Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o najmu s potrebom dodatne investicije


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O NAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o leasingu opreme ili strojeva # Šprance ugovora za najam računalnih sistema i računalne opreme # Primjeri reguliranja odvajanja unajmljenih prostorija od drugih prostorija # Primjeri ugovora o najmu dvorane za određenu namjenu # Primjeri ugovora o najmu skladišta i proizvodnog pogona # Primjeri ugovora o najmu ugostiteljskih lokala # Primjeri ugovora o najmu kafića i barova
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o stalnom najmu oglasnog prostora, Ugovor o stipendiranju učenika za vrijeme obrazovanja, Primjer donošenja pravila (pravilnika) za rad zadruge i zadrugara

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Odgovornost za materijalne nedostatke iznajmljene stvari može se ugovorom o najmu isključiti ili ograničiti. Ugovorna odredba o isključenju ili ograničenju odgovornosti je ništetna ako je najmodavac znao za nedostatke i namjerno ih prešutio, ako nedostatak onemogućuje uporabu stvari ili je tu uglavu najmodavac nametnuo koristeći se svojim monopolskim ili privilegiranim gospodarskim položajem ili utjecajem. Ako najmodavac ne otkloni nedostatak u primjerenom roku koji mu je najmoprimac odredio, najmoprimac može raskinuti ugovor o najmu ili zahtijevati sniženje najamnine, a u oba slučaja ima i pravo na naknadu štete.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance