Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Vodič za odabir i ugovaranje usluga poslovnih savjetnika


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - MARKETING - SAVJETOVANJE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za sve one koji se bave savjetodavnim uslugama... # Ugovor o edukaciji prema međunarodnom EMBA programu # Ugovori za polaznike kod ustanova za obrazovanje odraslih # Ugovori o naukovanju kroz program praktičnog dijela naukovanja # Ugovor o korištenju školske učionice za treće osobe # Ugovor o suradnji na realizaciji stručne prakse studenata # Ugovor o ostvarivanju programa predškolskog odgoja djeteta
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Bračni ili predbračni ugovor, objašnjenja, Predlošci ugovora za poslove koje preuzima knjigovođa, Ugovori za različite građevinske radove na nekretninama

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o sponzorstvu obvezuje se sponzor ustupiti sponzoriranoj strani određene proizvode ili usluge iz svog djelokruga, ili uplatiti mu određeni novčani iznos, a sponzorirana strana se obvezuje dopustiti sponzoru upotrebu vlastite slike ili imena, kako bi sponzor promicao određeni svoj proizvod, uslugu ili marku, odnosno pružiti sponzoru određene propagandne protučinidbe. Ugovor o sponzorstvu je tipičan i internacionaliziran jer je proširen i u međunarodnoj poslovnoj praksi. Ugovor o sponzorstvu je konzenzualan, dvostrano obvezujući neformalan i naplatan, a sam sadržaj ugovora ovisi o konkretnoj svrsi.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance