POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 21. 5. 2024.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica i pregled i drugih poslovnih usluga!
 
Tržišni informacijski sustav
u poljoprivredi

 


Tržišni informacijski sustav u poljoprivredi (TISUP) započeo je s radom 21. studenog 1995. godine. Početak razvoja vezan je za Agronomski fakultet u Zagrebu. Razvijao se u sklopu međunarodnog projekta "Razvitak službi za potporu obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima" Ministarstva poljoprivrede i šumarstva RH, a od lipnja 2002. godine sastavni je dio Ministarstva poljoprivrede i šumarstva.
Mora se istaći da je TISUP obujmom svojih današnjih aktivnosti osjetno premašio onu razinu za koju je, zajedno sa stručnjacima Svjetske banke, prvotno ocijenjeno da je u ovom razdoblju iza nas realno dostižna.
Danas TISUP čini četveročlani tim mladih stručnjaka (Krešimir Jakuš, Zdenka Doko, Kristina Hojanić, Marijana Kojić-Jurinić).

Zasad TISUP obrađuje pet grupa proizvoda: cijene voća i povrća prikupljaju se tjedno sa svih većih veletržnica, tržnica i prodavaonica; cijene stoke, mesa i mesnih prerađevina prikupljaju se na oko 80% stočnih sajmova, u mesnim industrijama i mesnicama svaka dva tjedna; cijene žitarica, uljarica i riba i ribljih prerađevina mjesečno; agrarne inpute (sadnice, gnojivo, sjeme, stočna hrana i sredstva za zaštitu bilja)- polugodišnje.

TISUP surađuje i sa sličnim inozemnim organizacijama, dio je međunarodne baze (IMDE) u kojoj se razmjenjuju podaci o cijenama poljoprivrednih proizvoda u zemljama srednje i istočne Europe. Ažurira i niz drugih baza podataka primjerice o cijenama žitarica i uljarica na inozemnim burzama, cijenama mesa u EU.
Na temelju prikupljenih informacija redovito se pripremaju izvješća o stanju na poljoprivrednom tržištu. Primarna zadaća TISUP-a je pružiti pravodobnu i pravovaljanu informaciju o tržištu poljoprivrednih proizvoda radi povećanja njegove preglednosti na nacionalnoj, regionalnoj i na određenoj proširenoj internacionalnoj razini.

TISUP-ova izvješća o cijenama, tendencijama i stanju na tržištu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda uopće, aktualna i godišnja, nezaobilazna su za izradu primjerice marketinških i poslovnih planova, investicijskih elaborata i studije izvodljivost i sl. Velika državna poduzeća, javne ustanove, hoteli, restorani, trgovački lanci u realizaciji i kontroli nabave poljoprivrednih proizvoda mogu, a već i postavljaju uvjete kupovine, provjeriti konkurentnost svojih dobavljača, pa informacije o trenutačnim cijenama podjednako su zanimljiva i ponuđaču i kupcu.

Redovitim, stalnim praćenjem tržišta TISUP je postao nezaobilazan u pripremi pojedinih mjera državne poljoprivredne politike izvor podataka za osiguravajuća društva, banke, carinu, veletrgovce i proizvođače, kao i podloga i izvor raznih seminarskih, diplomskih, ali i magistarskih radova i disertacija. Informacije koje nudi pomaže u odgovorima na pitanja koja zacijelo muče sve poljoprivrednike, a i ostale: trebam li prodati sve kasnije, trebam li prodati na lokalnom tržištu, u nekoj drugoj županiji ili inozemstvu, isplati li se ulagati u tehnologiju koja će moje proizvode dovesti nekoliko tjedana ranije na tržište te kada uopće započeti, a kada završiti proizvodnju i sl.

Uz najvažniji zadatak, preglednost poljoprivrednog tržišta, TISUP nastoji omogućiti svim tržnim sudionicima (poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, interesna udruženja, veletrgovcima, trgovcima, proizvođačima, hotelima, restoranima, bolnicama, HORH-u i ostalim malim i velikim potrošačima poljoprivrednih proizvoda) lak i brz način kupnje i prodaje svojih proizvoda, tj. brži i lakši oblik susreta ponude i potražnje (kada, gdje, pošto i kome prodati ili ponuditi). U TISUP-u je razvijeno web sučelje koje omogućuje svim korisnicima besplatan pregled svih aktualnih izvješća o stanju na poljoprivrednom tržištu, cijena, godišnjih izvješća, omogućava pretraživanje baze podataka, izradu analiza, pregled trendova, oglašavanje poduzeća, proizvoda i usluga. Omogućena je besplatna predaja ponude i potražnje poljoprivrednih proizvoda kao i preuzimanje detaljnih informacija o ponuđaču ili kupcu.

Čimbenici iznenađenja u poljoprivredi mogu biti i te kako neugodni. Stoga je u svijetu razvijen sustav opcije u trgovanju poljoprivrednim proizvodima čime se smanjuje rizik i za proizvođača i za trgovca. I u TISUP-u se razmišljalo o mogućnostima smanjenja rizika te o bržem protoku informacije, tko nudi ili potražuje. Stoga je omogućena besplatna objava trenutačne i buduće ponude i potražnje poljoprivrednih proizvoda na jednom mjestu. Time bi se zacijelo smanjio rizik prodaje i skratio put proizvoda do krajnjeg potrošača, što bi u konačnici trebalo donijeti i nižu cijenu krajnjem potrošaču.

  Opširnije...


 Naslovna

Agrometeorologija

Analiza tla

Hrvatski stočarsko selekcijski centar

Zarazne bolesti

Poznavanje mesa

Precizno gospodarenje

Prijatelji životinja

43. Međunarodni sajam poljoprivrede

44. Međunarodni sajam poljoprivrede

Veterina

Veterinarska pomoć

Činčile

Uzgoj nojeva

Uzgoj gljiva

Razni prilozi

Kućni ljubimci

Prodaja poljoprivrednih proizvoda na tržnicama

MESO - prvi hrvatski časopis o mesu

Europske integracije

INFO Prilozi

Baza podataka
Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni