Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 17. 8. 2022.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

43. MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE

Ministar poljoprivrede i šumarstva mr.sc. Božidar Pankretić otvorio je 12. ožujka 2003. godine u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom Velesajmu 43. Međunarodni sajam poljoprivrede koji je održan u sklopu sajma Endogastronomija i turizam. Nakon otvaranja, ministar poljoprivrede i šumarstva obišao je sajam poljoprivrede sa direktorom Zagrebačkog Velesajma g. Davorinom Spevecom.

Ministar poljoprivrede i šumarstva mr.sc. Božidar Pankretić istog je dana u 18 sati dodjelio medalje kavoće prehrambenim proizvodima i najuspješnijim vinima u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.


U sklopu sudjelovanja Ministarstva poljoprivrede i šumarstva na Sajmu Endogastronomije i turizma na Zagrebačkom Velesajmu održan je i 13. ožujka 2003. godine na Zagrebačkom Velesajmu, u Klubu privrednika okrugli stol na temu "Zakon o hrani".

Voditelj okruglog stola bio je pomoćnik ministra poljoprivrede i šumarstva mr. sc. Miroslav Božić.

Planom provedbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju kojeg je Vlada Republike Hrvatske usvojila 18. listopada 2001. godine, kao jedna od zakonodavnih mjera predviđeno je donošenje Zakona o hrani.

Donošenjem Zakona o hrani, odnosno novom organizacijom inspekcije i kontrole prehrambenih proizvoda, osigurat će se preduvjeti za poboljšanje strateškog upravljanja sigurnošću hrane, a formiranjem Agencije za hranu koja će voditi računa o problematici kontrole hrane preko distribucijskog lanca kroz sve proizvodne sektore definirat će se pitanje odgovornosti.

Takav integralni sustav će osigurati i jamčiti potrošačima pristup zdravstveno ispravnoj hrani odgovarajuće kakvoće i na taj način ispuniti njihove potrebe, zahtjeve i očekivanja spram hrane.
Novi pristup rezultirat će efikasnijim iskorištavanjem sredstava, unaprijedit će informiranje o rizicima hrane te smanjiti razlike u inspekcijskim standardima dok će problematika sigurnosti hrane biti jasno odvojena od ekonomskih pitanja u odnosu na tržišne standarde za hranu.

Uvođenje takvog zakona, reflektirat će se i na standarde kvalitete hrane koju proizvode poljoprivrednici.


 Naslovna

Agrometeorologija

Analiza tla

Hrvatski stočarsko selekcijski centar

Zarazne bolesti

Poznavanje mesa

Precizno gospodarenje

Prijatelji životinja

43. Međunarodni sajam poljoprivrede

44. Međunarodni sajam poljoprivrede

Veterina

Veterinarska pomoć

Činčile

Uzgoj nojeva

Uzgoj gljiva

Razni prilozi

Kućni ljubimci

Prodaja poljoprivrednih proizvoda na tržnicama

MESO - prvi hrvatski časopis o mesu

Europske integracije

INFO Prilozi

Baza podataka
Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni