Poslovni forum d.o.o.
  > ANALIZA TRŽIŠTA


Menu - Najave...

Gotove analize i rezultati


EU - Istraživanje tržišta PROIZVODA


Istraživanje tržišta je osnova za donošenje poslovnih odluka. Osnovna vrijednost istraživanja tržišta u poslovnom odlučivanju sastoji se u tome što ono smanjuje nesigurnost poslovanja tako da pribavlja informacije koje olakšavaju poslovno odlučivanje i ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Poduzetnici su vrlo subjektivni u procijeni vlastitih ideja. Subjektivnim i vrlo često nerealnim pristupom, nesvjesno, zavaravaju sami sebe o potencijalima ideje ili projekta i onda je sve prepušteno slučaju. Za provedbu istraživanja tržišta po narudžbi ipak je potrebno određeno vrijeme, a potrebno je i financirati troškove istraživanja koji često i nisu tako mali.

Poslovni forum d.o.o. kontinuirano provodi istraživanja tržišta. Pratimo potrebe klijenata i kretanja na tržištu, tako da i sami pokrećemo istraživanja po određenim temama. Na taj način raspolažemo i gotovim analizama tržišta.

BRZO - POVOLJNO - KORISNO

Gotove analiza tržišta odmah su dostupne, jeftinije su od istraživanja po narudžbi, a mogu biti vrlo korisne za uvid osnovnih trendova na tržištu.Napomena!
Stranica je u postupku ažuriranja.
Za informacije o kupnji gotovih analiza i istraživanja kontaktirajte nas putem e-maila.
E-mail adresa: info@poslovniforum.hr

Istraživanje tržištaAnaliza tržišta

Naslovna stranica


  PREPORUKE / NAJAVE / INFORMACIJE
 
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Pogledajte primjere - Iskoristite popuste!
 

 
OSTALE USLUGE ZA PODUZETNIKE
Tvrtka Poslovni Forum d.o.o. osnovana je sada već davne 2002. godine u Rijeci od strane Damira Međurečana koji je okupio vodeće stručnjake na području ekonomije, prava i informatike, kako bi efikasno pokrili sve potrebe svojih klijenta.
Link na pregled ponude poslovnih usluga i informacija
 

22. 7. 2024.