Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovaranje cestovnog prijevoza robe, transport robe kamionima


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O PRIJEVOZU STVARI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovaranja da prijevoznik preda na određenom mjestu stvari # Primjeri ugovora o prijevozu stvari i robe # Ortački ugovor po važećim hrvatskim zakonima i pravnoj praksi # Primjeri ortačkog ugovora u trgovini ili pružanju usluga # Primjeri ugovornog reguliranja odgovornosti ortaka # Predlošci za osnivanje tajnog društva prema hrvatskim zakonima # Ugovaranje odgovornosti za štetu, sudjelovanje u dobiti i gubitku
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Izjava fizičke osobe o izvorima stjecanja imovine, Menadžerski ugovor, reguliranje rada, prava i dužnosti menadžera, Primjeri o ustupanju prodajnog ugovora na druge osobe...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Turistička agencija dužna je osobama koje šalje na temelju ugovora o raspolaganju ugostiteljskim smještajem izdati posebnu pisanu ispravu. Posebna isprava glasi na ime ili na određenu grupu, neprenosiva je i sadrži nalog ugostitelju da pruži usluge koje su u njoj navedene. Na temelju posebne isprave obračunavaju se uzajamne tražbine između turističke agencije i ugostitelja.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance