Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 4. 12. 2022.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


ISKUSTVA

ZBOG NESTANKA STRUJE NA PERADARSKOJ FARMI U MARIJANCIMA

Ugušilo se osam tisuća kokoši

* Struje nije bilo pet sati pa nije radio ni ventilacijski sustav

MARIJANCI - Oko osam tisuća kokoši ugušilo se zbog nestanka struje na farmi Zdravka Crnčana u Marijancima. Od 27.000 kokoši na farmi, gotovo trećina je ugušena, a taj je strašan prizor dočekao vlasnika za jučerašnjeg obilaska farme.
- Nesilice su se ugušile zbog nestanka struje kojom se pogoni ventilacijski sustav - objasnio je vlasnik farme još šokiran nemilim događajem. Prema njegovim riječima, struje je nestalo oko jedan sat nakon ponoći i nije je bilo do šest sati ujutro.

- U tih pet sati uginulo je 8000 nesilica vrijednih oko 320.000 kuna. Riječ je samo o izravnoj šteti, dok će neizravna sigurno biti oko 1,5 milijuna kuna jer su te nesilice, tek puštene u proizvodnju, trebale u ciklusu snesti oko dva milijuna komada jaja - rekao je utučeni vlasnik.
On smatra kako isključivu krivnju snosi Hrvatska elektroprivreda koja je dužna u svakom trenutku osigurati napajanje električnom energijom, a u slučaju prekida obavijestiti barem najveće potrošače, tj. one koji zbog nestanka struje mogu pretrpjeti veću štetu.
- Godišnje HEP-u plaćam oko 60.000 kuna - kaže Zdravko Crnčan te dodaje da su ga prije iz HEP-a redovito obavještavali prije svakog isključenja struje. On se pita zašto je toliko vremena trebalo da se ustanovi prekid napajanja.
- Hepovci su inače prilično brzi kada treba poslati uplatnice - ljuti Z. Crnčan, koji tvrdi da će zbog uginuća doći u pitanje opstanak farme i egzistencija desetak zaposlenih. Na pitanje zašto nikoga nije bilo u objektu, Crnčan odgovara da za to nije bilo potrebe jer ventilacijski sustav ima najsuvremeniji računalni nadzor.
- Da nam je na vrijeme javljeno, mi bismo otvaranjem vrata i prozora prirodno ozračili objekt i vjerujem da veće štete ne bi bilo - kaže marijanački peradar koji se sprema podići tužbu protiv Hrvatske elektroprivrede.


IVICA CVETKOVIĆ IZ ELEKTROSLAVONIJE:
Nismo odgovorni

Kako doznajemo od radnika dežurne ekipe Pogonskog ureda Elektroslavonije u Donjem Miholjcu Ivice Cvetkovića, vod je isključen zbog grmljavinskog nevremena.
- Prekid u napajanju ne može se ustanoviti dok netko od potrošača ne javi da na određenu području nema napona - objasnio je I. Cvetković. On je naglasio da je o prekidu obaviješten tek u 5.20 sati od potrošača u Radikovcima, tako da je u 6.15 uključio napajanje iz trafostanice u Črnkovcima preko koje ide napajanje za Marijance.
- Iako nije naša obveza, mi prije radova na mreži obavještavamo veće potrošače da će biti prekida, ali neplanirane kvarove i prekide u napajanju ne možemo predvidjeti ni intervenirati dok ne dobijemo informaciju - rekao je I. Cvetković.

-  -  -  -  -  -  -

Članak preuzet iz Večernjeg lista, 22. rujna 2002.

Opširnije... Peradarstvo

Proizvodnja jaja ili mesa

Primjena enzima u hranidbi peradi

Centar za peradarstvo

Biološka bomba u susjedstvu - prevencija

Utjecaj hranidbe životinja na okoliš

Zarazne bolesti

Hranidba peradi u Hrvatskoj

Priručnik bolesti peradi

Knjige o peradarstvu

Ugušilo se 8000 kokoši!

Utjecaj pufernog kapaciteta krmnih smjesa

Utjecaj različitih sustava proizvodnje i gustoće sklopa

Proizvodja konzumnih jaja

Salmonela

Neprimjereni uvjeti uzgoja pilića

Iz tiska

Peradarstvo - linkovi

Zakoni i propisi

Teme u pripremiPoslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni