Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o suradnji agencije s iznajmljivačima smještajnih kapaciteta


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TURISTIČKA, PUTNIČKA AGENCIJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Predlošci za reguliranje poslova sa turističkim vodičima, naplate usluga # Upute i opći uvjeti za maturalna i apsolventska putovanja u inozemstvo # Opći uvjeti pružanja usluge krstarenja, sadržaj ponude, rezervacije i uplate # Obavezne upute i opći uvjeti poslovanja putničkih agencija za putovanja # Primjeri ugovornog reguliranja obaveza i odgovornosti turističkih agencija # Ugovori i opći uvjeti poslovanja koji idu uz ugovore o turističkim uslugama # Veći broj primjera ugovora za posredničke usluge agencija u turizmu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovaranje licencnih prava, zaštita nositelja prava i korisnika, Izrada elaborata iskolčenja, izrada snimanje stanja građevine, Primjeri ugovora o najmu s potrebom dodatne investicije

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ostavoprimac nema pravo uporabe stvari povjerene mu na čuvanje. U slučaju nedopuštene uporabe stvari ostavoprimac duguje ostavodavcu odgovarajuću naknadu i odgovara za slučajnu propast ili oštećenje stvari koje bi se dogodilo tom prilikom. Kad je u ostavu dana neka nepotrošna stvar i ostavoprimcu dopušteno da je rabi, na odnose ugovaratelja primjenjuju se pravila o posudbi, a samo o pitanjima vremena i mjesta vraćanja stvari sudi se po pravilima o ostavi, ako ugovaratelji nisu što drugo o tome odredili.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance