Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri za darovanje najviše dopuštene buduće imovine...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DAROVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri za darovanje budućih stvari i imovinska prava... # Darovanje i oprost isplate duga uz dužnikovu suglasnost... # Stavke u ugovorima o darovanju da obdarenik prima dar sa zahvalnošću... # Primjeri ugovora o darovanju gdje se daruje pod određenim uvjetom... # Primjeri suglasnosti da se daroprimac uknjiži u zemljišne knjige... # Primjeri ugovornog prijenosa darovane pokretne stvari # Primjeri ugovora o darovanju automobila ili motocikla
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Pregled informacija i primjera za ugovore o najmu vozila, Rizik slučajne propasti ili oštećenja stvari predane kupcu radi pokusa..., Brošura o oporezivanju autorskih naknada; davanja, porezi i druge obveze

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Izbor prilikom vraćanja zajma; Ako u zajam nije dan novac, a ugovoreno je da će zajmoprimac vratiti zajam u novcu, zajmoprimac je ipak ovlašten da po svom izboru vrati pozajmljene stvari ili iznos novca koji odgovara vrijednosti tih stvari u vrijeme i u mjestu koji su ugovorom određeni za vraćanje. Isto vrijedi i u slučaju kad nije moguće vratiti istu količinu stvari, iste vrste i iste kvalitete.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance