Poslovni forum d.o.o.
  > POSLOVNI FORUM d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Menu - Najave...

O tvrtki Poslovni forum d.o.o.


Društvo s ograničenom odgovornošću za informatiku i poslovne usluge


Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz efikasno i racionalno korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja na jednostavan i učinkovit način.

Poslovni Forum okuplja stalni krug vanjskih stručnih suradnika za specifična znanja i potrebe te na taj način može efikasno pokriti sve potrebe svojih klijenta. Takvom organizacijom efikasno pokrivamo širok spektar djelatnosti.

Web portal Poslovnog foruma donosi cijeli niz poslovnih informacija i pregleda korisnih za poduzetnike. Naše statistike bilježe dnevno preko 30.000 posjeta, odnosno mjesečno gotovo milijun posjeta. Vjerujemo da i većina onih koji su tek osnovali tvrtke nisu prvi puta na našim stranicama, da su već tražili propise, poslovne informacije, ideje za marketing...

Na stranicama Poslovnog foruma ili putem kontakta sa djelatnicima Poslovnog foruma možete dobiti sve informacije o ponudi i potražnji proizvoda ili usluga, pravne, porezne i druge savjete, informacije o oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne imenike, primjere svih vrsta ugovora, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...

Poslovni forum kao društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.) posluje na tržišnim principima, upravo kao što posluju i sve druge tvrtke (mi nismo neprofitna udruga), dakle, sve usluge se naplaćuju.

Ponekad nas površni posjetitelji pitaju, da kako to da je Poslovni forum stavio toliko težište na izradu internet stranica kada to rade i male agencije ili čak i školarci bez ikakve tvrtke.
U tome i jest poanta, jer nije dovoljno napraviti bilo kakve internet stranica sa nekoliko paušalnih rečenica, koje možda na prvi pogled i dobro izgledaju ali uopće nisu nigdje u rezultatima pretraživanja na tražilicama.

Za izradu kvalitetnih internet stranica potreban je profesionalni pristup i iskustvo koje se ne stječe izradom jednih stranica, već nakon izrade stotina stranica, uz stalno učenje i praćenje svih noviteta i promjena. Stoga je od prvog dana izrada internet stranica jedna od temeljnih djelatnosti Poslovnog foruma, potpuno ravnopravna i jednako važna kao i npr. izrada poslovnih planova, pravne ili financijske usluge, trgovačko posredovanje, analiza tržišta...

Internet i elektroničko poslovanje omogućava veću interaktivnost, fleksibilnost, bolju povezanost, brže i jeftinije poslovanje u usporedbi sa tradicionalnim, ali te mogućnosti još nisu u potpunosti prepoznali svi hrvatski poslovni subjekti, a postojeće su internetske prezentacije poslovnih subjekata malobrojne i bez kvalitetnoga prikaza ponude i potražnje proizvoda i usluga. U svrhu unapređenja elektroničkoga poslovanja, u projektu Poslovnoga foruma pokrenuta je prva poslovna baza podataka dostupna putem interneta, koja obuhvaća sva zainteresirana poduzeća i obrtnike i druge poslovne subjekte i ima mogućnost okupiti sve relevantne informacije o ponudi i potražnji proizvoda i usluga.

Iako i u Hrvatskoj iz godine u godinu značajno raste broj korisnika intereneta, još uvijek mali broj poduzeća, obrtnika i drugih poslovnih subjekata upotrebljava internet kako bi unaprijedili svoje poslovanje. U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku.
Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima.
Dakako, da bi Vašu tvrtku adekvatno predstavili na Internetu, potrebne su Vam kvalitetne stranice. Loše amaterske stranice samo će izazvati kontra efekt; Vaše web stranice ogledalo su Vaše tvrtke.

Poslovni forum dooTvrtka Poslovni forum  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

23. 5. 2022.