Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Izrada elaborata iskolčenja, izrada snimanje stanja građevine


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O GRAĐENJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovaranje cijene izvođenja radova sa odredbom ključ u ruke # Ugovori kojima se izvoditelj obvezuje izvršiti radove # Ugovori za izgradnju, nadogradnju, dogradnju i druge radove # Primjeri ugovora o građenju i građevinskim radovima # Primjer pravilnika o odgovornosti radnika na radnom mjestu # Primjer pravilnika o unutarnjem nadzoru i pravilnici o radu # Primjeri ugovora o dopunskom radu zdravstvenih radnika
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Pravna regulativa rada zadruge i zadrugara, Pregled poreznih i drugih obveza prodavatelja i kupca nekretnina, Primjeri ugovaranja obrade financijske dokumentacije

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Radi održavanja stvari u stanju podobnom za ugovorenu uporabu najmodavac je dužan o svom trošku pravodobno izvršiti potrebne popravke, a najmoprimac je to dužan dopustiti. Najmodavac je dužan naknaditi najmoprimcu troškove popravaka koje je ovaj izvršio, bilo stoga što nisu trpjeli odgađanje ili ih najmodavac, obaviješten o njima, nije izvršio u primjerenom roku. Troškovi sitnih popravaka i troškovi redovite uporabe stvari padaju na teret najmoprimca. O potrebi popravka najmoprimac je dužan bez odgađanja obavijestiti najmodavca, u protivnom odgovara za odatle nastalu štetu. Najmodavac snosi poreze i druge javne terete iznajmljene stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance