POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

POSLOVNI FORUM

PRETRAŽIVANJE NARODNIH NOVINAPRETRAŽIVANJE

ZAKONSKA REGULATIVA TURISTIČKE DJELATNOSTI

SADRŽAJTURIZAM

Prilozi

> Pregled najvažnijih zakona i drugih propisa

> Trgovačko pravo

> Management

> Europske integracije

> Poslovni WEB katalog

> INFO prilozi

> Kako postati ugovornim korisnikom Poslovnog Foruma?

> Baza podataka Hrvatskog gospodarstva (pretraživanje)

> Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog

SEARCH

Google


WWW Poslovni Forum

 

Ažurirano: 22. 11. 2019.


Posebna ponuda
Izrada web stranica
Izrada CMS stranica
Besplatno za web stranice
Dodatne Internet usluge
Izrada primjera ugovora
Izrada poslovnog plana
Imenici - Adresari
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


 Posebna ponuda: Izrada internet stranica za apartmane (turizam)

MINISTARSTVO TURIZMA
Na temelju članka 5. stavka 2. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma ("Narodne novine", broj 30/94.) uz prethodno pribavljeno mišljenje zainteresiranih općina, gradova i županija, te članka 3. stavka 2. Zakona o članarinama u turističkim zajednicama ("Narodne novine", broj 35/95 - pročišćeni tekst), ministar turizma donosi

PRAVILNIK
O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROGLAŠENJU I RAZVRSTAVANJU TURISTIČKIH MJESTA U RAZREDE


(NN 60/98)Članak 1.

U Pravilniku o proglašenju i razvrstavanju turističkih mjesta u razrede ("Narodne novine", broj 75/94 i 69/97) u članku 3., u točki I. ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, u popisu općina, iza općine: "RUGVICA" dodaje se općina: "SVETA NEDJELJA", za koju se u popisu razreda dodaje: "D".

U točki XI. POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA, u popisu općina, iza općine: "ČAGLIN" dodaje se općina: "GRADINA", za koju se u popisu razreda dodaje: "D".

U točki XIII. ZADARSKA ŽUPANIJA u popisu naselja Grada Nin, ispred naselja: "NIN" dodaje se naselje: "GRBE" za koje se u popisu razreda dodaje: "C".

U točki XV. ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA u popisu naselja Grad Šibenik, iza naselja: "GREBAŠTICA" dodaje se naselje: "KAPRIJE" za koje se u popisu razreda dodaje: "C", a iza naselja: "ZLARIN" dodaje se naselje: "ŽIRJE", za koje se u popisu razreda dodaje: "C".

U točki XVII. SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA u popisu naselja općine Baška Voda, iza naselja "BAŠKA VODA" dodaje se naselje: "BRATUŠ" za koje se u popisu razreda dodaje: "B", a u popisu naselja općine Selca, iza naselja: "POVLJA" dodaje se naselje: "SELCA" za koje se u popisu razreda dodaje: "C".

U točki XVIII. ISTARSKA ŽUPANIJA u popisu općina, iza općine: "SVETA NEDJELJA" dodaje se općina: "SVETVINČENAT" za koje se u popisu razreda dodaje: "C".

U točki XIX. DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA u popisu općina, iza općine: "BLATO" dodaje se općina: "DUBROVAČKO PRIMORJE" za koju se u popisu razreda dodaje: "D", a u popisu naselja općine: "Dubrovačko primorje" upisuje se naselje: "SLANO" za koje se u popisu razreda dodaje "A", iza općine: "VELA LUKA" dodaje se općina: "ŽUPA DUBROVAČKA" za koju se u popisu razreda dodaje: "D", a u popisu naselja općine: "ŽUPA DUBROVAČKA" upisuje se naselje: "MLINI" za koje se u popisu razreda dodaje: "A".

Članak 2.

Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u "Narodnim novinama".

Klasa: 011-01/98-01/23
Urbroj: 529-02/98-1
Zagreb, 16. travnja 1998.

Ministar
Sergej Morsan, v. r.

 Posebna ponuda: Izrada internet stranica za apartmane (turizam)