Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Predlošci ugovora za poslove koje preuzima knjigovođa


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - KNJIGOVODSTVENI URED
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za vođenje poslovnih knjiga poduzetnika # Gotovi primjeri ugovora za računovodstvene usluge # Primjeri ugovora o obavljanju knjigovodstvenih usluga # Primjeri ugovora za knjigovodstvene urede i servise, računovodstvo, reviziju # Primjeri posredovanja za pronalaženje investitora za gradnju... # Primjeri prijedloga za upis, predbilježbe ili uknjižbe u zemljišne knjige # Primjeri agencijskih općih uvjeta za obavljanje posredovanja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer kada se iznajmljeni prostor treba preurediti, Primjeri ugovora o darovanju automobila ili motocikla, Primjeri ugovora o darovanju gdje se daruje pod određenim uvjetom...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Skladišnica se sastoji od priznanice i založnice. Priznanica i založnica sadrže: tvrtku, naziv, odnosno ime ostavodavca, njegovo sjedište, odnosno prebivalište, tvrtku, naziv i sjedište skladištara, nadnevak i broj skladišnice, mjesto gdje se skladište nalazi, vrstu, prirodu i količinu robe, navod o iznosu do kojega je roba osigurana te ostale podatke potrebne za raspoznavanje robe i određivanje njezine vrijednosti.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance