Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o otpremi gdje se otpremnik obvezuje radi prijevoza stvari


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OTPREMI (ŠPEDICIJA)
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o špediterskom i carinskom posredovanju # Primjeri ugovora o otpremi, odnosno špediciji # Primjeri ugovora o otpremi, ugovori za otpremnike radi prijevoza stvari # Ugovor o posredovanju za određene proizvode ili usluge # Primjeri ugovora o isključivom (generalnom) posredovanju... # Primjeri ugovora o posredovanju pri preuzimanju poslovnih udjela... # Ugovori za posredovanje u pronalaženju investitora, ulagača...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Sklapanje ugovora plaćanjem premije, sklapanje ugovora u ime druge osobe, Ugovor o prodajnom nalogu za pokretnu stvar..., Primjeri ugovora za sklapanje poslova za račun nalogodavca

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako u času predaje zakupljena stvar ima neki nedostatak koji se ne može otkloniti, zakupac može, po svom izboru, raskinuti ugovor ili zahtijevati sniženje zakupnine. Kad stvar ima neki nedostatak koji se može otkloniti bez većih nezgoda za zakupca, a predaja stvari u određenom roku nije bila bitni sastojak ugovora, zakupac može zahtijevati od zakupodavca ili otklanjanje nedostataka u primjerenom roku ili sniženje zakupnine. Ako zakupodavac ne otkloni nedostatak u naknadnom primjerenom roku koji mu je zakupac odredio, zakupac može raskinuti ugovor ili zahtijevati sniženje zakupnine. U svakom slučaju zakupac ima pravo na naknadu štete.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance