Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora za izvođenje obrtničko instalaterskih radova


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O GRAĐENJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer ugovora o izradi projekte dokumentacije i troškovnika # Primjer ugovora za izvođenje građevinskih radova u inozemstvu # Primjeri za predugovor, predugovori za građevinske radove # Pregledi općih i posebnih uvjeta ugovora o građenju # Šprance ugovora o osnivanju prava građenja # Predložak za raskid ugovora o građenju i otkazni rokovi # Izjava izvoditelja o izvedenim radovima sukladno zakonu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Predlošci za osnivanje tajnog društva, prava i obveze osnivača, Pravne razlike između ugovora o djelu naspram ugovora o radu, Zahtjev za povrat poreza na dodanu vrijednost

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugostitelji se smatraju ostavoprimcima glede stvari koje su gosti donijeli i odgovaraju za njihov nestanak, uništenje ili oštećenje najviše do deset tisuća kuna. Odgovornost je isključena ako su stvari nestale, uništene ili oštećene okolnostima koje se nisu mogle izbjeći ili otkloniti, uzrokom u stvari, ponašanjem samog gosta, ili ponašanjem osoba koje je on doveo ili koje su mu došle u posjet. Ugostitelj duguje potpunu naknadu ako mu je gost predao stvar na čuvanje te ako je šteta nastala njegovom krivnjom ili krivnjom osobe za koju on odgovara.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance