Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Predlošci za komisione prodajne ugovore i naloge


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O KOMISIJI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri gdje se komitent obvezuje platiti proviziju za prodanu robu # Primjeri gdje se komisionar obvezuje isplatiti ostvarenu korist # Primjeri kako se komisionar obvezuje da osigura robu # Primjeri ugovora gdje komisionar prodaje robu # Primjeri ugovora o komisiji, ugovori između komisionara i komitenta # Primjeri općih uvjeta ugovora o nalogu za kupnju određene robe # Primjeri naloga da se istraži tržište za određenu robu ili usluge
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ustupanja uz određeni uvjet, npr. besplatno stanovanje ili pomoć, Ugovor o osnivanju gospodarsko interesnog udruženja, Prodaja kuće ili prodaja građevinskog ili poljoprivrednog zemljišta

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o građenju izvođač se obvezuje prema određenom projektu izgraditi u ugovorenom roku određenu građevinu na određenom zemljištu, ili na takvom zemljištu, odnosno na postojećoj građevini izvesti i kakve druge građevinske radove, a naručitelj se obvezuje isplatiti mu za to određenu cijenu. Ugovor o građenju mora biti sklopljen u pisanom obliku.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance