Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o sufinanciranju troškova izrade filma, knjige, sufinanciranje nabave


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - SPONZORIRANJE - DONACIJE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Sporazumi o davanju (doniranju) na privremeno korištenje određenog prostora # Ugovori o donaciji automobila, računala, strojeva, opreme, alata, knjiga, robe # Predložak ugovora o zajedničkim tržišnim aktivnostima radi reklamiranja tvrtki # Primjeri ugovora o donatorstvu gdje se zauzvrat dobiva mogućnost reklamiranja # Primjeri ugovora o namjenskoj donaciji za različite projekte, akcije i aktivnosti # Primjeri ugovora o sponzoriranju udruga, izložbe, sportskih takmičenja, priredbi # Gotovi primjeri ugovora o donacijama, razlike između sponzoriranja i doniranja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor o licenci prema važečim zakonima, Primjeri ugovora o otpremi gdje se otpremnik obvezuje radi prijevoza stvari, Opći uvjeti ugovora o nalogu za kupnju ili prodaju...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Odgovornost za materijalne nedostatke. Zakupodavac odgovara zakupcu za sve nedostatke zakupljene stvari koji smetaju njezinoj ugovorenoj ili redovnoj upotrebi, bez obzira na to da li je znao za njih ili nije te za nedostatke svojstava ili odlika predviđenih izrično ili prešutno ugovorom. Ne uzimaju se u obzir nedostaci koji su manjeg značenja.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance