Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Bračni ili predbračni ugovor, objašnjenja


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - BRAČNI I PREDBRAČNI UGOVORI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer sporazumnog prijedloga za razvod braka # Uglavci o upravi ili raspolaganju imovinom prema trećim osobama # Bračni ugovori za uređenje imovinsko pravnih odnosa i na budućoj imovini # Bračni ugovor za reguliranje imovinsko pravnih odnosa na postojećoj imovini # Primjeri i šprance bračnih (predbračnih) ugovora, sporazumi o imovini... # Primjeri ugovora o autorskom honoraru # Pravilnik o ostvarivanju autorskih prava
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor o osnivanju zadruge, reguliranje odnosa između zadrugara, Pregled obveznog sadržaja koji ugovor o putovanju mora imati, Ugovori o upravljanju i održavanju zajedničkih prostorija u zgradama

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Najmodavac odgovara za nedostatke stvari koji smetaju njezinoj ugovorenoj ili redovitoj uporabi bez obzira je li za njih znao ili ne, te za nepostojanje svojstava i odlika predviđenih ugovorom o najmu, osim onih manjeg značenja. Najmodavac ne odgovara za nedostatke koji su u trenutku sklapanja ugovora o najmu bili poznati najmoprimcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati, ali odgovara za nedostatke koji su najmoprimcu, zbog njegove krajnje nepažnje, ostali nepoznati, ako je za njih znao i namjerno ih prešutio.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance