Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o generalnom ekskluzivnom zastupanju za proizvode


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O TRGOVINSKOM ZASTUPANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Šprance kojima zastupnik za ugovorene poslove dobiva određenu proviziju # Primjeri ugovora za sklapanje poslova s trećima za račun nalogodavca # Primjeri ugovora o trgovinskom zastupanju, zastupanje nalogodavca # Novi primjeri ugovora za trgovačko zastupanje i trgovinu # Primjeri ugovora o komisionu (komisijski ugovori), ugovori za komisionare # Forme komisionog izvoznog ugovora gdje se ugovara prodaja inozemnim kupcima # Predlošci za komisione prodajne ugovore koji se odnose na komisionu prodaju
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovori kojima se izvoditelj obvezuje obaviti građ. radove, Ugovori gdje nalogoprimac izvršenje naloga može povjeriti drugoj osobi, Ugovor o skladištu, odnosno, ugovor o skladištenju

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako bi ugovorena cijena morala biti znatno povećana, naručitelj može raskinuti ugovor o građenju. U slučaju raskida ugovora o građenju naručitelj je dužan isplatiti izvođaču odgovarajući dio ugovorene cijene za do tada izvedene radove te pravičnu naknadu za učinjene nužne troškove. Ako su se u vremenu između sklapanja ugovora i ispunjenja obveze izvođača cijene elemenata na temelju kojih je određena cijena radova snizile za više od dva postotka, a radovi su izvedeni u ugovorenom roku, naručitelj ima pravo tražiti odgovarajuće sniženje ugovorene cijene radova iznad toga postotka.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance