Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o trgovinskom zastupanju za proizvode i usluge


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O TRGOVINSKOM ZASTUPANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Šprance i primjeri ugovora za trgovačko zastupanje i trgovinu # Primjeri ugovora o komisionu samo za određenu robu # Formulari komisionog izvoznog ugovora radi prodaje inozemnim kupcima # Predlošci za komisione prodajne ugovore i naloge # Primjeri gdje se komitent obvezuje platiti proviziju za prodanu robu # Primjeri gdje se komisionar obvezuje isplatiti ostvarenu korist # Primjeri kako se komisionar obvezuje da osigura robu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prikaz knjigovodstva za usluge koje obavljaju turističke agencije, Izvješće o obračunanom i uplaćenom mjesečnom predujmu, Ugovaranje iznosa naknade (provizije) za obavljene poslove

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o kupoprodaji pokretne stvari s obročnom otplatom cijene obvezuje se prodavatelj predati kupcu pokretnu stvar prije nego što mu cijena bude potpuno isplaćena, a kupac se obvezuje isplatiti njezinu cijenu u obrocima, u određenim vremenskim razmacima. Ugovor o kupoprodaji s obročnom otplatom cijene mora biti sastavljen u pisanom obliku. Pored stvari i njezine cijene u ispravi o ugovoru moraju, pod prijetnjom ništetnosti, biti navedeni: ukupan iznos svih obročnih otplata, računajući i onu koja je izvršena u času sklapanja ugovora, iznos pojedinih otplata, njihov broj i njihovi rokovi.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance