno razmjenjivati poslovne dopise i dokumente itd. Poduzeća i obrtnici koje danas svoju prodaju preusmjeravaju na online prodaju ili se isključivo bave takvom djelatnošću, brzo su shvatile da je to jedan od najisplativijih oblika poslovanja.

HostingWeb hosting

Naslovna stranica


  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

13. 6. 2024.