Poslovni forum d.o.o.
  > HOSTING / ZAKUP DOMENA


Menu - Najave...

DOMENE - Registracija domena


Registracija hrvatskih i stranih domena


Internet domena je Vaše ime na Internetu i predstavlja adresu po kojoj Vaše stranice mogu pronaći svi korisnici Interneta. Poželjno je imati jednostavno i lako pamtljivo ime domene.
Ukoliko u ovom trenutku nemate vlastite stranice već ih tek planirate izraditi, registracijom vlastite domene, već sada, osiguravate da domenu neće registrirati netko drugi.

Najpopularnije vrste domena su:
hrvatske domene s nastavkom .hr  i  komercijalne domene: .com, .net, .org, .biz, .info …
Nudimo i uslugu registracije drugih domene kao što su: .de, .eu, .mobi, .me, .us ...

Vrsta domenaCijena godišnjeg zakupa (bez PDV-a)
.hr   (besplatna uz ispunjenje uvjeta) besplatno
.hr   (naplatna hrvatska domena) 490,00 HRK
.com, .net, .org, .biz, .info 79,00 HRK
.de, .eu, .mobi, .me, .us 140,00 HRK
ostale domene cijene na upit

Provjerite da li je željena domena slobodna. Nakon toga ispunite narudžbenicu.Napomena! Ako želite i izradu web stranica, provjerite samo da li je željena domena slobodna, a domenu ćete naručiti prilikom narudžbe izrade web stranica. Pogledajte ponudu za web stranice!

Postupak registracije je jednostavan i brz. Ne ostavljate registraciju domena za kasnije, jer domene se registriraju na principu "prvi došao, prvi dobio". Većina dobrih naziva već je registrirana i sve teže je naći dobar slobodan naziv domene. Već sutra može biti da ste zakasnili. Provjerite da li je neki naziv slobodan i nakon toga ispunite narudžbenicu.

PRAVILA I UVJETI ZA REGISTRACIJU DOMENA - DODATNE INFORMACIJE

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć ili savjet, slobodno nas kontaktirajte.

DomeneRegistracija domena

Prednost je imati kratke i lako pamtljive domene, a to su prepoznale i mnoge uspješne tvrtke.
Tako su neke domene dosegle više milijunske iznose – u dolarima! Kupnja internetskih domena može biti unosan biznis, što su davno shvatili oni koji su kupovali domene sa atraktivnim nazivima. Dok u svijetu vlada prava borba na tržištu domena, tvrtke su spremne dati i milijune dolara za dobar naziv domene, mi u Hrvatskoj imamo fenomen nekih naših "poduzetnika" koji i ne pomišljaju da bi imali vlastite web stranice i vlastitu domenu iako .hr domenu mogu dobiti i potpuno besplatno! Kažu, ima vremena, napravit ćemo stranice jednog dana... I tako dani prolaze...

Gotovo je nemoguće pronaći slobodnu domenu od jedne ili dvije engleske riječi, a sve teže je naći slobodne domene i sa hrvatskim riječima, možete to isprobati i preko naše tražilice, a ako je neki naziv i slobodan, to ne znači da će biti slobodan već slijedeći dan, a kamoli kad se neki poduzetnici nakon nekoliko godina počnu interesirati za Internet. Treba djelovati još danas.
Požurite registrirati svaku domenu koja vam je zanimljiva iz bilo kojeg razloga.

Dodatne informacije o domenama Domene
  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

2. 12. 2022.