Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Kolektivni ugovori za djelatnost zdravstva u privatnoj praksi


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - KOLEKTIVNI UGOVORI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Kolektivni ugovori sindikata državnih službi # Kolektivni ugovor za službenike u gradskim upravnim tijelima # Primjer kolektivnog ugovora za sportsku djelatnost # Primjeri inozemnih kolektivnih ugovora (prevedeno, Švedska) # Primjer kolektivnog ugovora za grafičku i nakladničku djelatnost # Kolektivni ugovori za zaposlenike u školskim ustanovama # Kolektivni ugovori za putničke agencije
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Menadžerski ugovor, reguliranje rada, prava i dužnosti menadžera, Ugovori o odobravanju stambenih kredita zaposlenicima, Vodič za odabir i ugovaranje usluga poslovnih savjetnika

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Posudba ne može biti novčana, jer se u posudbu daju samo nepotrošne i nezamjenjive stvari, s obvezom da se vrati točno ona ista stvar koja je i predana. Kod zajma se vraća ista količina zamjenjivih potrošnih stvari (npr. novac), dakle ne ona ista stvar koja je dana zajam. Pozajmljujete novac, brašno, drva ili gajbu piva, a posuđujete bušilicu, haljinu, umjetničku sliku ili auto.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance