Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o darovanju automobila ili drugih motornih vozila...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DAROVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori o darovanju stana, kuće, zemljišta, poslovnog prostora, garaže... # Primjeri ugovora o darovanju nekretnine, primjeri za različite nekretnine... # Primjeri ugovora o prodajnom nalogu... # Rizik slučajne propasti ili oštećenja... # Prodaja za određenu cijenu u određenom roku... # Ugovor o prodajnom nalogu za pokretnu stvar... # Opći uvjeti ugovora o nalogu za kupnju ili prodaju...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor o vježbeništvu radi stjecanja prakse ili uvjeta, Primjer ugovora o prijenosu autorskih prava kod ugovora o djelu, Šprance ugovora kojima ugovorne strane zamjenjuju stvari...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Korisnik kredita može raskinuti ugovor prije nego što je počeo koristiti kredit. Korisnik kredita može vratiti kredit i prije roka određenog za vraćanje, ali je dužan o tome unaprijed obavijestiti banku. U oba slučaja korisnik kredita dužan je naknaditi štetu ako ju je davatelj kredita pretrpio. U slučaju vraćanja kredita prije određenog roka banka ne može uračunati kamate za vrijeme od dana vraćanja kredita do dana kad ga je po ugovoru trebalo vratiti.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance