Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o godišnjem održavanju, popravcima i nadogradnjama


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - SERVIS - POPRAVAK - USLUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za servisne usluge i popravke motornih vozila # Ugovori za usluge pregleda, servisiranja ili održavanja za tvrtke # Ugovori o upravljanju i održavanju zajedničkih prostorija u zgradama # Servis krajnjim korisnicima radi otklanjanje grešaka i nedostataka # Primjeri ugovora o redovitom održavanju i servisiranju uređaja # Primjeri ugovora za usluge servisa, usluge održavanja, popravka, čišćenja... # Primjeri ugovora za kupnju robe uz potrošački kredit
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri prijedloga za upis, predbilježbe ili uknjižbe u zemljišne knjige, Unošenje i visina ortačkih uloga i poslovodstvo prema ugovoru, Primjer ugovora o prijenosu autorskih prava kod ugovora o djelu

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako je visina naknade za prijevoz određena tarifom ili kojim drugim objavljenim obaveznim aktom, ne može se ugovoriti veća naknada. Ako iznos naknade za prijevoz nije određen tarifom ili kojim drugim objavljenim obaveznim aktom, a ni ugovorom, prijevoznik ima pravo na uobičajenu naknadu za tu vrstu prijevoza.Prijevoznik je dužan izvršiti prijevoz ugovorenim putem. Ako nije ugovoreno kojim putem treba da se izvrši prijevoz, prijevoznik je dužan izvršiti ga onim putem koji najviše odgovara interesima pošiljaoca.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance