Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU



ODRŽIVOST SVJEŽEG PILEĆEG MESA


Kozačinski, Z., M. Hadžiosmanović,
L. Kozačinski, Ž. Cvrtila



Sažetak
Jedan od najvažnijih parametara koji utječu na kakvoću pilećeg mesa nakon njegove distribucije na tržište je njegova stabilnost, odnosno održivost. Održivost pilećeg mesa je rezultat svih postupaka koje zahtijevaju uzgoj peradi, proizvodnja mesa, distribucija i pohrana u maloprodaji. Ukoliko su udovoljeni svi zahtjevi i primijene koncepti kontrole proizvodnje kao što su TQM, GMP, HACCP i dr., bit će zadovoljena očekivanja potrošača u pogledu kakvoće pilećeg mesa. Proizvod mora biti proizveden, pakiran, pohranjen u skladištu i potom stavljen na tržište na način koji će osigurati zdravstvenu ispravnost sve do naznačenog roka njegove održivosti. Ne smije se zanemariti da je pileće meso podložno brzom kvarenju u neprimjerenim uvjetima pohrane, kao ni činjenica da je u mnogim zemljama meso peradi i dalje čestim uzrokom alimentarnih infekcija i intoksikacija. Preteče kvarenja pilećeg mesa su organoleptičke i mikrobiološke promjene, te promjena količine amonijaka tijekom pohrane na temperaturi hlađenja.
Ključne riječi: pileće meso, održivost





Summary
SHELF LIFE OF FRESH POULTRY MEAT
One of the most important elements of poultry meat, after its distribution on the market, is the storage stability, i.e. its shelf life. Durability of poultry meat is the result of farm production, processing, distribution and storage in retail stores. Of course, all phases should meet the highest requirements of the consumers, and the improvements of manufacturing procedures should include modern concepts of management and control such as the TQM (Total Quality Management), GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points), and also should observe the ISO regulations. The product must be produced, packed, stored in the manner to assure his hygiene quality on the market till expire date. It must not be omit that there is a significant risk of poultry meat deterioration in the inappropriate storage conditions, and the fact that the poultry meat is the main cause of alimentary infections and intoxications. The precursors of shelf life of poultry meat are organoleptical and microbiological changes and the changes of NH3 during storage under refrigeration temperature.
Key words: poultry meat, shelf-life




Cijeli revijalni prikaz dostupan je samo u tiskanom izdanju









Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

U povodu prijedloga Nacrta Zakona o hrani

TEHNLOGIJA

Umrežiti proteine

SUSTAV KVALITETE

Sustavi kvalitete u prehrambenoj industriji

IZ LITERATURE

Probiotici

IZVJEŠĆE IREKS AROMA D.D.

Stručni seminar o tekućem dimu tvrke: Ruitenberg Ingredients

IZ PRAKSE

Mikrobiološke analize gotovih jela od mesa i pilećih proizvoda

TRŽIŠTE MESA

Utjecaj proširenja EU na proizvodnju mesa peradi

Tržište svinja

TRŽIŠTE RIBE

Hrvatsko tržište

KAKVOĆA MESA

Geni čimbenici post-portalnih promjena kakvoće svinjskog mesa

KONTROLA PROIZVODNJE

Kako proizvesti higjenski besprijekorne proizvode

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

PRETHODNO PRIOPĆENJE

Higijenska ispravnost obarenih kobasica

STRUČNI RAD

Ocjena kakvoće izvorne dalmatinske dimljene pancete u Imotskoj krajini

REVIJALNI PRIKAZ

Održivost svježeg pilećeg mesa

STRUČNI PREGLED

Ostaci biološki djelatnih tvari (Rezidua, Bio-Rezidua) u namirnicama animalnog podrijetla

Prikaz iz literature

Upute autorima



Ažurirano: 1. 10. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb