Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o darovanju automobila ili motocikla


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DAROVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori o darovanju kuće, stana, zemljišta, poslovnog prostora # Primjeri ugovora o darovanju nekretnina # Primjeri špranci ugovora o prodajnom nalogu... # Rizik slučajne propasti ili oštećenja stvari # Prodaja za određenu cijenu i u određenom roku... # Ugovor o prodajnom nalogu za pokretne stvari # Opći uvjeti raznih ugovora o nalogu za kupnju ili prodaju...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Predlošci ugovora gdje je predmet zakupa različita infrastruktura..., Gotovi primjeri Općih uvjeta poslovanja koji idu uz ugovore, Izjava izvoditelja o izvedenim radovima sukladno zakonu

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Dokumentarni akreditiv postoji kad je banka obvezna isplatiti korisniku akreditiva određeni novčani iznos, odnosno akceptirati i isplatiti mjenicu pod uvjetom da joj budu podneseni dokumenti prema uvjetima utvrđenim u akreditivu. Banka koja je otvorila dokumentarni akreditiv dužna je izvršiti plaćanja pod uvjetima predviđenim u akreditivu. Banka je dužna ispitati odgovaraju li dokumenti u svemu zahtjevima nalogodavca utvrđenim u akreditivu. Kad dobije dokumente, banka mora u razumnom roku o tome obavijestiti nalogodavca i upozoriti ga na utvrđene nepravilnosti i nedostatke.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance