Poslovni forum d.o.o.
  > IZRADA WEB STRANICA / CMS / WEB DIZAJN


Menu - Najave...

KORISNE INFORMACIJE


Informacije za poduzetnike


Ako nemate vlastite web stranice, Vi kao i da ne postojite. Danas svi imaju pristup Internetu. Kada nekome zatreba neka tvrtka, proizvod ili usluga, gdje traži informaciju o tome? Traži je na Internetu putem Googlea. No vi na Internetu niste sami, nemate samo Vi web stranice, već ih imaju i na stotine drugih koji nude isti proizvod ili uslugu. Od više stotina rezultata prilikom pretraživanja, neki su na prvim mjestima, a neki su na zadnjim mjestima koje nitko niti i ne gleda.
Zato nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, već je potrebno imati zaista kvalitetne web stranice koje visoko kotiraju u rezultatima pretraživanja. Vaša ponuda mora biti u rezultatima prije ponude od konkurencije.

Prosječni vlasnik tvrtke ili apartmana, obrtnik ili predsjednik udruge nije informatičar i ne zna razliku između dobrih i loših web stranica. Njemu je svaka web stranica - web stranica. A ima li razlike između web stranica? Svaki automobil ima volan, četiri kotača i motor, no znate da ipak nije isto imati starog Stojadina ili novi BMW. Google bi bio potpuno beskoristan kad ne bi razlikovao web stranice i da nema pravila tko će biti na vrhu rezultata, a tko će biti na kraju liste sa rezultatima.

Putem svojih web stranica šaljete promotivnu poruku do krajnjeg kupca ili korisnika usluge.
Nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, vi zaslužujete kvalitetne i moderne web stranice.

Link na ponudu CMS stranica - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste

Usluga izrade poslovnih web stranicaIzrada CMS web stranica


Naslovna stranica


  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

18. 5. 2024.