Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Unošenje i visina ortačkih uloga i poslovodstvo prema ugovoru


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ORTAŠTVU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ortačkih ugovora između tvrtki i poduzetnika # Ugovor o ortakluku radi zajedničkog bavljenja obrtništvom # Šprance za ugovor o građenju, izvođenje građevinskih radova # Ugovori o gradnji između građevinskog obrta i fizičke osobe # Ugovori za različite građevinske radove na nekretninama # Primjeri ugovora za izvođenje obrtničkih radova # Primjer ugovora o izradi dokumentacije i troškovnika gradnje
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prijava za upis u Registar obveznika doprinosa, Ugovor o povjerljivosti razmjene informacija, Primjeri za određeni broj ležaja, odnosno smještajnih jedinica u objektu

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Svaki od više prijevoznika ima pravo zahtijevati da se utvrdi stanje pošiljke u času kada mu se predaje radi izvršenja njegova dijela prijevoza. Solidarni prijevoznici sudjeluju u snošenju štete razmjerno njihovim udjelima u prijevozu, izuzev onog koji dokaže da šteta nije nastala dok je on prevozio pošiljku. Prijevoznik je dužan prijevoz osoba izvršiti sigurno onim prijevoznim sredstvom što je određeno ugovorom o prijevozu i uz one uvjete udobnosti i higijene koji se prema vrsti dotičnog prijevoznog sredstva i udaljenosti puta smatraju nužnim.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance