Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori za različite građevinske radove na nekretninama


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O GRAĐENJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za izvođenje obrtničkih radova # Primjer ugovora o izradi dokumentacije i troškovnika gradnje # Ugovori za izvođenje građevinskih radova u inozemstvu # Primjeri za predugovore za građevinske radove # Pregledi svih općih kao i posebnih uvjeta ugovora o građenju # Različite šprance ugovora o osnivanju prava građenja # Primjeri za raskid ugovora o građenju i otkazni rokovi
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri za darovanje najviše dopuštene buduće imovine..., Zahtjev za određivanjem i dodjeljivanjem OIB-a, Ugovaranje cestovnog prijevoza robe, transport robe kamionima

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Sklapanje ugovora u ime nalogodavca. Trgovački zastupnik može sklapati ugovore u ime i za račun svog nalogodavca ako je za to od njega dobio posebno ili generalno ovlaštenje. Zastupnik ne može zahtijevati ni primiti ispunjenje potraživanja nalogodavca ako za to nije posebno ovlašten ugovorom. Kad je ugovor o trgovačkom zastupanju sklopljen posredovanjem zastupnika, onda suugovaratelj nalogodavca može pravovaljano činiti zastupniku izjave koje se tiču nedostataka predmeta ugovora, a i druge izjave u vezi s tim ugovorom, radi očuvanja ili vršenja prava iz ugovora.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance