POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 13. 6. 2024.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica i pregled i drugih poslovnih usluga!
 

UTVRĐIVANJE GUBITAKA NA ŽITNOM KOMBAJNU

Izračunavanje gubitaka na žitnom kombajnu važno je radi utvrđivanja ukupnog prinosa, a naročito kada iznajmljujemo kombajn za žetvu.
Gubitak zrna javlja se na hederu i vršilici.

GUBITCI NA HEDERU

IZRADITI ŽIČANI RAM VELIČINE 50 X 50 cm
Žičani okvir dimenzija 50x50 cm postaviti iza hedera nakon prolaska kombajna i izbrojiti sva zrna. Ako ima klasova obavezatno i njih ručno ovršiti i prebrojiti kao ukupne gubitke na hederu.
Također je bitno da se prije nego što prođe kombajn na mjestu mjerenja se obavezatno provjeri ima li zrna ili klasova na zemlji. Ako ih ima, taj broj zrna ne uzimamo u obzir u izračunu, jer to nisu gubitci nastali prohodom kombajna.

GUBITCI NA VRŠILICI

IZRADITI LIMENE POSUDE (KADICE) PREMA TIPU KOMBAJNA
- Kombajni radnog zahvata hedera 3,4-3,6 m,
LIMENA POSUDA DIMENZIJA 70 x 33 x 5 cm
- Kombajni radnog zahvata hedera 4,0-4,2 m,
LIMENA POSUDA DIMENZIJA 80 x 31 x 5 cm
- Kombajni radnog zahvata 5,2-5,5 m,
LIMENA POSUDA DIMENZIJA 100 x 29 x 5 cm
- Kombajni radnog zahvata hedera 5,4-5,75 m,
LIMENA POSUDA DIMENZIJA 100 x 28 x 5 cm

Limena posuda, dimenzija u zavisnosti od tipa komabajna i zahvata hedera, postavlja se u hodu kombajna između prednjih i zadnjih kotača (malo u koso), tako da na njih padne sva pljeva i slama iz kombajna. Masa na limenoj posudi pažljivo se prebere tako da sva zrna ostanu u posudi, a odstrane se slama i pljeva. Zrna u posudi izbroje se te ukupan broj zrna predstavlja gubitke na: sitima, vjetru i slamotresu, tj. gubitke na vršilici.

IZRAČUNAVANJE GUBITAKA ZRNA PRI KOMBAJNIRANJU
odnosno, ukupni gubitak zrna pri kombajniranju iskazan u kilogramima po hektaru (kg/ha), izračunava se prema formuli:

(broj izgublj. zrna na hederu + br. izgublj. zrna) x apsolut. težina zrna
     ------------------------------------------------------------------------
100

 

Primjer:
Ukupni broj izgubljenih zrna na hederu i vršalici = 150
Apsolutna težina (1000 zrna) za određenu sortu pšenice = 40g

150 x 40
-----------  = 60 kg/ha
    100

Ukupni gubitci kombajna iznose 60 kg/ha.


Treba znati da su i značajni gubici koji nastaju ne obavljanjem žetve u optimalnim agrotehničkim rokovima. Ispitivanja i iskustva pokazuju da svaki dan prekoračenja optimalnog roka žetve uzrokuje neminovno povećanje gubitka za 0,5-1%.

Upotrebom kombajna sa dotrajalim motorima povećava se potrošnja pogonskog goriva za oko 15%. Korištenjem kombajna sa novom generacijom motora smanjila bi se specifična potrošnja goriva po KS.

U ove gubitke nisu uračunati gubici koji nastaju kasnom sjetvom uzrokovanom zakašnjenjem ubiranja, zatim većeg ulaganja u održavanje, kao i gubici koji nastaju primjenom, također, zastarjelih i istrošenih vučenih berača, eksploatacijski i tehnološki nepouzdanih.
 

Ratarstvo

 

 RATARSTVO

Proizvodnja duhana

Proizvodnja pšenice

Proizvodnja kukuruza

Proizvodnja krumpira

Proizvodnja šećerne repe

Proizvodnja ozimog ječma

Proizvodnja jarog ječma

Gnojidba kod proizvodnje ječma

Proizvodnja krmnog sirka

Proizvodnja soje

Proizvodnja suncokreta

Proizvodnja uljane repice

Proizvodnja zobi

MATIČNA KNJIGA BILJNE PROIZVODNJE

Folijarna prihrana šećerne repe

Rast i razvoj kukuruza

Savjeti za proizvodnju kukuruza

Literatura (knjige)

Plodosmjena

Silaža

Elementarne nepogode

Neke bolesti pšenice

Otkup pšenice

ANALIZA TLA

Agrometeorolog
Hrana i poljoprivreda u tržišnom gospodarstvu

Knjiga: "Proizvodnja krumpira"

Knjiga: "Proizvodnja kukuruza"

Utvrđivanje gubitaka na žitnom kombajnu

Priprema tla za sjetvu

Zakoni i propisi


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalogPoslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni