Poslovni forum d.o.o.
  > POSLOVNI FORUM d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Menu - Najave...

Opći uvjeti korištenja


Opći uvjeti i pravila


Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja

Pristupom internet stranicama Poslovnog foruma d.o.o. (POSLOVNI FORUM društvo s ograničenom odgovornošću za informatiku i poslovne usluge) potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internet stranica Poslovnog foruma d.o.o. i njihove pravne učinke.

Izmjena i dopuna Općih uvjeta korištenja

Poslovni forum d.o.o. može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Opće uvjete korištenja internet stranica www.poslovniforum.hr bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internet stranici. Ukoliko ne pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja, molimo Vas da se suzdržite od pristupa internet stranicama Poslovnog foruma d.o.o.

Svako korištenje stranica www.poslovniforum.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Ograničenje odgovornosti od točnosti sadržaja

Poslovni forum d.o.o. uložiti će razumne napore da održi stranice www.poslovniforum.hr potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu što je više moguće točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Ažuriranje

Poslovni forum d.o.o. se ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala, informacija ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. (opširnije)

Korištenja stranica

Poslovni forum d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica Poslovnog forum d.o.o.

Korištenje sadržaja

Svi sadržaji objavljeni na www.poslovniforum.hr vlasništvo su Poslovnog foruma d.o.o. i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez prethodnog pismenog pristanka Poslovnog foruma d.o.o.
Poslovni forum d.o.o. ne jamči, niti izričito niti prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti odnosno pogodnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa.
Informacije dostupne na internetske stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste u tom smislu suglasni da nećete Poslovni forum d.o.o. smatrati odgovornim za neostvarivanje svojih očekivanja u svezi s tim.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za Vašu informaciju, a Poslovni forum d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Dostupnost stranica

Stranicama www.poslovniforum.hr se pristupa putem interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju Poslovni forum d.o.o. direktno ne kontrolira te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija.

Pravo promjene sadržaja

Poslovni forum d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.poslovniforum.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti.

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Poslovnom forumu d.o.o., ili je ustupljeno Poslovnom forumu d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Poslovni forum d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Nadalje, ova stranica sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo Poslovnog foruma d.o.o. ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez prethodnog pisanog odobrenja Poslovnog foruma d.o.o.
Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, internet stranice Poslovnog foruma d.o.o. koriste programsku podršku koja prati posjete i pružaju zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik ovih internet stranica treba voditi računa o određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju Poslovni forum d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Prilikom posjete ovim stranicama Vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti nit će ih Poslovni forum d.o.o. ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar www.poslovniforum.hr stranica i u određeno vrijeme, Poslovni forum d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese i drugih podataka vezanih uz prirodu usluge koju traži ili koristi korisnik. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti stranica te realizacije narudžbe ili usluge koju traži korisnik i Poslovni forum d.o.o. ih neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe, osim pod uvjetima određenim važećim zakonima.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja internet stranica Poslovnog foruma d.o.o. je mjerodavno hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internet stranica Poslovnog forum d.o.o. ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na internet stranicama Poslovnog foruma d.o.o. može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a Poslovni forum d.o.o. ne odgovara za pristup internet stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

23. 5. 2022.

Opći uvjeti korištenjaPravila korištenja sadržaja  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

23. 5. 2022.