Poslovni forum d.o.o.
  > HOSTING / ZAKUP DOMENA


Menu - Najave...

DOMENE - Registracija domena


Registracija hrvatskih i stranih domena


Internet domena je Vaše ime na Internetu i predstavlja adresu po kojoj Vaše stranice mogu pronaći svi korisnici Interneta. Poželjno je imati jednostavno i lako pamtljivo ime domene.
Ukoliko u ovom trenutku nemate vlastite stranice već ih tek planirate izraditi, registracijom vlastite domene, već sada, osiguravate da domenu neće registrirati netko drugi.

Najpopularnije vrste domena su:
hrvatske domene s nastavkom .hr  i  komercijalne domene: .com, .net, .org, .biz, .info …
Nudimo i uslugu registracije drugih domene kao što su: .de, .eu, .mobi, .me, .us ...

Vrsta domenaCijena godišnjeg zakupa (bez PDV-a)
.hr   (besplatna uz ispunjenje uvjeta) besplatno
.hr   (naplatna hrvatska domena) 15,00 EUR
.com, .net, .org, .biz, .info 15,00 EUR
.de, .eu, .mobi, .me, .us cijene na upit
Napomena Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Provjerite da li je željena domena slobodna. Nakon toga ispunite narudžbenicu.


Napomena! Ako želite i izradu web stranica, provjerite samo da li je željena domena slobodna, a domenu ćete naručiti prilikom narudžbe izrade web stranica. Pogledajte ponudu za web stranice!

Postupak registracije je jednostavan i brz. Ne ostavljate registraciju domena za kasnije, jer domene se registriraju na principu "prvi došao, prvi dobio". Većina dobrih naziva već je registrirana i sve teže je naći dobar slobodan naziv domene. Već sutra može biti da ste zakasnili. Provjerite da li je neki naziv slobodan i nakon toga ispunite narudžbenicu.

PRAVILA I UVJETI ZA REGISTRACIJU DOMENA - DODATNE INFORMACIJE

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć ili savjet, slobodno nas kontaktirajte.

DomeneRegistracija domena

Prednost je imati kratke i lako pamtljive domene, a to su prepoznale i mnoge uspješne tvrtke.
Tako su neke domene dosegle više milijunske iznose – u dolarima! Kupnja internetskih domena može biti unosan biznis, što su davno shvatili oni koji su kupovali domene sa atraktivnim nazivima. Dok u svijetu vlada prava borba na tržištu domena, tvrtke su spremne dati i milijune dolara za dobar naziv domene, mi u Hrvatskoj imamo fenomen nekih naših "poduzetnika" koji i ne pomišljaju da bi imali vlastite web stranice i vlastitu domenu iako .hr domenu mogu dobiti i potpuno besplatno! Kažu, ima vremena, napravit ćemo stranice jednog dana... I tako dani prolaze...

Gotovo je nemoguće pronaći slobodnu domenu od jedne ili dvije engleske riječi, a sve teže je naći slobodne domene i sa hrvatskim riječima, možete to isprobati i preko naše tražilice, a ako je neki naziv i slobodan, to ne znači da će biti slobodan već slijedeći dan, a kamoli kad se neki poduzetnici nakon nekoliko godina počnu interesirati za Internet. Treba djelovati još danas.
Požurite registrirati svaku domenu koja vam je zanimljiva iz bilo kojeg razloga.

Dodatne informacije o domenama Domene
  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

27. 9. 2023.