POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 21. 3. 2023.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica i pregled i drugih poslovnih usluga!
 
PERADARSKA PROIZVODNJA - PREVENCIJA


Biološka bomba u susjedstvu
Posljednja događanja u peradarskoj proizvodnji u Međimurju, u kojima se nisu štedjele teške riječi, spominjala salmonela i kuga, nekorektno napadale inspekcijske službe i "potezali" sudovi i argumenti sile, potaknula su nas na analizu stanja u peradarstvu Međimurja.

Najvažnija je dobra prevencija
- Kad govorimo o peradarstvu Međimurja, moramo reći da je ovo najkoncentriranija županija, sa najvećom populacijom brojlerskih pilića, što u organizirano tovu, što u privatnom sektoru. Organiziranim tovom se u nas bavi više kuća. Mi pokrivamo tržište sa otprilike 2,8 milijuna komada jednodnevnih pilića godišnje, i to kod tridesetak naših kooperanata, a od tog broja oko 800 tisuća komada tovimo na našim farmama. To je oko 160 tisuća komada po turnusu, a godišnje se proizvodi u pet turnusa. Na taj način imaju i druge peradske kuće kod nas organiziranu proizvodnju. Od drugih kuća, najjača je ovdje "Koka" Varaždin, koja isto proizvodi na našem terenu, preko kooperanata i svojih farmi. Koliki je njihov kapacitet u to neću ulaziti, sve ovisi o tome koliko jedinki imaju smješteno po četvornom metru. Isto tako, na našem području tovi i PZ Bistra, i već spomenuti MWM. Moram reći da područje Međimurja pokriva i dosta malih proizvođača, koji imaju od 300 do 5.000 komada, a koji u vlastitom aranžmanu imaju i proizvodnju i plasman. No, ono što je bitno reći, s obzirom na ovako jaku populaciju peradi na našem području, to je da je kod nas potrebno zadovoljiti visoku bio-sigurnost.
Što to znači?
To znači svu tu perad držati pod strogom zdrastvenom kontrolom.
Ako se dogodi, ili ako bi se dogodila, bilo koja bolest zaraznog karaktera, onda bi štete na tako gustoj populaciji bile jako velike. Zato se sve mora prevenirati. Sve bolesti koje su zaraznog karaktera moraju se unaprijed spriječiti. Unatoč tome dio jedinki ne ostaje otporan, pa se tu i tamo može pojaviti i koja bolest.

Biološka bomba
To je zapravo jedna biološka bomba zbog velike koncentriranosti životinjske populacije, zato je bitno imati dobru veterinarsku službu, koja obavlja tu prevenciju, kako u organiziranom, tako i u seljačkim domaćinstvima. To su možda, sa strane tih malih proizvođača, nepotrebne stvari - jer kao ništa se ne događa. Kod peradi nema bolesti, nema uginuća, a čim je ta biosigurnost dobra, znači nije potrebno prevenirati.
Međutim, to je pogrešno razmišljanje.
Uvijek je bolje unaprijed zaštititi, nego kasnije gasiti požar. To je najmanja cijena koju treba platiti, s obzirom na posljedice koje mogu nastati. Naša veterinarska služba djeluje na području gornjeg Međimurja, i okolice Čakovca, a o donjem dijelu Međimurja "brine" Veterinarska stanica Prelog. Međutim vrlo je uska suradnja između ovih dviju stanica, što se peradarstva tiče, jer naš je glavni dobavljač rasplodnih jaja upravo VS Prelog, odnosno "Galivet". Od 1965. godine, od kada je počelo peradarstvo na ovim prostorima, nekako je bila tendencija takva da se Prelog usko specijalizirao u proizvodnji rasplodnih jaja, dok smo mi bili valioničari i tovljaći. Znači, mi smo se u jednoj relativno maloj regiji, podijelili na proizvođače rasplodnih jaja i valioničare. Galivet je visokospecijaliziran, sa izvrsnim matičnim jatima.

Perad se mora cijepiti dvaput godišnje
No, da se vratimo prevenciji. Zakonski, mi smo obvezni provoditi prevenciju. Krajem svake godine dobivamo naredbu, kojom se propisuju mjere prevencije koje se moraju na stoci primjenjivati. Što se peradi tiče, ona se mora obavezno vakcinirati dva puta godišnje. Ovi mali proizvođači, sa 300 - 5.000 komada imaju svoj plasman, oni znaju da neće plasirati brojlere proizvedene kod sebe, ako prije klanja nije napravljeno ispitivanje zdrastvene ispravnosti.

I za ono što "kumice" prodaju na placu, moraju imati papire. Svaki potrošač ima pravo tražiti potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti. No, da budemo jasni, u principu, nema prodaje na pultu. Ali za to su zadužene druge službe, koje to moraju kontrolirati. Ali ono što je sigurno, to je da pile zaklano u seljačkom dvorištu ne može doći u prodaju, odnosno koristiti se za javnu potrošnju. Na području VS Čakovec, postoji samo naša klaonica, ali ima više malih klaonica, 3 ili 4, na području VS Prelog. To su registrirane klaonice obrtničkog karaktera, naša je klaonica industrijska.

Da bi uopće došao u klaonicu, brojler koji je u tovilištu mora najmanje 14 dana prije klanja biti pregledan bakteriološki. Svi nositelji proizvodnje na našem području moraju napraviti taj pregled. Ukoliko je nalaz pozitivan, životinje ne mogu ići na klanje, nego se moraju terapirati. Ali tu nije kraj priči. Zaklane životinje, odnosno meso s linije i jetra opet se, dnevno, šalju na baktreriološke pretrage.
Time se izbjegava mogućnost da je dio životinja ipak bio zaklan, a da nije bio zdrav, jer možda nije bio obuhvaćen onim uzorkom koji je kontroliran prije klanja.

Samo provođenjem strogih mjera kontrole možemo očuvati bio sigurnost ovog područja. Ljudi se trebaju pridržavati uputa i provoditi preventivu, koja nije toliko skupa koliko štete može nastati. U Međimurju ima na milijune jedinki peradi, a prevencija služi da bi se zaštitilo svoje dvorište, okolinu, a na kraju krajeva i zdravlje ljudi.Izvor: "Županijske novine Međimurje"Peradarstvo

Proizvodnja jaja ili mesa

Primjena enzima u hranidbi peradi

Centar za peradarstvo

Biološka bomba u susjedstvu - prevencija

Utjecaj hranidbe životinja na okoliš

Zarazne bolesti

Hranidba peradi u Hrvatskoj

Priručnik bolesti peradi

Knjige o peradarstvu

Ugušilo se 8000 kokoši!

Utjecaj pufernog kapaciteta krmnih smjesa

Utjecaj različitih sustava proizvodnje i gustoće sklopa

Proizvodja konzumnih jaja

Salmonela

Neprimjereni uvjeti uzgoja pilića

Iz tiska

Peradarstvo - linkovi

Zakoni i propisi

Teme u pripremiPoslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni