Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Pregled obveznog sadržaja koji ugovor o putovanju mora imati


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ORGANIZIRANJU PUTOVANJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri izdavanja prethodne obavijesti putniku o putovanju # Primjeri za osobe koja prodaju paket-aranžmane drugih agencija # Primjeri reguliranja prijevoza, smještaja ili drugih turističkih usluga # Primjeri ugovora o organiziranju putovanja za organizatore putovanja # Ugovor o organiziranju putovanja; više primjera gotovih ugovora # Primjeri ugovora za turističke usluge, primjeri ugovora za turističke agencije # Ugovori o organiziranju putovanja, ugovori za usluge prijevoza, smještaja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Novi primjeri ugovaranja različitih podzakupa, Ugovor o ugradnji alarma, video, vatrodojavnog sustava, Primjeri ugovora o generalnom zastupanju za proizvode ili usluge

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Iz temeljnog ugovora o ostavi razvili su se neki specifični oblici koji su posebno uređeni, ali još uvijek kao ugovor o ostavi, iako na neki način čine odstupanja od temeljnog ugovora (ugostiteljska ostava, bankovni depozit, neprava ostava i sl.), ali se iz ostave razvio i novi ugovor iz oblasti trgovačkog prava a to je ugovor o uskladištenju. Kao što smo naveli, ugovorom o ostavi obvezuje se ostavoprimac da primi stvar od ostavodavca, da je čuva i da je vrati kad je ovaj bude zatražio. Objekt ostave mogu logično biti samo pokretne stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance