Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri prijedloga za upis, predbilježbe ili uknjižbe u zemljišne knjige


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - AGENCIJA ZA NEKRETNINE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri agencijskih općih uvjeta za obavljanje posredovanja # Vodič za primjenu Zakona o posredovanju u prometu nekretnina # Primjeri ugovaranja prava na proviziju bez obzira na rezultat # Ugovaranje iznosa naknade (provizije) za obavljene poslove # Ugovaranje razgledavanja nekretnina u prisustvu posrednika # Deseci primjera o ugovornom reguliranju odnosa i obveza # Primjeri ugovora o posredovanju pri zamjeni nekretnina
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora za izvođenje obrtničko instalaterskih radova, Primjer ugovora kako ostaviti nekretninu davatelju uzdržavanja, Primjeri ugovora o trgovinskom zastupanju za proizvode i usluge

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Radi održavanja stvari u stanju podobnom za ugovorenu uporabu najmodavac je dužan o svom trošku pravodobno izvršiti potrebne popravke, a najmoprimac je to dužan dopustiti. Najmodavac je dužan naknaditi najmoprimcu troškove popravaka koje je ovaj izvršio, bilo stoga što nisu trpjeli odgađanje ili ih najmodavac, obaviješten o njima, nije izvršio u primjerenom roku. Troškovi sitnih popravaka i troškovi redovite uporabe stvari padaju na teret najmoprimca. O potrebi popravka najmoprimac je dužan bez odgađanja obavijestiti najmodavca, u protivnom odgovara za odatle nastalu štetu. Najmodavac snosi poreze i druge javne terete iznajmljene stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance