POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 


Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese
IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...

Ažurirano: 22. 2. 2024.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica i pregled i drugih poslovnih usluga!
 

IZRADA POSLOVNIH PLANOVA

Investicijski projekt ili poslovni plan, nije samo puka formalnost, već je temeljna okosnica svakog poduzetničkog pothvata, jer tek detaljnim i pažljivim planiranjem i analiziranjem svih segemata budućeg pothata, može se uvidjeti da li je opravdano i realno pristupiti realizaciji ideje.
Bitno je skrenuti pažnju i na jednu od čestih zabluda; da je posjedovanje nekretnina, odnosno upis hipoteke uvjet za odobrenje zajma. Uvjet za odobrenje zajma je poslovni plan, a tek ukoliko se poslovni plan prihvati, može se razmatrati upis hipoteke na nekretnine kao sredstvo osiguranja povrata zajma.

Izradi Investicijskog projekta trebaju pristupiti sami poduzetnici, a pomoć konzultanata preporučljivo je koristiti samo radi izrade nekih proračuna, analiza ili rješenja određenih specifičnih pitanja.

U Hrvatskoj je još uvijek nevjerojatno veliki broj poduzetnika, koji obračajući se za kredit gdje se traži i prilaganje poslovnog plana ili investicijskog projekta dostavljaju proizvoljne zamolbe na dva tri lista, nerjetko čak i neuredno pisanih u rukopisu na listovima iz bilježnica.

Česta su pitanja koja se dokumentacija mora priložiti, koji su naslovi investicijskog projekta, te se ne poznaje niti minimum potrebitog sadržaja.
Poduzetnik je dužan sam raditi na vlastitoj edukaciji.
Neznanje se ne možete opravdavati, a još manje se može zahtijevati da se onima koji neznaju i ne žele naučiti, povjeri novac.

Česta je i zabluda, da će se izrada poslovnog plana platiti nekom konzultantu, naručiti gotov poslovni plan bez vlastitog sudjelovanja u izradi, već da će se samo reći: "Izradite mi investicijski projekt za npr. pekaru jer me to banka traži", a da poduzetnik nije izložio sve detalje i podatke.

Konzultant ne može znati unaprijed što je poduzetnik naumio raditi i kako namjerava realizirati svaki segment budućeg poslovnog poduhvata, ukoliko poduzetnik nije izložio sve detalje i podatke.
Nitko bolje od poduzetnika ne poznaje njegove želje, mogućnosti i potrebe, te kako stvarno namjerava raditi.
Uspjeh ili neuspjeh budućeg posla ovisi prvenstveno o samome poduzetniku.

Loš konzultant ili neka agencija koja radi poslovne planove šablonski, može na papir staviti da će se mjesečno prodavati 100000 komada nekog proizvoda, no da li će taj poduzetnik stvarno uspjevati prodavati tu količinu?
Konzultant sigurno neće prodavati proizvode umjesto poduzetnika, niti mu tražiti tržište. To nije posao konzultanta ili npr. knjigovođe.


Iskustva pokazuju da razliku između uspješnih i neuspješnih poduzetnika čini pozornost koja je posvećena obrazovanju. Osnovno obilježje onih poduzetnika i poljoprivrednika koji su propala ili zaostajali u razvoju jest u tome što nije bilo učenja i usavršavanja.
Isto je i sa onima koji su kupili investicijski projekt koji nisu razumjeli.

Poslovni plan (ili investicijski projekt; program) je dokument, ponajprije namijenjen poduzetniku i u njegovom interesu, a tek potom investitoru i poslovnim partnerima, te je i stoga u interesu poduzetnika da nabavi literaturu i da se obrazuje.

Literatura za izradu poslovnih planova postoji i dostupna je u svakoj boljoj knjižari ili direktno od izdavača.
Svaki poduzetnik za učenje i poslovno planiranje mora imati vremena.


Jedna od osnovnih registriranih djelatnosti Poslovnog Foruma d.o.o. jest i konzalting u području investicija, te izrada preinvesticijskih i investicijskih studija i njihova ocjena.

Bitno je razlikovati izradu investicijskih studija od ocjene investicijskih studija.
Poslovni Forum profesionalno pristupa svakoj studiji, te stoga ukoliko za klijenta obavlja ocjenu investicijske studije, ne može i izrađivati istu studiju (sukob interesa i objektivnosti), i obrnuto, ukoliko izrađuje studiju, ne sudjeluje u njenoj ocjeni već to prepušta nezavisnim tjelima.

Klijenti sa Poslovnim Forumom obvezno sklapaju pisani ugovor, kojim se određuje, da li se ugovara izrada, ili pak ocjena investicijske studije, te se ugovorom određuju i sve druge pojedinosti konkretnog predmeta, te međusobna prava i obveze (dvostrani ugovor).
                 

Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna izrada investicijskog programa (studije), ili ocjena investicijskih programa, kontaktirajte nas na
info@poslovniforum.hr

Ukoliko ste ugovorni korisnik Poslovnog Foruma ili ste potpisnik ugovora o zajmu sa Poslovnim Forumom kontaktirajte nas radi dodatne savjetodavne i konzultativne pomoći isključivo na zajam@poslovniforum.hr


 


Zašto je potreban investicijski projekt

Sadržaj investicijskog projekta

Literatura

Izrada poslovnih planova!

Hrvatski registar obveza po kreditima

Iskustva MPC-a

Kako poduzetnici otplaćuju kredite

Simentalke mi ne mogu vraćati kreditPoslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni