Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o odobravanju stambenih kredita zaposlenicima


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - BANKA, FINANCIJSKI ODNOSI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri kad banka mora isplatiti korisnika akreditiva, mjenice # Primjeri ugovora o kreditu na temelju zaloga vrijednosnih papira # Primjeri ugovora o otvaranju računa, provizija i naknada troškova # Ugovori o polaganju vrijednosnih papira, vraćanje vrijednosnih papira # Ugovori o novčanom pologu, vrste novčanih pologa, plaćanje kamata # Novi primjeri ugovora o kreditu sa bankom, sadržaji ugovora o kreditu # Primjeri ugovora o kreditu, akreditivi, bankarske garancije i transakcije
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o najmu s potrebom dodatne investicije, IP - Izvješće o plaći i mirovini, Primjeri ugovora za zadruge i one koji posluju sa zadrugama

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Nalogoprimac je dužan izvršiti nalog osobno. On može povjeriti izvršenje naloga drugome samo ako mu je nalogodavac to dopustio te ako je na to primoran okolnostima. U tim slučajevima on odgovara samo za izbor zamjenika i za upute koje mu je dao. U ostalim slučajevima on odgovara za rad zamjenika te za slučajnu propast ili oštećenje stvari koji bi se dogodili kod zamjenika. Nalogodavac može u svakom slučaju zahtijevati neposredno od zamjenika izvršenje obveze iz naloga.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance