Poslovni forum d.o.o.
  > IZRADA WEB STRANICA / CMS / WEB DIZAJN


Menu - Najave...

INTERNET USLUGE


Pregled svih internet usluga / Ostale internet usluge


Izrada CMS web stranica
Web stranica je vaš prvi kontakt s kupcem, zbog čega je bitno da bude prilagođena, jednostavna i razumljiva za sve potencijalne kupce. CMS sustav koji smo razvili omogućava da vi u par klikova jednostavno mijenjate i dodajete sve što poželite.  Opširnije informacije i ponuda

Internet aplikacije
Ponekad Vaše poslovne potrebne ne zadovoljavaju postojeće aplikacije te je potrebno izraditi posebnu aplikaciju prema Vašim potrebama. Isto tako možemo Vam ponuditi razvoj aplikacija za mobilne uređaje i tablete (Android / iPhone).

Facebook marketing
Facebook nije više samo za društvene interakcije, on je mnogo više od toga! Facebook nudi nevjerojatno moćne opcije ciljanja, omogućujući vam da ciljati ljude s obzirom na demografiju, lokaciju, obrazovanje, posao, interes, ponašanje i sl. Kombinacijom svega toga možemo definirati publiku vrlo jasno i predstaviti im oglase koji pokreću rezultate. Slične su opcije dostupne i uz Twitter oglašavanje.

Google AdWords
Vrlo efikasan način internet marketinga. Za Vas možemo izraditi AdWords kampanje, nuditi konzultacije i savjete kako poboljšati Vaše marketing kampanje... Za razliku od nekih drugih načina oglašavanja Google AdWords definitivno može biti maksimalno targetiran kako bi ciljao vaše potencijalne klijente koji pretražuju upravo ono što Vi nudite.

SSL certifikati
SSL certifikati se koriste prilikom unosa osjetljivih podataka kao što su brojevi kreditnih kartica u web trgovinama ili za zaštitu prijenosa podataka na administracijskm sučeljima, te svugdje gdje je potrebna povećana sigurnost protoka podataka.

Web Shop Portali
Profesionalna izrada web trgovina sa mogućnošću integriranja sustava za plaćanje te brojnim funkcionalnostima koje su potrebne za uspješnu prodaju imarketing. Izrada web trgovine je daleko manja investicija od otvaranja klasične trgovine.

Newsletter
Kreativne newsletter kampanje su snažan marketinški alat za promociju, informiranje i privlačenje novih korisnika. Možemo vam osigurati cijeli sustav slanja e-newsletter kampanja, od upravljanja sadržajem i vizualnog oblikovanja do programiranja, pripreme i slanja newsletter kampanja prilagođenih vašim potrebama i potrebama vaših klijenata.

Promocije i merchandising
Promocije i merchandising izravan su način pridobivanja pozornosti kupaca i poticanja prodaje proizvoda. Koristeći elemente kao što su dizajn, odabir proizvoda, pakiranje, cijena i način izlaganja proizvoda, uz strateški odabir kojoj se skupini potencijalnih kupaca predstaviti u koje vrijeme, merchandising potiče interes i pospješuje odluku o kupnji proizvoda i usluga.

Web hosting paketi
Hosting je smještaj web stranica tj. cjelokupnog internet sadržaja na hosting web server, tako da taj sadržaj bude dostupan svima koji koriste Internet. Ukoliko želite imati svoje web stranice, morate imati pored samih stranica i prostor (hosting) gdje se te stranice postavljaju kako bi bile stalno dostupne svim korisnicima Interneta.

Registracija domena
Brza, jednostavna i povoljna registracija domena, samostalna kontrola nad domenama, veliki izbor hr, com, net, info, org i drugih domena, registracija besplatnih .hr i .from.hr domena,

Trebate pomoć? Želite nešto posebno? Pošaljite upit!

Link na stranicu sa kontakt podacima Poslovna Forum Kontakt  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

22. 2. 2024.