Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o osnivanju gospodarsko interesnog udruženja


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - MENADŽMENT
Link na pregled svih primjera ugovora
# Društveni ugovor o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću # Ugovor za menadžere o pravu na nagradu i sudjelovanju u dobiti # Menadžerski ugovor, reguliranje rada, prava i dužnosti menadžera # Primjeri ugovora za veće investicije ili složenije poslove, kapitalni ugovori # Ugovori za pružanje raznih manjih usluga # Ugovor o plaćanju naknade komunalnoj tvrtki # Ugovor o profesionalnom igranju u sportskom klubu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Potvrda o pravu na olakšice od plaćanja PDV-a, Ugovori o ispitivanju robe, utvrđivanje kvalitete proizvoda i usluga..., Novi primjeri ugovaranja različitih podzakupa

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ostavoprimac je dužan vratiti stvar čim je ostavodavac zatraži, i to sa svim plodovima i drugim koristima od stvari. Ako je određen rok za vraćanje stvari, ostavodavac može tražiti da mu se stvar vrati i prije isteka roka, osim kad rok nije ugovoren isključivo u interesu ostavodavca. Vraćanje se obavlja u mjestu predaje stvari ostavoprimcu, ako ugovorom nije određeno neko drugo mjesto, u kojem slučaju ostavoprimac ima pravo na naknadu troškova prijenosa stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance