Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o skladištu, odnosno, ugovor o skladištenju


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O USKLADIŠTENJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Različiti primjeri ugovora za skladištenje robe ili opreme # Trajanje i prestanak ugovora, primjer otkaza konsignacijskog skladišta # Primjeri ugovora kada u skladištu smije biti uskladištena samo roba konsignanta # Predlošci ugovora o konsignaciji prema hrvatskim zakonima # Primjeri različitih ugovora za uređenje konsignacijskog skladišta... # Ugovaranje naknade za skladištenje u skladištu # Primjeri ugovora za skladištenje robe u skladišnom prostoru
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Šprance kojima zastupnik za ugovorene poslove dobiva određenu proviziju, Pregled i vodič o oporezivanju donacija i sponzorstva; što se i kako oporezuje, Primjeri za ugovor o diobi suvlasničke imovine između više vlasnika

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o ostavi ili čuvanju (engl. contract of deposit, njem. Hinterlegungsvertrag, Verwahrungsvertrag) je ugovor kojim se ostavoprimalac (depozitar) obvezuje da će primiti pokretnu stvar od ostavodavaoca (deponenta) i čuvati je nenaplatno ili uz naknadu kao dobar gospodarstvenik, odnosno dobar domaćin i da će stvar vratiti nakon određenog vremena ili na zahtjev ostavodavaoca.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance