Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora za zadruge i one koji posluju sa zadrugama


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - ZADRUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri iz prakse, zakoni i pravilnici o telekomunikacijskim uslugama # Ugovori o pružanju usluge kabelske televizije # Opći uvjeti korištenja telekomunikacijskih usluga # Ugovori o pretplatničkom odnosu za telekom. usluge # Ugovori o nabavi i montaži telefonske i druge telekom. opreme # Primjeri ugovora između vas kao pružatelja usluge i telekom. tvrtki # Pregled uvjeta za pružanje telefonskih usluga s dodatnom naplatom
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri sudskih presuda, sudska praksa, Žalbe i žalbeni postupak u ovršnom postupku, Pregledi za knjigovodstvo agencija, porezne obveze

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

U ugovoru o prijevozu, prijevoznik se obvezuje prevesti robu ili osobe iz jednog mjesta u drugo, preuzimajući na sebe rizik izvođenja posla, dok po ugovoru o otpremi (špediciji) otpremnik je jedino dužan da u svoje ime, a za tuđi račun, s trećim osobama zaključi ugovor o prijevozu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance